Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #994

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Bohužel tam píšou jen ti co mají nějakej komplex proti NB .... a dali by se spočítat na ruce. Zbytek komu NB nevadí nebo je tam chcou tam nepíše, protože by si před "svyma" připadali trapně a nebo jim to je jedno.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #999

• JardaZ
Přesně tak ať už je to tak nebo tak. Já se k tomu nevyjadřuju na flatu protože tam to byl soukromej boj mezi lidma a ne mezi OB a NB .... na to sem tam myslim svuj názor někde i napsal... a co se soukromejch věcí týče.... na to můžu říct co si myslim o způsobu komunikace atd.. tak jak jsem napsal nahoře.... celý jsem si to ročet a jsem si už jistej tim že to začalo kvuli nepochopené blbosti ale není mi jasné z které strany se to zvrtlo ... to podle toho už nikdo nedopátrá tak, aby si byl stopro jistej.

Jinak pokud můžu říct něco za sebe... tak NewBeetleClub se stal nedílnou součástí tvůrců celého dvd z Hosína a jako takový bude samozřejmě publikován v titulcích bok po boku s naším brouk klubem i co se konkrétních jmen týče. Takže kamarádi.... až to dvd uviděj zmiňovaní šťouralové z flat4 (některé z nich znám osobně a považuju je za fajn a příjemné lidi ale i tak) tak uvidí že my dokážem vytvořit něco spolu. A táhnout za stejnej provaz..... už se těšim. Je to prostě o lidech. Nebo ne?

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1006

• Moni
Určitě je to hlavně o lidech, proto mě tolik zarazila úroveň některých příspěvků... :)
Ale pokud jsme nedílnou součástí nejen DVD z Hosína, tak nás to určitě velmi těší. A pokud bys tedy potřeboval s něčím pomoct a bylo to v mých silách, ráda přiložím ruku k dílu... ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1007

• JardaZ
Díky moc .. jak se říká nikdy neříkej nikdy ale prozatím to vypadá že to zvládnem. Ale je vlastně něco co by mi pomohlo jen ještě nevím jak to všechno zralizovat protože jste rozesetí všude po republice i dál. Rád bych dal do komentáře pár odpovědí na otázku... Co pro mne znamená Brouk? Myslím si že by bylo fajn mít tam odpovědi od vás co máte NB... myslím že by to tomu dodalo trochu jinej rozměr než se ptát jen lidí co maj OB. Ale musím to ještě technicky domyslet.. protože každého vás objíždět kvůli jedný odpovědi.... to bych brzo krachnul. :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1009

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
http://www.mustangridersclub.cz/clenove.html ... tam by mohla vládnout stejná rivalita. Starej a novej Mustang nemá nic společny. A stejně sou spolu v klubu a myslím že ostatní neuráží, protože Mustang je jen jeden stejně jako Brouk.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1011

• Lady
No možná budu trochu sám proti sobě,ale musím říct že nechápu proč se v tom pořád rýpete..četl jsem tu debatu a přišla mi úplně zbytečně vyhrocená, jak z naší tak z jejich strany...v tomhle bych se řídil heslem že čas to vyřeší sám,přišlo mi že se to moc rychle lámalo přes koleno..nemůžeš se na nikoho zlobit že má svůj názor a že se nechce s někým kamarádit, je škoda těch emocí co kolem toho zbytečně byly..mají svoje favority a když to není NB, tak to není NB,určitě bych mu ho ale nevnucoval...No stalo se..co no..určitě bych se už v tom ale nerýpal a podle mě se to časem všechno samo vyřeší ne?

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1023

• Herbie
Beczi napsal:
Tak tahle tvá odpověď by měla být Jardo taky na flat fóru. V té diskuzi s NB. Nechceš to nějak zařídit? Stálo by to za to, aby to nekončilo přízpěvkem někoho, kdo NB nesnáší a tím pádem celé téma je obráceno proti nám. Já osobně bych to nenapsal líp ... už podle těch videí co máš na youtube je všem jasny, co k OB cítíš. Kdybys ty zas na oplátku něco potřeboval od nás, tak dej vědět.

neboj se ze by si to zucastnene osoby z Flatu neprecetli :)
predpokladam ze sjizdej i tenhle topic, stejne jako ja

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1024

• Herbie
Moni napsal:
Jardo, tvoje vysvětlení je super a naprosto výstižný, tak snad to časem bude zase lepší... ;)

Muzu rict ze nezlepsi
tak to proste je a bude
lidi nepredelas

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1026

• Herbie
Beczi napsal:
Bohužel tam píšou jen ti co mají nějakej komplex proti NB .... a dali by se spočítat na ruce. Zbytek komu NB nevadí nebo je tam chcou tam nepíše, protože by si před "svyma" připadali trapně a nebo jim to je jedno.

tys to porad nepochopil vid :)
nejde o komplex, ale o to ze NB a OB jsou naprosto jina auta.
Broukari (alespon vetsina) se citi byt veteranisty.
A jiste chapes ze NB proste neni veteran.

Mozna se v budoucnu dockame toho ze kluby poradajici srazy pro aircooled pozvou Klub NB ke spolupraci, mozna se dockame na nejakym srazu vyhlaseni zavodu v kategorii NewBeelte jako oziveni pro divaky, ale nikdy to nebude tak jak si to predstavujes.

BTW ty myslis ze by si nekdo mezi "svejma" pripadal trapne .. to si jen fandis :) spis na to ten zbytek prdí zvysoka
Poslední úprava: 16 roků 4 měsíců ago od .

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1027

• Herbie
Lady napsal:
No možná budu trochu sám proti sobě,ale musím říct že nechápu proč se v tom pořád rýpete..četl jsem tu debatu a přišla mi úplně zbytečně vyhrocená, jak z naší tak z jejich strany...v tomhle bych se řídil heslem že čas to vyřeší sám,přišlo mi že se to moc rychle lámalo přes koleno..nemůžeš se na nikoho zlobit že má svůj názor a že se nechce s někým kamarádit, je škoda těch emocí co kolem toho zbytečně byly..mají svoje favority a když to není NB, tak to není NB,určitě bych mu ho ale nevnucoval...No stalo se..co no..určitě bych se už v tom ale nerýpal a podle mě se to časem všechno samo vyřeší ne?

tak pod tohle bych se klidne podepsal
konecne rozumnej nazor
dekuju
Vygenerováno za 0.094 sekund