Jo to je ono. Flat4 zrovna jsme to teď řešili několik hodin na klubový schůzi. Když se na to koukam tak to nechapu.... chce to nechat si rezervu protože když člověk vidí napsaný text tak je ochuzen o podstatu toho jak to ten člověk myslí protože nevidí jeho mimiku, pohyby, neslyší intonaci atd atd. Ale stejně to nechápu. Je tam prostě pár lidí kteří do toho šijou a šťouraj (nebudu jmenovat když u toho nejsou osobně) někdy mají více kostruktivní připomínky někdy méně. Chápu že nemají třeba rádi NB jako auta.. přeci jen technicky toho spolu OB a NB moc společnýho nemají. Já osobně NB mam rád i když ne tak jako klasickýho brouka a trochu i rozumim jedný člence co říká že že NB je pro ty co nemaj dostatek odvahy si pořídit OB. Já nemám nic jiného než OB už několik let. Nepatřím mezi staré zkušené broukaře ale poznal jsem dokonale že OB neni sluha který chce plnou nádrž a jede. Ob chce péči ... starosti a někoho kdo ho má rád a postará se o něj. Bez toho prostě nejede.
Pak je to oboustraný... miluju to auto tak, že když jsem naboural prvního tak jsem celou noc probrečel ve sprše (pak jsem tam vlastně usnul) a ráno se probral promodralej protože došla teplá voda. Kdo mě viděl si myslel že mi někdo umřel.I když sem s nim udělal kotrmelec ze stráně tak moje první co mi proletělo hlavou nebylo... něco se mi stane nebo tak něco ale jen MUJ BROUK!!!! Pak mi skoro rok trvalo než jsem byl schopnej se podívat na fotky a sestříhat video na jeho památku. A neni pro mne větší blaho než když usínam na srazu ve svym broučkovi a sem jim obklopenej ze všech stran. Spim klidně zkorucenej na zadní sedačce ale hlavně že sem v brouku.
Pak čtu forum a myslim si že lidi na něm maj na brouky stejnej názor jako já. Jenže pak vidim jak od sebe někteří z nich odháněj lidi který holdujou týhle legendě tím že z jakéhokoli důvodu maj prostě NB. To mi nejde na rozum. No co .... bavil jsem se konkrétně s Ninou-Ricci a vim že ona miluje brouky asi tak jako já. Jen má new beetla a (teď mne kdyžtak Nino oprav jestli se pletu) asi nikdy nezažila "vztah" se svym vlastnim OB. Ale co je na tom? Miluje OB zrovna tak jako my jen prostě to dává najevo po svém tak jako spousta jiných New Beetlařů. Ale to alespoň pro mne neni důvod k tomuhle chování.
Nechci a nebudu řešit jak to vzniklo ... stejně to bude nějaká kravina jen prostě špatně pochopená... ale potvrdili se mi dvě věci... problém kterej má řešení se dřív nebo později vyřeší sám a ten kterej řešení nemá .... neřešim.
a
A ta druhá.... nevim jak vy ale já radši prosim o odpuštění než o svolení.
Vím že mám problémy s tím být teamovej hráč.. sem od malinka životem vychovanej že nikdo jinej než já mi nepomůže tak s teamovejma věcma mam prostě problémy... ale teď já
za budějovickej team broukařů VŽDYCKY VÁS RÁDI UVIDÍME NA SRAZU, PŘIJEĎTE A VŽDY PRO VÁS VŠECHNY BUDE MÍSTA DOST A VŽDY SI NA VÁS NĚKDO Z NÁS UDĚLÁ ČAS KDYŽ BUDETE POTŘEBOVAT.
a já sám za sebe:
Když někdo z vás bude potřebovat pomoc.. jakoukoli tak jako všem co maj OB tak i vám rád pomůžu když to bude v mejch možnostech. Ať už se bude jednat třeba o video, fotky, soukromý věci nebo třeba přístřeší když vás někde poblíž nechá vaše vozítko.
no a asi shrnutí týhle mojí slohovky...
Lidi nenechte si zkazit náladu a názor na broukaře pár lidma co blbě plkaj na foru. Nestojí to za to .. radši jezděte s náma na srazy a poznejte nás každýho zvlášť. Pak uvidíte teprve kdo jsou opravdoví broukaři. Každý z nás je jiný ale v každém z nás je něco stejného a jak já řikam... nemusim mít brouka na to abych srdcem byl broukař. Takže se těšim zase na srazu.. co vy na to? Ale koukejte ať vás přijede víc.
PS: Doufam že nikdo nevyloží nic z toho co sem tu napsal špatně. Všechno myslim jen v dobrym. Jak k vám tak ke VŠEM členům flat4.