Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #490

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
hrosik napsal: Ahoj, trasa je super. Od Brna pojedem stejně asi všichni. Tak někde u Brna, Vyškova, nebo Rousínova by sme mohli dát sraz. Jinak možná bych ti radil jet přes Kroměříž, neměla bys to blíž? Ale zase od Olomouce kdyby jel Lady a spol, tak by ste mohli už jet od tama spolu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #491

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zatím sem dávám předběžný seznam lidí, kteří by se tohoto srazu zůčastnili. Pokud jsem na někoho zapoměl, nebo se chce přidat, ať sem napíše.

Zatím svou účast potvrdili:

eAlien
Beczi
Hrosik
Moni
Štěpoš
Radka a Zdeněk
nina-ricci
Lady
Brouczech
Káťa

... kdo další?

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #493

• nina-ricci
jééé to bude new beetlůůůůů...... snad vyjde počasí, už se těším jako malé děcko ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #496

• Lady
Týjo jak sem se mohl v tomhle seznamu ocitnout, když sám nevím jestli pojedu :D Beczi je ale divoch....díval jsem se na mapu a odnás je to 395 km tam a pak to stejné zpět, takže musím hodně pouvažovat jestli jet či né...

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #498

• eALIEN
Mno ono to u Becziho funguje tak, že nejdřív stvoří seznam lidi, kteří by podle jeho názoru tak nějak mohli jet :D a posléze čeká, jak na to kdo zareaguje :lol: Dle mého názoru naprosto ideální postup :P

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #499

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Týjo jak sem se mohl v tomhle seznamu ocitnout, když sám nevím jestli pojedu :D Beczi je ale divoch....díval jsem se na mapu a odnás je to 395 km tam a pak to stejné zpět, takže musím hodně pouvažovat jestli jet či né...
No jo, vy ostraváci to máte docela daleko. Já to mám od Brna tak 200km. Ještě to nějak zvaž. Já do toho jdu určitě, protože kromě Jedovnic, co jsem měl pár km od baráku a pár výletů na kole, jsem pomalu nikde o prázdninách nebyl :cry: . Nějak není dovolená. Takže tohle chcu vzít nejen jako sraz New Beetlu, Brouků ale i jako výlet. Ještě chcu naplánovat, kde se všude možně dá zastavit. Po památkách okolo ČB už je eAlienův úkol aby nás provedl ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #500

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Mno ono to u Becziho funguje tak, že nejdřív stvoří seznam lidi, kteří by podle jeho názoru tak nějak mohli jet :D a posléze čeká, jak na to kdo zareaguje :lol: Dle mého názoru naprosto ideální postup :P
Zatím sem tu napsal jen ty, s kteryma jsem se o tom bavil. Ještě je tu spousta členů, kterým rozešlu e-mail. Ale už teď vím o dvou co nepojedou a dva co váhají :cry:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #501

• Káťa
Já zatím taky ještě nevím, jestli dorazím na kukandu. Mám to do Budějic 270km :cry:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #504

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Já zatím taky ještě nevím, jestli dorazím na kukandu. Mám to do Budějic 270km :cry:
Z toho si nic nedělej, to máme tak daleko i my :) ... lepší jak do německa kam to bylo pomalu 1000 :lol: . Píšu tě předběžně do seznamu ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #506

• Štěpoš
For Hrosík : K té trase : Určo jeď radši spodem : na Považskou, cez Půchov, přechod Střelná, Zlín, Kroměříž, Vyškov.... Do Považskej sem tam jezdím a cesta je tam dobrá a bude to kratší, než přes Olomouc....
Vygenerováno za 0.067 sekund