Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9501

• Killingman
Chtěl bych se tímto omluvit za svoji první neúčast od doby co jsem členem, nicméně včera jsem měl zkoušku z makroekonomie, tudíž jsem se zůčastnit nemohl. Příště to snad již vyjde a termín se nebude tlouct s něčím jiným... Krásný fotky, bledě vám závidím..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9502

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud by měl někdo zájem, můžete sem napsat PR článek, který pak případně upravíme a uveřejníme u našich partnerů a mediálních serverech na webu společně s fotografiemi.

Diky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9503

• andrzejzasina
Bardzo bym chciał podziękować w imieniu naszych Beetle wam wszystkim za świetną zabawę a w szczególności za pracę którą włożył Beczi,Johnny i Rene a kata oraz innym którzy pracowali po to abyśmy mogli się spotkać i dobrze bawić. Wiemy ile pracy i nie przespanych nocy kosztuje zorganizowanie takiej imprezy.
Zawsze znajdzie się ktoś komu się coś nie podoba ale jest na to lekarstwo, po prostu nie przyjeżdżać na zloty.
Pozdrawiamy i do następnego spotkania

CZ překlad:
Jmenem nasich Beetlu bych chtel moc Vam vsem podekovat za skvelou zabavu a za odvedenou praci, kterou srazu venoval Beczi, Johnny a Rene a Kata a dalsim organizatorum, kteri nam umoznili to, ze jsme se mohli potkat a dobre pobavit. Vime, kolik prace a bezesnych noci je za zorganizovanim takoveto akce. Vzdycky se najde nekdo, komu se neco nelibi, a jediny recept na to je - na srazy nejezdit. Pozdravujeme a priste na shledanou

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9504

• Radka a Zdeněk
Ahoj všichni!
I my jsme rádi, že jsme Vás všechny mohli vidět :) A že jste v pořádku dojeli domů.
Bylo to fajn, počasí si nevybereš a uspořádat sraz není žádná sranda..., jen nás mohlo být víc... :-) Těšíme se na další setkání ;)

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9507

• Ingi
Ocenuju usili aby sraz vypadal velkolepe. Ja se tesil na lidi ktery znam a s novymi jsem se sznamil a dobre se pobavil a o to me jde predevsim ;) takze u me dobry :D Spis me mrzi ze nedorazila fura lidi ktery treba byli minulej rok...

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9510

• Ingi
GEORGE napsal:
Teda já se nestačím divit.....AŽ NA PÁR DETAJLŮ?! To je fór. A Ty TUŠÍŠ, ŽE NÁS BYLO 29?! Zato já netuším,ale jsem přesvědčený, že jsi to těžce nezvládl. Perfektní byla prohlídka Macochy, naše spanilá jízda, velice chutný byl oběd. A to další : Proč byla v programu prohlídka zámku, když se nekonala, co kdyby jsi nám u oběda, kdy jsme byli všichni pohromadě na férovku řekl, co bude a co nebude a hlavně PROČ!!! A co ten trapas s členskou schůzí? Za celou dobu jsi se nezmohl na souvislou větu....Klobouk dolů před JOHNNYM.Chudák JOHNNY to tam zachraňoval za Tebe. A Ty jsi na členské schůzi ještě nevěděl, že nebude taneční vystoupení, že nebude ohňostroj? A co SOUTĚŽE? Tam byla nějaká soutěž? Bylo jen vyhlášení a předání pohárů. TURNAJ tam byl jen jeden a to hokejový v televizi. Volné zábavy by měl být každý strůjcem. To je jasné. V tomto byl super naš polský kolega Andrej. Završením bylo puštění erárního rádia a Tvé opuštění scény.
Chci tady říct, že je to jen můj soukromý názor a tím nehaním sraz jako takový. Ani všechny úžasné lidičky, kteří přijeli. Snad příště bude líp. Těším se na vás. :roll:

Ja si tohodle prispevku vsiml az ted, nebyt moni tak mi uplne unikl.
Je to hodne vystizne napsany a takovyhle pocit z toho vseho melo vic lidi i kdyz to zrovna takhle ostre nenapisou. Spousta lidi se vcetne me se prijela hlavne pobavit mezi sebou a jsou ochotny takovy veci jako fraska s poharama prehlidnout a neresit, ale fakt to nevypadalo moc dobre. A dalsi muj postreh od lidi - dost se cekalo a nevedelo se na co a jak dlouho.... To pro nekteri byl taky problem, ze se v podstate nemohli hnout od auta protoze nevedeli kdy se zase pojede a pritom si mohli program obohatit o vlastni prohlidku neceho, prochazku nekde nebo neco :-)

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9517

• Johnny
Děkuji GEORGEOVI za zpětnou vazbu, je velmi potřeba, abychom věděli co příště vylepšit. Co se týče přípravy srazu, je to velmi náročné a pro příště budeme zase o něco chytřejší. A pokud chceš Georgi, určitě tě přibereme do týmu ;-) .

P.S.: koberečky bych sem vůbec netahal, za to George nemůže :idea:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9522

• Johnny
A strašně se mi líbilo jak za sebou jeli ty cabria, ta jejich erotika - pořád se svlékala a oblékala :-D , podle počasí, příště je použijeme jako rosničky :-D :-P .

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9524

• Moni
I já jsem moc ráda, že jsem zase po dlouhé době viděla staré i nové tváře... :) A o tom setkání to právě je, ne? ;) Proč to tak hrotit do neuvěřitelně náročné a složité akce, která je již předem téměř nesplnitelná? Nic není naprosto dokonalé a nikdy se vše nebude líbit všem. Nikdo od našich srazů nečeká, že to bude profesionální záležitost právě kvůli tomu, že je to zábava ve volném čase. Je to hlavně o pohodě... ;) Aspoň dle mého názoru.
A každý názor, i ten ne moc pozitivní a plný kritiky, je důležitý jako poučení do budoucna. Tyhle srazy by neměly být akce pár lidí, kteří je organizují. Když takový sraz někdo organizuje, musí mu být jasné, že to je pro lidi a hlavně pro ty lidi!
Není nutné hned volit cestu urážek a výhrůžek... S mnoha připomínkami se i já ztotožňuji, jako např. informace o zdržení a změnách v programu... a nejde vůbec o to, že (jako příklad) nebyl ohňostroj, ale o to, že jsme to nevěděli. :? Členská schůze a udílení cen byla pro mne také velká otázka... jelikož jsem a do budoucna bych ráda byla členem klubu, byla bych i ráda informována a zahrnuta do různých rozhodnutí o vývoji, a to nejen opětovným hlasováním o výši poplatku. To je asi smyslem toho sdružení, ne? To samé platí pro určitá pravidla a jejich dodržování, nemluvě o respektu ostatních...
Beczi, vždyť já jsem se pro tohle vše ani nestihla svézt tvým úžasným broukem, což mě fakt mrzí... :( Takže podstata srazu je fuč...

Byla jsem nadšená z prohlídky Macochy, krásnou projížďkou a úžasným areálem hotelu. Fakt paráda, za to vám kluci moc díky... :D Několik chodů večerního rautu splnilo asi očekávání všech. ;)

A jen drobná kritika - všichni NBčkáři z Čech byste se měli stydět za velmi mizernou účast... věřím, že se nás příště sjede více. :lol:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 7 měsíců ago #9527

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni, s mým Broukem se svezeš příště. Já chtěl taky porovnat rozdíl tvé a mé 1.8T . Jenže sem se do večera nezastavil a vy jste pak už museli domů. Ráno byl čas a to jsem tam svezl jednoho Broukaře, který měl 2.0 benzin a celkem koukal na to zrychlení. Půjdu za chvíli aktualizovat kalendář akcí, tak se snad potkáme na jiném srazu. Nejlepší příležitost k tomu bude nejspíš závodní okruh na ATTACKu 2010.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.103 sekund