Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9477

• Rene a Kata
čislo na nás 602 790 444 a dohodnem se..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9479

• valhela
My tu jeskyni vynecháme.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9480

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
čau Beczi, mě z těch povodní bohužel skolila nemoc, tak si mě vyškrtni :( Dost mě to mrzí, ale když mi bude trošku líp, tak se na Vás přijedu na otočku podívat... ;)
Ahoj. Mám tě v tabulce, že možná dorazíš. Bylo by to škoda, kdyby ne. Tak snad ti bude líp. Jeden smažák se tam pro tebe vždycky najde ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9481

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud vás zajímá, jaké je tu počasí, tak momentálně svítí slunce a je jasno až polojasno. Teplota je po celý den kolem 20 °C. Občas doznívá menší přeháňka, která má trvání jen pár minut. Zítra má být také teplé počasí, kdy nejvyšší denní teploty dosáhnou 16 až 20 °C. Žádné průtrže a deště by nás neměly potkat. Bude foukat mírný severní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9484

• Kitty
Bezci alá rosnicka?? :) :D

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9485

• Rene a Kata
Beczi napsal:
Pokud vás zajímá, jaké je tu počasí, tak momentálně svítí slunce a je jasno až polojasno. Teplota je po celý den kolem 20 °C. Občas doznívá menší přeháňka, která má trvání jen pár minut. Zítra má být také teplé počasí, kdy nejvyšší denní teploty dosáhnou 16 až 20 °C. Žádné průtrže a deště by nás neměly potkat. Bude foukat mírný severní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s

jen menší oprava !! ted ríkali 3 až 7 m/s :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9486

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Děkujeme všem za účast na včerejším srazu. Počasí nám sice moc nepřálo, ale i tak jsme se sjeli v pěkném počtu tuším 29 New Beetlů. Zatím jsem se dostal k tomu, abych nahrál fotografie z odpoledních hodin, které jsou zde: http://newbeetleclub.cz/index.php?optio ... Itemid=306 .

Pokud mátě pár zajímavých fotografií, nebo videí, zasílejte je prosím na info(zavináč)newbeetleclub.cz

Sraz se až na pár detailů myslím povedl. Počasí nám zabránilo využít sportovní areály a večerní ohňostroj, za což se omlouváme. Pro příště doladíme chybičky vyladíme a připravíme opět další sraz, který proběhne za rok. Na podzim nás čeká sraz pořádaný klubáky z Prahy. O prázdninách opět ATTACK tentokrát v areálu Motorland v Bělé pod Bezdězem a nebo Sunshine tour 2010 v Německu. Dnes ráno jsem se také domlouval s kolegama z Polska na naši vzájemné spolupráci o které Vás budeme dále informovat.

S pozdravem, Beczi

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9487

• GEORGE
Teda já se nestačím divit.....AŽ NA PÁR DETAJLŮ?! To je fór. A Ty TUŠÍŠ, ŽE NÁS BYLO 29?! Zato já netuším,ale jsem přesvědčený, že jsi to těžce nezvládl. Perfektní byla prohlídka Macochy, naše spanilá jízda, velice chutný byl oběd. A to další : Proč byla v programu prohlídka zámku, když se nekonala, co kdyby jsi nám u oběda, kdy jsme byli všichni pohromadě na férovku řekl, co bude a co nebude a hlavně PROČ!!! A co ten trapas s členskou schůzí? Za celou dobu jsi se nezmohl na souvislou větu....Klobouk dolů před JOHNNYM.Chudák JOHNNY to tam zachraňoval za Tebe. A Ty jsi na členské schůzi ještě nevěděl, že nebude taneční vystoupení, že nebude ohňostroj? A co SOUTĚŽE? Tam byla nějaká soutěž? Bylo jen vyhlášení a předání pohárů. TURNAJ tam byl jen jeden a to hokejový v televizi. Volné zábavy by měl být každý strůjcem. To je jasné. V tomto byl super naš polský kolega Andrej. Završením bylo puštění erárního rádia a Tvé opuštění scény.
Chci tady říct, že je to jen můj soukromý názor a tím nehaním sraz jako takový. Ani všechny úžasné lidičky, kteří přijeli. Snad příště bude líp. Těším se na vás. :roll:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9488

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
GEORGE napsal:
Teda já se nestačím divit.....AŽ NA PÁR DETAJLŮ?! To je fór. A Ty TUŠÍŠ, ŽE NÁS BYLO 29?! Zato já netuším,ale jsem přesvědčený, že jsi to těžce nezvládl. Perfektní byla prohlídka Macochy, naše spanilá jízda, velice chutný byl oběd. A to další : Proč byla v programu prohlídka zámku, když se nekonala, co kdyby jsi nám u oběda, kdy jsme byli všichni pohromadě na férovku řekl, co bude a co nebude a hlavně PROČ!!! A co ten trapas s členskou schůzí? Za celou dobu jsi se nezmohl na souvislou větu....Klobouk dolů před JOHNNYM.Chudák JOHNNY to tam zachraňoval za Tebe. A Ty jsi na členské schůzi ještě nevěděl, že nebude taneční vystoupení, že nebude ohňostroj? A co SOUTĚŽE? Tam byla nějaká soutěž? Bylo jen vyhlášení a předání pohárů. TURNAJ tam byl jen jeden a to hokejový v televizi. Volné zábavy by měl být každý strůjcem. To je jasné. V tomto byl super naš polský kolega Andrej. Završením bylo puštění erárního rádia a Tvé opuštění scény.
Chci tady říct, že je to jen můj soukromý názor a tím nehaním sraz jako takový. Ani všechny úžasné lidičky, kteří přijeli. Snad příště bude líp. Těším se na vás. :roll:

Ahoj GEOGRE. Sice me to od tebe mrzi, ale cekal jsem takovy kriticky prizpevek, jelikoz jsi cely rok na forum nic nenapsal, jen jeden take kriticky prizpevek, jako je tento, ze do ted jsme ti nesehnali znak na kapotu brouka. Kdyz ty jsi objednával autoradio s LCD, proc jsi nenapsal a neobjednalo se pro vic lidi spolecne? Co jsi za celou dobu udelal pro klub, ze nas jen kritizujes? Domluvil jsi firmu, která nam vyrobila koberecky, na které jsem já peníze vybral, jel pro ne a rozeslal je lidem. Nakonec tyhle koberecky vydrzely mesic, nez se od nich odlepil potisk, proslapala vrchni část a byly na vyhozeni. Ale i přes to, napsal nekdo negativni komentar? Nenapsal. Protoze lide tu jsou dobrovolne a New Beetle je jejich konicek. Diskuzni forum tu je, aby jim pomahalo resit problemy s automobilem, nebo si tu popovídat.

Abych se vratil ke srazu a k tvym otazkam. V programu je napsano 13:30 - 15:00 návštěva zámku a města Slavkov u Brna. Nikde neni nic napsano o prohlidce. Na prohlidku by nebyl cas a vubec se s ni nepocitalo ani o ni nepsalo.

Kdyz ty jsi byl na chutnem obedu, coz me tesi ze ti chutnalo, tak ja jsem o tento obed byl ochuzen a misto toho jsem musel jet pro fotografa, domu pro veci a zpatky na hotel.

Na clenske schuzi se resily pouze clenske poplatky, nic vic. A to jen z toho duvodu, ze ze svych penez jsem zaplatil 3000,- za hosting a nekolik domen, ktere nas klub vlastni a rad bych je dostal zpatky, s cim doufam souhlasis. Prvni rok jsem dotoval ze svych penez. Nemluve o casu, ktery venuji nejen ja, ale dasli aktivni clenove sprave webu, fóra, hledani partneru, sponzoru a dalsi. Ty jsi se nejak projevil na schuzi? Proc jsi mi nerek verejne, co se ti nelibi? Mel jsi na to prostor. Misto toho tu napises svuj komentar, aby jej kazdy precetl. My misto toho vecer a rano s dalsima ucastnikama srazu v tu dobu, kdyz ty jsi se od nas vecer odpojil a nekam odjel, resili veci do budoucna. CO vylepsit, domluvit, zaridit. Z napadu udelat web o automobilu, ktery jsem si zakoupil, zverejnil na web informace, potkal par pratel, vznikl tento web, ktery dal dohromady pocetnou silnou skupinu pratel, kteri jezdi na sraz nejen pro to, aby se podivali na ohnostroj, ale aby se po dlouhe dobe videli. Navic jim tento web urcite mnohokrat pomohl s jejich automobilem.

Rano kdyz jsme se sesli na parkovisti a loucili se, tak tebe jsem zahlidl jak jsi odjel a s nikym se nerozloucil. Kdo myslis ze se pak z nas strapnil?

Pokud jde o ohnostroj, mel jej na starosti hotel. Ktery sam rozhodl, ze pokud bude destive pocasi, tak neni mozne s nim pocitat. To same tanecni skupina byla v rezii hotelu. Byla zapocitana do planu, ve kterem bylo 50 automobilu, ktere se mely zucastnit vecerniho programu. Jelikoz vlivem spatneho pocasi se vse casove protahlo a ucastniku nebylo tolik, aby vysly finance, byla z programu vypustena.

Soutěž o mytí automobilu na cas byla ráno od 9.00h, o které jsem tě informoval. Vyhral ji Rene. Tebe jsem tam nemel moznost zastihnout, proto o ni asi nevis.

Na turnaj nebylo pocasi, kdyz kazdou chvili prselo, toho sis myslim vsiml.

Volna vecerni zabava je na kazdem srazu a lide se dokazi bavit. Ti co ne a jen kritizuji, nenutime je, aby na srazy jezdili. Dobra parta je podle me nejdulezitejsi. Coz dokazuje spousta z nas vcetne Andzeje, ktereho jsi zminil.

Me pusteni radia a opusteni sceny bylo z duvodu, ze od stredy jsme chystali sraz s Johnnym cele dny a v sobotu od rana nemeli cas na nic jineho, nez organizovat prubeh srazu. Tusis co to vse obnasi? Mas prilezitost to priste zkusit a udelat sraz u Vas. Proto jsem byl rad, ze v 10h vecer jsem mohl poprve jit mezi sve kamarady a zname si popovidat.

To je myslím dostatečné vysvětlení tvé připomínky. Pokud se ti sraz nelíbí, nenutím te se jej ucastnit. Kolegove, kteri prijeli az z Polska si nestezovali, i kdyz ujeli nekolik set km a ne jen par od Břeclavy. Dále bych ti doporučil si přečíst pravidla diskuzního fóra, aby jsi nebyl zablokován z důvodu urážení jiných členů.

Zajimavé, že nehaníš sraz, ale nic pěkného jsi nenapsal. Tohle je nejlepší nadavat, ale neumet ocenit neci praci.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #9489

• valhela
Na srazu bylo fajn,počasí se hold nevybere,moc rádi jsme vás všechny zas viděly. /vždycky nemůže být všechno 100%,jsme jenom lidi/
Vygenerováno za 0.078 sekund