I já jsem moc ráda, že jsem zase po dlouhé době viděla staré i nové tváře...
A o tom setkání to právě je, ne?
Proč to tak hrotit do neuvěřitelně náročné a složité akce, která je již předem téměř nesplnitelná? Nic není naprosto dokonalé a nikdy se vše nebude líbit všem. Nikdo od našich srazů nečeká, že to bude profesionální záležitost právě kvůli tomu, že je to zábava ve volném čase. Je to hlavně o pohodě...
Aspoň dle mého názoru.
A každý názor, i ten ne moc pozitivní a plný kritiky, je důležitý jako poučení do budoucna. Tyhle srazy by neměly být akce pár lidí, kteří je organizují. Když takový sraz někdo organizuje, musí mu být jasné, že to je pro lidi a hlavně pro ty lidi!
Není nutné hned volit cestu urážek a výhrůžek... S mnoha připomínkami se i já ztotožňuji, jako např. informace o zdržení a změnách v programu... a nejde vůbec o to, že (jako příklad) nebyl ohňostroj, ale o to, že jsme to nevěděli.
Členská schůze a udílení cen byla pro mne také velká otázka... jelikož jsem a do budoucna bych ráda byla členem klubu, byla bych i ráda informována a zahrnuta do různých rozhodnutí o vývoji, a to nejen opětovným hlasováním o výši poplatku. To je asi smyslem toho sdružení, ne? To samé platí pro určitá pravidla a jejich dodržování, nemluvě o respektu ostatních...
Beczi, vždyť já jsem se pro tohle vše ani nestihla svézt tvým úžasným broukem, což mě fakt mrzí...
Takže podstata srazu je fuč...
Byla jsem nadšená z prohlídky Macochy, krásnou projížďkou a úžasným areálem hotelu. Fakt paráda, za to vám kluci moc díky...
Několik chodů večerního rautu splnilo asi očekávání všech.
A jen drobná kritika - všichni NBčkáři z Čech byste se měli stydět za velmi mizernou účast... věřím, že se nás příště sjede více.