Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #597

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nevím co pořád řešíte. Já byl v Jeseníku, v Jedovnicích a 2x na Podmítrově a v pohodě. Že se najde nějakej rejpal je obvykly. I na tuningu se občas někdo tváří všelijak, že to nemám natuněny jak on. Ale pak sem tam potkal třeba týpka se super Hondou a pochválil mě kola a bavili sme se... a neměl proti Brouku námitku, i když sám měl káru jak swiňa. Jde o to jací sou lidi a ne o to co mají. Nejedu tam buzerovat, kdo má horší auto, ale podívat se a pobavit. To je jak kdyby byl sraz VW Golfů a ti s těma staryma zakázali jet tam těm novejm. Úplnej nesmysl... pořadatelům to nevadí, ti jsou jen rádi že dojede víc aut a různejch a že je na co koukat.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #604

• eALIEN
Štěpoš napsal:
Nestraš, mám dobrýho mechanika, do pátku to musí stihnout.
"Když nemůže muhamed k hoře, musí hora k muhamedovi" (nebo tak nějak jsem to slyšel) :lol: A za to že my jedem k eAlienovi, tak by nám mohl nachystat nějaké uvítání.. občerstvení, mažoretky, roztleskávačky, masérky... :lol:
Co ty na to vetřelče? :D

Pánové, já myslím, že na mažoretky, roztleskávačky a masérky rychle zapomenem po pár žejdlíkách poctivého Budweiser bier :D Pokud ovšem přežijem tu vejcovou bitku se starýma pardálama :? Jízdy je třeba naplánovat pokud možno co nejdříve po příjezdu, posléze už totiž nebudu schopen posadit se za volant :roll:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #610

• Káťa
Jejej, to bez toho chlastu chvíli vydržíš ne? Já osobně bych po příjezdu potřebovala alespoň malý oddech, abych tu cestu rozchodila :mrgreen:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #626

• Moni
Tak i já můžu potvrdit svou účast na srazu. :) Přijedu na chvíli asi tak v jednu hodinu... ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #628

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Tak i já můžu potvrdit svou účast na srazu. :) Přijedu na chvíli asi tak v jednu hodinu... ;)
Skvělá zpráva ... to by chtělo nějakej úvítací ceremoniál přichystat :!:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #631

• Moni
Beczi napsal:
Moni napsal:
Skvělá zpráva ... to by chtělo nějakej úvítací ceremoniál přichystat :!:

No, to teda, s tím taky počítám... :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #645

• eALIEN
Když mi zbyde nějáký vajco, jedno po ní klidně hodím :D To by mohlo jako uvítání projít ;) Tak dobrá, to se zdá moc krutý ..... ale rád naší Turbo Moniku uvidím, to je bez debat :)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #668

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pro představu pár fotek z minulého roku:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #673

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Měli by jsme naplánovat program a taky hlavně trasu jak do toho Hosína pojedem, ti kteří se k nám přidají do kolony od Brna.

Díval sem se na mapu a pojedem asi takto:

1-Dojedou priatelia zo Slovenska - směr Žilina (SK), Bytča (SK), Makov (SK), Rožnov pod radhoštěm (CZ), Valašské Meziříčí, Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Hulín, Kroměříž - což je cca. 2hodiny cesta

2 - V Kroměříži naberou Štěpoše a pojedou směr: Rousínov - což je cca. 40min cesta

3 - V Rousínově na náměstí u kostela naberou mě, Ladyho ( a kdo se ještě přidá? ) a pojedem směr Hosín - směr Brno, Rosice, Náměšť nad Oslavou, Třebíč, Telč, Strmilov, Jarošov nad Nežárkou - což je cca. 2hodiny 40min cesta

4 - Tady v Jarošově nad Nežárkou by se k nám přidala Radka a Zdeněk, Káťa, eAlien a jeli by sme do Hosínu - směr buď přes Veselí což je rychlejší trasa vrchem a nebo spodem přes Třeboňské rybníky, Lomnice a do Hosínu - což je cca. 1hodina až 1 hodina 30min cesta

A teď se domluvit přesně na určity hodin, kde dáme sraz. Priatelia zo Slovenska by tuhle trasu až z domu měli zvládnout i se společnyma zastávkama cca za 7 hodin. Pokud by sme v 9:30 chtěli být na místě, tak to aby tak ve 2:30 ráno vyjeli :roll: Nevadilo by vám to? Pokud ste dva řidiči, tak by se to dalo. V Kroměříži by ste byli v 4:30h ráno, nabrali Štěpoše (to se domluvíte kde) a jeli do Rousínova. V rousínově by sme dali sraz mezi 5:15 a 5:30 a jeli do Jarošova nad Nežárkou. V 8:30 i s časovyma rezervama na zastávku by sme mohli dat sraz v Jarošov nad Nežárkou. Někde u náměstí, nebo penzionu: http://samorost.hyperlinx.cz/, kde se potkáme s eAlienem, Káťou, Radkou a Zdeňkěm a od tama pojedem společně do Hosínu, což by měla být cesta cca na hodinu až hodinu a půl.

Nějaky jiny návrhy? Kdo by se chtěl někde mimo plánovaných zastávek přidat, tak napište a domluvíme se.

Jinak program by byl asi takovej:

V 9:30 až 10:00 dojezd na Hosín, tam budou mít vlastní program, spanilou jízdu, která se plánuje na 10:00h cca, sprinty atd. Spanilá jízda se bude konat po 10hodině a pojede se na náměstí v ČB. Pak za náma na chvílu dojede Turbo Moni - snad stihne ty sprinty :lol: a odpoledne by sme mohli zajet na hrad Hluboká (http://www.zamek-hluboka.eu/) udělat nějaky fotky atd. To už si na nás eAlien něco připraví. Taky můžem navštívit sraz VW Golfů v autocampu Podroužek u Netolic, kde to máme i domluvené. Po cestě by byla i jihočeská vesnice Holašovice-památka UNESCO. Případné další návrhy pište sem.

Novinky: Po diskuzi s organizátorem srazu sem posunul čas o půl hodiny, aby sme to vše stihli.

Aktualizace: 21.srpna - 17:51

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #674

• Káťa
Všechna čest tvému plánování :shock:
Moje maličkost by se asi taky mohla napojit v Jarošově nad Nežárkou... :?: :?:
Vygenerováno za 0.109 sekund