Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #675

• Moni
eALIEN napsal:
Když mi zbyde nějáký vajco, jedno po ní klidně hodím :D To by mohlo jako uvítání projít ;) Tak dobrá, to se zdá moc krutý ..... ale rád naší Turbo Moniku uvidím, to je bez debat :)

Teda, teda, jelikož byla vajíčka původně plánovaný na rejpaly z protějšího tábora, tak nevím, jestli to nemám brát osobně... :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #676

• Lady
Tak dámy a pánové koukám že to začína být hodně zajimavé,pořád tam ale figuruje moje jméno a já vím že už určitě nepojedu..čím dál více mě to mrzí,ale ted nejsem v situaci kdy bych mohl investovat, sice do bomba akce, ale přece jenom nemalé peníze..takže musím říct že první velký sraz bude beze mě :( fakt mám slzu v očích, ale co se dá dělat..

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #678

• eALIEN
Již jsem tě máznul, ale oko se mi zalesklo :(

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #679

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Tak dámy a pánové koukám že to začína být hodně zajimavé,pořád tam ale figuruje moje jméno a já vím že už určitě nepojedu..čím dál více mě to mrzí,ale ted nejsem v situaci kdy bych mohl investovat, sice do bomba akce, ale přece jenom nemalé peníze..takže musím říct že první velký sraz bude beze mě :( fakt mám slzu v očích, ale co se dá dělat..
Žádny investice, jen na benzín. Někde sežeň love, jestli seš student, tak hoď přes týden někde brigádu a to nějak zmákneš. Kdo by tam v těch ČB nakládal ty slečny za tebe do kufru :( .Nebo zkus někoho naložit a složte se na benál
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #680

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
JardaZ Zaslal: po srpen 18, 2008 8:43 pm Předmět:

JInak New Beetly rádi přivítáme. Mě osobně se taky líbí ale neříkám jim brouk ale broučice. Málem sme ho taky měli ale nakonec to asi vyhraje mexiko rok 2003.

Zdroj: (http://www.flat4.org)

To je rozumná řeč od organizátora toho srazu. Ne jak někteří co se tam jedou bavit a jen buzerují.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #683

• JardaZ
Ahoj lidi. Potěšilo mne když jsem tu našel svá slova z flatu. Tak ať to máte ještě jednou i ode mne. Bavili jsme se o New Beetlech s klubovejma klukama na poslední poradě a nikdo proti tomu nic nemá... tudíž vás rádi uvítáme ať už přijedete v jakémkoli počtu. Zahlíd sem vás v Jedovnici a podle mne to má něco do sebe když se na srazů starých brouků objeví i pár těch nových broučic. A i když se tam možná najde někdo kdo bude mít něco proti tak se nebojte pro všechny je na letišti místa i piva dost :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #684

• eALIEN
Tomu říkám správnej přístup, hned se mi ten den lépe začíná :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #687

• Radka a Zdeněk
Jarda potěšil i nás! :D Hned se nám pojede lépe!!! A ještě doufáme, že nakonec dorazí i Lady :) Bude to ještě lepší než v Jedovnici!

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #688

• Štěpoš
Jen menší poznámka k trase do ČB: já se nenalodím v Kroměříži, ale ve Vyškově, popřípadě v Ivanovicích.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #691

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
Jen menší poznámka k trase do ČB: já se nenalodím v Kroměříži, ale ve Vyškově, popřípadě v Ivanovicích.
Jasny ....to už by pak chtělo aby ses konkrétně domluvil s našími kolegy ze Slovenska, kde se potkáte - ICQ,mail, fórum atd. Je taky možnost, aby sme dali všichni sraz v Rousínově. Záleží na nich. Uvidíme co napíší.
Vygenerováno za 0.111 sekund