Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #408

• Radka a Zdeněk
Také chceme přijet. ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #409

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
hrosik napsal:
ja urcite pojdem ak nas tam bude viac ako do toho Nemecka a mozno by sme sa mohli aj stretnut cestou na zraz tí co to maju po ceste od Slovenska. ;) :arrow: niekde na kave na nejakej shell
jasně to by šlo. Pokud by jel Štěpoš, Lady atd. tak ti to mají jak já po cestě od Brna. Takže by sme tam mohli jet zaráz
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #410

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Radka a Zdeněk napsal:
Také chceme přijet. ;)
Budem se těšit ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #423

• nina-ricci
na Hosín se chystám už od Jarního sprintu na Vítkově, kde to stálo za to.... sice jsem si netroufla jet tam NBčkem, ale ten pohled za to stal.... mužu klidně dodat pár fotek.... byl to luxus...

Hosín bude pecka, bude tam strašně moc starých broučků, busíků i jiných vw...a jsem ráda, že jsem Vás na netu našla, jelikož jsem se třásla, jak zase budou všichni majitelé starých krasavců koukat na jediného vetřelce s Nb ( dělám si legraci, byla jsem s nimi poprvé v březnu v Pacově na Broukání v podhradí a přijali mne docela dobře, ale NBčko bezkonkurenčně jediné :lol: ) Jo a pak sem kolonu starých brouků přitáhla do Tábora na náměstí, kde jsme způsobili menší davové šílenství...taky mohu dodat fotky.... Takže se těším, že poznám nové tváře na Hosíně....(a doufám že se i z Vaší strany bude těšit na novou "členku") ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #428

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Koukám že jsi pravá Broukařka... ale na Moravě asi nikdy nebylas že? Minulej rok v Jeseníku, pravidelně v Podmítrově ... tam jsu taky většinou jeden z mála. Ale teď v Jedovnicích náš bylo už 5. Do ČB se těším taky .... snad nás tam bude s NewBeetlama co nejvíc. Oni si ti staří na nás zvyknou :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #429

• nina-ricci
Beczi napsal:
Koukám že jsi pravá Broukařka... ale na Moravě asi nikdy nebylas že? Minulej rok v Jeseníku, pravidelně v Podmítrově ... tam jsu taky většinou jeden z mála. Ale teď v Jedovnicích náš bylo už 5. Do ČB se těším taky .... snad nás tam bude s NewBeetlama co nejvíc. Oni si ti staří na nás zvyknou :lol:

ono jim ani nic jiného nezbyde... nová doba... vývoj nezastavíš ;)

btw. Podmitrov jsem chtěla dát, ale jaksi mi to nějak časově nevyšlo... na Hosín se už těším, počasí má vyjít koukám, tak se budu modlit

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #433

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:

btw. Podmitrov jsem chtěla dát, ale jaksi mi to nějak časově nevyšlo... na Hosín se už těším, počasí má vyjít koukám, tak se budu modlit

Podmítrov je celej jen v duchu VW Busů ..ale sou bezvadní. Sice to není klasickej sraz, ale spíš takovej "tábor", kam si přijedou pokecat... ale stojí to za to. Sem tam byl na podzim a teď na jaře a super. Ne že by mě tam nějak brali, spíš stojím opodál :-D Ale za tu podívanou to stojí.. Napodzim tam byl ještě jeden černej NB, ale toho majitel už prodává :( ... a na jaře sem tam byl sám. Sem se k těm busům dostal tak, že člen klubu pracoval kdysi se mnou v práci a parkoval toho svyho Busa před firmou.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #434

• nina-ricci
Beczi napsal:
nina-ricci napsal:

Podmítrov je celej jen v duchu VW Busů ..ale sou bezvadní. Sice to není klasickej sraz, ale spíš takovej "tábor", kam si přijedou pokecat... ale stojí to za to. Sem tam byl na podzim a teď na jaře a super. Ne že by mě tam nějak brali, spíš stojím opodál :-D Ale za tu podívanou to stojí.. Napodzim tam byl ještě jeden černej NB, ale toho majitel už prodává :( ... a na jaře sem tam byl sám. Sem se k těm busům dostal tak, že člen klubu pracoval kdysi se mnou v práci a parkoval toho svyho Busa před firmou.

mě se busíci taky libí, mají své kouzlo,ale brouk je brouk....

U nás stojí každej den už několik let na náměstí před hospodou červeno-bílej busík...je kouzelnej...

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #488

• hrosik
Takže tu som si pripravila nejaku predpokladanu trasu a cakam, ze sa mi niekto ozve na spolocnu cestu. No nebolo by to super, alebo ak niekto vie o lepsej trase rada uvítam navrhy a zmeny tesim sa moc :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #489

• hrosik
Vygenerováno za 0.070 sekund