Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9490

• pavel
Tak.Po odjazdení 622km sme dorazili štastne domov spolu so "zulukom".Len pre spravnost on to má650km.Ešte stále spracovávame nové zážitky z cesty a zo zrazu.Pozdravujeme všetkých učastníkov a pridávame nejaké to foto. pavel
p.s.Blahoželáme k titulu hokejistov!
Přílohy:
Poslední úprava: 14 roků 7 měsíců ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9492

• valhela
Fotečky ze srazu..
Přílohy:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9493

• valhela
Fotečky ze srazu..
Přílohy:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9494

• valhela
Fotečky ze srazu...
Přílohy:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9495

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady přidávám svůj úlovek ;)
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9496

• valhela
Ta se ti povedla.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9497

• Algiďáci
Ta fotka je opravdu super.Neni takovych fotek vice? A zepředu všech aut? :?:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9498

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Panoramatickou mám jen tuhle. Uvidíme, se kterýma fotkama přijdou ostatní.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9499

• Rene a Kata
Jo s lidma je problém...malá učast...příště bude program a i nahradní program, když bude pršet a snad přijede více lidi...registrovanejch v clubu přes 150 a dorazilo pár... OSTUDA !!! Broukaři !!! nač se regietrujete ? sraz jednou za rok...a vy nemáte 2000,- ? si trochu užít? ono je těžké neco domlouvat...a pak nikdo neprijede a kdo to má platit??!!! beczi?? já bych se na to osobně vysral neco organizovat ,protože vím jak to chodi !!! beczi se snaží a vetšinou to ještě dotuje ze své kapsy a vy naněj takhle.Je mladej kluk no...máte mu poradit !!když jste tak chytří ;) navrhuji kdo nezaplati prispěvek na rok 2010 v hodnotě 500.- bude smazán.Každy rok se udela sraz nebo 2 a kdo neprijede má smulu !penize se použijou na zalohu.Nepřijedete, tak aspon bude více jidla pro ty co prijedou :lol: jinak to asi nejde !!!Kdo souhlasi????nebo nějaké pripomínky???

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9500

• Tanja
díky Beczi a Johnny, že jste nás zase srazili dohromady!!! a taky díky všem, kteří jste přijeli!!! dík za fotky, které jste sem poslali a předem dík za ty, které ještě pošlete.... za sebe mohu říct, že jsem se bavila od pátku večera do neděle do poledne :) a to i navzdory tomu, že nevyšlo počasí, jak bychom chtěli, a že nevyšla část programu, jak organizátoři chtěli, protože ne všechno byla jen jejich vina. Nicméně našim hostům z Polska se náš sraz líbil, užili si ho a já jsem ráda, že se u nás cítili dobře.

Mstudio z Polska má fotky ze srazu na picasa tady: http://picasaweb.google.pl/100802527590 ... zechy2010#

pokud ještě někdo má fotky ve veřejném albu, prosím, hoďte sem link, já jsem neudělala žádné a ráda se podívám
Vygenerováno za 0.100 sekund