Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #577

• Káťa
Jo jo, čteš... Nikoho k tomu nepustím :lol: Jen to, na co opravdu nemám vybavení, přenechám odborníkům, jako mě teď třeba čeká přesazení nápravy, jelikož mi v jednom rejdu dřou kola o podběhy :( ale neboj, jen tak se do toho sama nepouštím, mám u sebe dohled :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #578

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Jo jo, čteš... Nikoho k tomu nepustím :lol: Jen to, na co opravdu nemám vybavení, přenechám odborníkům, jako mě teď třeba čeká přesazení nápravy, jelikož mi v jednom rejdu dřou kola o podběhy :( ale neboj, jen tak se do toho sama nepouštím, mám u sebe dohled :D
Tak to mě překvapilas. Já bych si sám netroufl ani odělat kryt od motoru :lol: . To máš jako zálibu, nebo opravuješ jen svyho Brouka? Jo a na sraz teda pojedeš? Myslím že od Brna bydlíš kousek, tak bys mohla jet s nama.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #579

• eALIEN
Já zírám, konečně se tu našel někdo kdo si na brouka troufne taky sám ...... a dokonce opačného pohlaví :D Pánové, asi by jste se měli nad sebou zamyslet :twisted: K tomu problému s podběhama a šířkou kol ...... u mě to vyřešily podložky pod disky ..... frézované přímo na míru ;) + posléze samozřejmě delší šrouby na uchycení samotného disku. Newím newím jestli přesazení nápravy je to pravé ořechové řešení :shock:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #580

• Štěpoš
Tak to Káťo klobouk dolů, to jsem ještě neslyšel, asi budeš jedna z moc mála šikovných ženskejch :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #581

• Káťa
eALIEN napsal:
Já zírám, konečně se tu našel někdo kdo si na brouka troufne taky sám ...... a dokonce opačného pohlaví :D Pánové, asi by jste se měli nad sebou zamyslet :twisted: K tomu problému s podběhama a šířkou kol ...... u mě to vyřešily podložky pod disky ..... frézované přímo na míru ;) + posléze samozřejmě delší šrouby na uchycení samotného disku. Newím newím jestli přesazení nápravy je to pravé ořechové řešení :shock:

Jenže ty máš velký kola, to je něco jinýho, ale já tam mám jen 15" a je s tím problém. Větší kola by dřely v obou rejdech.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #582

• eALIEN
Tak to je mi potom velkou záhadou, jak ti ty 15cky kola můžou vůbec dělat problémy :o Nebylo to bouchnutý :?: :!:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #583

• Káťa
Beczi napsal:
Tak to mě překvapilas. Já bych si sám netroufl ani odělat kryt od motoru :lol: . To máš jako zálibu, nebo opravuješ jen svyho Brouka? Jo a na sraz teda pojedeš? Myslím že od Brna bydlíš kousek, tak bys mohla jet s nama.

To určitě přeháníš :lol:
Převážně dělám jen brouka, ale občas se přimotám i k něčemu jinému . Na sraz snad dorazím, napojím se v Jindřichově Hradci, myslím teda ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #584

• Káťa
eALIEN napsal:
Tak to je mi potom velkou záhadou, jak ti ty 15cky kola můžou vůbec dělat problémy :o Nebylo to bouchnutý :?: :!:

Záhada je to i pro mě. Ale trochu to bouchnutý bylo, ale tolik, aby se tak hnula náprava, to fakt nevím, každopádně se to jinak řešit nedá.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #585

• Káťa
Mimochodem, pojede se nějaká spanilka? Jsem koukala, že je tam kolem fůra pěknejch míst na vymazlený klubový foto :mrgreen:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #586

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Mimochodem, pojede se nějaká spanilka? Jsem koukala, že je tam kolem fůra pěknejch míst na vymazlený klubový foto :mrgreen:
To má na starost eAlien, aby něco naplánoval. Určitě se někam zajedem podívat. Památky a tak.... někde kde se dá fotit. Ale ráno bude spanilá jízda s těma staryma broukama, to mají určitě v plánu. A vlastně už od Brna pojedem spanilou jizdu z víc New Beetlama :-D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.101 sekund