Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #542

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Jak jsem tak studovala tu vaši trasu, tak já bych se mohla napojit v Jindřichově Hradci, pokud teda vše dobře půjde a nikde se nic nevyštění :( a pokud to bude v nějakou rozumnou dobu. Možná jsem to někde přehlídla :) , ale razí se v pátek nebo v sobotu ráno??
Pojedem v sobotu ráno. Teda aspoň já tak chcu jet. A večer dom. U toho Jindřichova hradce by sme mohli dat teda sraz i s Radkou a Zdeňkem.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #543

• Radka a Zdeněk
Souhlas,podrobnosti ještě domluvíme.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #546

• eALIEN
Já vám snad do toho Jindřicháče pojedu naproti, tuhle jízdu si nemůžu nechat ujít ..... když tomu šlápnu, jsem tam za 40 minut. ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #547

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Já vám snad do toho Jindřicháče pojedu naproti, tuhle jízdu si nemůžu nechat ujít ..... když tomu šlápnu, jsem tam za 40 minut. ;)
OK vyber někde místo kde se tam dá počkat. Ale někde na trase, jestli to tam znáš. Ale i tak, my budem vděční že se vůbec ukážeš na tom srazu :lol: . To že bys ještě jel nám naproti, bude pro nás velká čest :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #549

• Štěpoš
V tom Jidřichově Hr. by mohl být sraz na obchvatu na poseldní benzince (Benzina) směr Lásenice, Stráž n. Nežárkou, Třeboň. A nebo je tam poblíž ještě tuším OMV, tak si můžete vybrat :D Jezdím tam hrát kulec, tak to tam trošku znám ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #550

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
V tom Jidřichově Hr. by mohl být sraz na obchvatu poseldní benzince (Benzina) směr Lásenice, Stráž n. Nežárkou, Třeboň. A nebo je tam poblíž ještě tuším OMV, tak si můžete vybrat :D Jezdím tam hrát kulec, tak to tam trošku znám ;)
Tak nás tam budeš navigovat 8-) ....Jezdit hrát kulec takovou dálku, to tě asi musí hodně bavit :) . Tak si určitě nenecháš ujít ani sraz. Můžeš si tam přeba pak zahrát kulec v kufru - Lady bude vědět :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #553

• Štěpoš
Jo, klidně vás povedu, nedávno jsem byl na Lipně kupovat kulečníkový stůl a skončil jsem omylem v Rakousku :lol: Takže nebude problém, někam vás dovedu :lol: :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #554

• Lady
Beczi napsal:
Štěpoš napsal:
V tom Jidřichově Hr. by mohl být sraz na obchvatu poseldní benzince (Benzina) směr Lásenice, Stráž n. Nežárkou, Třeboň. A nebo je tam poblíž ještě tuším OMV, tak si můžete vybrat :D Jezdím tam hrát kulec, tak to tam trošku znám ;)
Tak nás tam budeš navigovat 8-) ....Jezdit hrát kulec takovou dálku, to tě asi musí hodně bavit :) . Tak si určitě nenecháš ujít ani sraz. Můžeš si tam přeba pak zahrát kulec v kufru - Lady bude vědět :lol:

Vám tak někdy zase něco povím.... :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #555

• eALIEN
Tenhle fígl v kufru mě musíš naučit :D .... nebo ještě lépe :!:
názorně předvést ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #556

• Káťa
Beczi napsal:
Pojedem v sobotu ráno. Teda aspoň já tak chcu jet. A večer dom. U toho Jindřichova hradce by sme mohli dat teda sraz i s Radkou a Zdeňkem.

To pofrčíš takovou dálku a večer zpátky? Není to kapku škoda :idea:
Vygenerováno za 0.070 sekund