Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9529

• Moni
Beczi, Bělá bohužel neklapne, což mě mrzí, ale v tu dobu jsem na dovolené... ale hned další příležitost si určitě nedám ujít. Budu zcela nekompromisní! :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9533

• Lady
I já naprosto souhlasím s Moni že tenhle sraz je o lidech a né o tom nacpat do jednoho odpoledne co nejvíc věcí,projetých míst a jiných položek co jdou spočítat,myslím že o tom to není. Já jsem byl srazem nadšený a domů sem jel s moc dobrým pocitem a plný dobré nálady, zážitků a za mnou jeli mojí "noví " kamarádi a myslím že na tom byli podobně,takže za mě můžu Bczimu a spol jenom poděkovat..pánové a dámy díky ;) ...Je pravda že i já razím názor" že míň znamená víc", pochopitelně i já mám nějaké návrhy, které by se MI líbily,ale je mi jasné že se najde dalších X-lidí ketrým sedět nebudou, proto mám k lidem co dělají tuto celkem dost nevděčnou práci obdiv. Takže ještě jednou dík všem a já osobně se těším na další jistě příjemný beetlácký víkend.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9547

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zde jsou videa od Reného a Kate:

[youtube:1aug157x][/youtube:1aug157x]

[youtube:1aug157x][/youtube:1aug157x]
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9560

• Tanja
Johnny napsal:
A strašně se mi líbilo jak za sebou jeli ty cabria, ta jejich erotika - pořád se svlékala a oblékala :-D , podle počasí, příště je použijeme jako rosničky :-D :-P .

a já jsem si říkala - proč zas kurde stojíme - a ona to e-ro-ti-ka :lol: .... no kdyby občas nesprchlo, byla by s cabrii nuda, že.... takže finálně hodnoceno - počasí VYŠLO !!!

Rene/Kate - bezva videa, dík :)

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9580

• Winny
...jj taky se přidávám je to hlavně o lidech, o autech a pro některé (Lady, Algiďáci chápou) i o mandarinkách :lol:

Takže za mě spokojenost...fajn lidi, kupa brouků, luxusní místo, výlet do Macochy taky neměl chybu a břicho jsem měla taky plný....tak co víc si přát ;)
Jediné co bych vytkla je informovanost o tom, co se bude a nebude dít, ale i tak si Johny a Beczi vysloužili jedničku :-) , určitě s tím byla spousta práce, takže moc děkuju za prima sraz a budu se těšit na další 8-)

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9589

• Rene a Kata
videa udělam lepší...ale nemám podklady...posilejte na inzerat@drazby-preprav.eu :o moc jsem nefotil... :(

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9591

• fordak
Killingman napsal:
Chtěl bych se tímto omluvit za svoji první neúčast od doby co jsem členem, nicméně včera jsem měl zkoušku z makroekonomie, tudíž jsem se zůčastnit nemohl. Příště to snad již vyjde a termín se nebude tlouct s něčím jiným... Krásný fotky, bledě vám závidím..

tak to Ti závidím, ja udělal teprve 22.5. připouštěcí test z Makra a zkouška mě teprve čeká :-)

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9618

• pavel
Ďalšie fotky:
Přílohy:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9619

• pavel
A ešte ďalšie:
Přílohy:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9644

• Herbie
Pekny fotky a pekny cteni
Sem rad ze si Beczi a spol vyzkouseli co to je poradat dalsi sraz a snazit se vybudovat tradici :)
a jakozto clen tymu ktery porada srazy pro stary brouky si neodpustim par reakci na vasi debatu, ktere nemusite brat zas tak moc vazne.

- takovejch remcalu jako je treba Gorge :) se vzdycky najde dost.
Nelze se zavdecit vsem, kazdy od srazu ocekava neco jinyho.
Jsou lidi ktery ohnostroj fakt nepotrebujou jini zas ano, jsou lidi co si chteji zazavodit, jdou lidi kteri ocekavaji ze se jim o vse postarate, jsou lidi kteri chteji aby program byl uplne volny, jsou i lidi co prijeli jen zachlastat atd atd

- Beczi, kdyz uz odepisujes na nejaky reakce kde jsi napadan zes nedal dohromady vetu nebo zes neco nezvladl, aspon trosku si po sobe zkontroluj pravopis, zbytecne se tim shazujes

- prohlaseni typu "tobe se nas sraz nelibi, tak na nej nejezdi" by asi zadny poradatel nemel pustit z huby (aspon ne verejne), tech co pak rovnou neprijedou je automaticky vic, a to asi neni to co chcete

- panove uvedomte si ze s poradanim srazu porad jeste zacinate, zadny uceny z nebe nespadl, mozna by to chtelo zvolnit a nesnazit se hned zezacatku o mega akce, pak se lehce dostanete napriklad do financniho pruseru kdyz ocekavate X aut a prijede aut X/2 nebo treba X/3 protoze zrovna zaprsi. Nebo to proste neukocirujete organizacne.

- poradatel srazu si musi uvedomit ze nebude mit cas si s ostatnima pokecat a poklabosit a ze bude litat od certa k dablu a resit a resit a resit. Poradatel to dela pro ostatni, pocita s tim a pak si nestezuje :) Kdyz se chce bavit a popit, jede halt na sraz kterej porada nekdo jinej a tam si to vynahradi.

- z nekterych poznamek to na me pusobi jako by to poradatel delal jen pro slavu a obdiv statnich .. ale asi jsem to jen spatne
pochopil :)

Tak vam drzim palce, at jsou dalsi srazy lepsi a lepsi a jezdi vic a vic lidi a zejmena vozu. Treba vas priste prijedu trosku popichnout starousem.
Doufam ze si nekteri z vas najdou cestu na VW Attack a prijedou si zazavodit :)
Vygenerováno za 0.112 sekund