Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #561

• Štěpoš
Tak právě se naskytl problém, na tu sobotu 23. mám povíc akcí. Na Slovensku seskok padákem, u nás oslava čtyřicetin a ještě mám jet na wakeboard. Jo a samozřejmě ještě sraz v ČB. No a vybrat si můžu jen jednu akci :cry: Zatím je ale stále na prvním místě náš sraz, tak doufám, že to tak zůstane :)
A jak píše Káťa, možná je to škoda jet hned večer domů. Já to vidím tak, že pokud by bylo hezký počasí, počkal bych do neděle.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #562

• eALIEN
Mám pro tebe řešení .... :!:

Vem toho čtyřicátníka, na letišti v ČB si objednáte seskok padákem, do ruky mu vrazíš Slovenskou vlajku a ve finále se oba snesete přímo mezi naše zaparkovaný brouky :D Ten wakeboard si pak můžete střihnout na nějakym třeboňskym rybníku :twisted:

A co se týče návratu domů .... každej ať si odjede kdy chce, moje maličkost ale asi neodjede .... tuším že v krvi budu mít večer už nějáký to promile :?

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #563

• Štěpoš
To není špatnej nápad :lol: Jenže to by asi neklaplo. Holt budu muset seskok zas odložit, wake si dám taky jindy a oslavu bohužel propásnu. Ale problém možná bude, pokud v sobotu popiju, tak si nedovedu představit pak nedělní cestu domů. Po draku strašně trpím, někdy i dva dny :roll: :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #564

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Beczi napsal:
Pojedem v sobotu ráno. Teda aspoň já tak chcu jet. A večer dom. U toho Jindřichova hradce by sme mohli dat teda sraz i s Radkou a Zdeňkem.

To pofrčíš takovou dálku a večer zpátky? Není to kapku škoda :idea:
V pátek bych stejně dojel až navečer, jsu v práci. A v nedělu odjíždí přítelkyně, kterou beru sebou na zájezd, tak musíme být doma. Ještě uvidím....kdyžtak se uvidí na místě.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #565

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
To není špatnej nápad :lol: Jenže to by asi neklaplo. Holt budu muset seskok zas odložit, wake si dám taky jindy a oslavu bohužel propásnu. Ale problém možná bude, pokud v sobotu popiju, tak si nedovedu představit pak nedělní cestu domů. Po draku strašně trpím, někdy i dva dny :roll: :lol:
Přesně jak řikáš... seskok padákem se dá odložit, nebo si můžeš skočit na tom letišti v ČB. Minulý rok tam byla jako jedna z atrakcí právě tandemový seskok na tom srazu. Co by bylo úplně nejlepší, tak při tom pořídit z letadla nějaké foto právě těch všech Brouků na zemi. Pokud má někdo skákat s tebou, tak ho vem na sraz taky. Do auta se vás vleze plno :-D .... ten wake si můžeš dát taky pak a oslavencovi popřej v pátek a jestli dojedeš v nedělu dom, tak si určitě oslavu ještě užiješ. Náš sraz se odložit nedá a je to tento rok poslední sraz Brouků a první snad větší sraz New Beetlů vůbec. Tak to si nenech propásnout. Navíc pojedem celou trasu minimálně ve 3 a další se určitě přidají ještě, že Lady a spol? ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #569

• Štěpoš
Neboj, jedu ať se děje co se děje :) Teda pokud bude auto pojízdné. V úterý se budou dělat rozvody, pumpa, olej.... Tak doufám, že se nic nepo... a že to můj mechanik všecko na čas stihne.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #571

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
Neboj, jedu ať se děje co se děje :) Teda pokud bude auto pojízdné. V úterý se budou dělat rozvody, pumpa, olej.... Tak doufám, že se nic nepo... a že to můj mechanik všecko na čas stihne.
:shock: :shock: neblbni. At nedopadnes jak eAlien, kterej se zatím na všechny srazy nedostavil kvůli nefunkčnosti jeho káry ...tak proto my teď musíme jet za něm až do ČB :lol: .

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #572

• Štěpoš
Nestraš, mám dobrýho mechanika, do pátku to musí stihnout.
"Když nemůže muhamed k hoře, musí hora k muhamedovi" (nebo tak nějak jsem to slyšel) :lol: A za to že my jedem k eAlienovi, tak by nám mohl nachystat nějaké uvítání.. občerstvení, mažoretky, roztleskávačky, masérky... :lol:
Co ty na to vetřelče? :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #573

• Káťa
Štěpoš napsal:
Tak koukám, že jsi na tom jako já.... teda na rozvody a pumpu jsem se ještě nedostala, ale olej a všechny čtyři filtry jsem měnila minulý týden a včera silenbloky na kolech.... jsem se u toho vztekala jak malá holka :twisted:
Tak snad se mi to taky nikde nepo ... ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #576

• Štěpoš
Čtu dobře Káťo? To si všechny ty opravy na autě děláš sama??? :o
Vygenerováno za 0.093 sekund