Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1816

• eALIEN
Já zas tenhle víkend proháním Willise po lesích, takže bohužel :|
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1817

• Moni
Já jedu taky určitě... ;) I když tedy ze směru od Prahy pojedu sama. Nedáme si teda aspoň sraz někde my? Nebo se sejdeme až v tom kempu? V kolik tam dorazíte? :)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1818

• evicak
Beczi napsal:
Tak se nám pomalu blíží víkend ....

KDO MÁ V PLÁNU JET PŘES ROUSÍNOV, BRNO???

DALI BY SME SRAZ JAKO OBVYKLE V ROUSÍNOVĚ U KOSTELA NA NÁMĚSTÍ.

Tady je mapa: http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=rous%C3%ADnov@@

V KOLIK HODIN?

Ahoj. Tady evicak. Tak ctu tu vasnivou a dlouhou nasenou diskusi a jak se postupne vytraceji ucastnici :cry: ... Ja jsem sice napsana na seznamu lidi, kteri se chystaji na sraz, dokonce cervenym pismem, ale nikde jsem jeste nikomu ucast neprislibila. Jeste to nevim jiste, ale asi pojedu. Kdyz jo, pak taky az v sobotu, v patek delam dlouho. S tim spanim podle nalady, znate to. Neco se vypije a je jasny, ze se pojede az v nedeli zima nezima :-) Rada bych se pripadne priradila k jihomoravskemu konvoji, jsem ridic novacek. Ale pac bych jela z Brna, tak do Rousinova je to pro me zajizdka zpet... Domlouvali jste se tedy na nejak cas?

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1819

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
4 evicak : Hele já taky ještě nevím kdy a jak pojedu. Pošli mě na mail, nebo jako PM tady na fóru zprávu s tvym tel. číslem a já bych ti zavolal, napsal. Zítra večer, nebo v sobotu ráno. zatím to vypadá tak, že Lady má auto v servisu a pokud to zítra stihnou, jede se mnou přes Brno. Pokud ne, tak bych byl rád kdybys jela. Aspoň bych nejel jedinej Brouk od nás ...

A kdo všechno pojede nevím. Poslal sem mail cca. 40 lidem. Z toho se ozvalo jen pár. Ale aspoň o tom všichni ví, tak se uvidí na místě kolik se nás tam sleze. Vůbec by mě nevadilo, když se tam zatím chystají samy holky :lol: . Ten seznam lidí kdo přijede je orientační. Sou tam lidi co se mě ozvali už od začátku že možná dojedou. Sleze se nás aspoň tolik co v Jedovnicích doufám. Přemejšlel někdo o nějakym tom programu nebo se poddáme tomu co má nachystanej VW club? Já mám teď myslení úplně nad jinou věcí a nad jinym mym broučkem, tak na to nebyl čas.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1820

• Káťa
To Beczi a všichni:
Beerda je druhý den po částečném servise doma, ale nemám z toho vůbec dobrý pocit, takže si na cestu do Jihlavy opravdu netroufám :? Volant je tuhej, něco tam vrže, zbláznil se levej blinkr, no jsem z toho už docela nešťastná :cry: Mám strach, že někde zůstanu :cry: Strašně mě to se... jelikož jsem se opravdu těšila, snad víc než do Hosína! Tak se snad uvidíme na dalším sraze, jestli mě z toho nehrábne! Počasí budete mít krásný, tak si to tam užijte :)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1821

• nina-ricci
Lidičky, čím více čtu, jak se náš počet ztenčuje, tím více uvažujji, že to také vzdám. Sice jsem se opravdu moc těšila, ale jak to tak vypadá, asi nás tam bude opravdu žalostně málo + má být zima, i když slunečno a jet skoro 100km jednu cestu a večer zase domu, když ani nevím kdo tam vlastně nakonec přijede, a ještě jet sama, to se mi upřímně moc nechce. Popřemýšlím o tom ještě, ale zatím to vypadá, že spíš nedorazím..... ale štve mě to, na začátku každý sliboval a teď je to bída.... :cry:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1822

• Moni
Ty jo, neblázněte. Vždyť je to krásný výlet... Já to mám 180 km, ale ráda vás zase uvidím. Kor když jsem si v Hosíně s vámi neměla čas ani popovídat a prohlídnout si ty vaše broučky... ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1823

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud se tu budete ohlížet na ostatní a psát jak to vzdáváte, tak je jasny že nás tam dojede co nejmíň. Ti co slíbili a nemůžou kvůli stavu auta chápu. Ale proč to vzdáváte ostatní? Já tam nejedu jen kvůli nám, ale kvůli dalším desítkám, stovkám VW co tam přijedou.

PROSTĚ V SOBOTU DOPOLEDNE SE TAM SETKÁME. A NEŘEŠTĚ JESTLI JEDETE SAMY, NEBO NE. JIHLAVA JE PRO VŠECHNY SKORO STEJNĚ DALEKO. V HOSÍNĚ NÁS TAKY BYLO JEN 8 A STAČILO TO.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1824

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kdo by mohl dorazit, protože mu v tom nic nebrání:

Beczi - dojede
Káťa - to zvládne dojet, když ne Broukem tak Transporterem
Štěpoš - neschopenka nic neřeší, dojeď
Radka a Zdeněk - dojedou
Moni - dojede
Lady - pokud dnes bude auto OK, dojede
eAlien - ten je nenapravitelnej, takže opět nic :-D
Nina-ricci - nic ji nebrání, snad dojede
evicak - dojede, napíše mě na mail klubu tel. číslo a domluvíme se
Míša a Lukáš - říkali že dojedou, tak nevím
Ája - měla by dojet
Mondi - dojede
Varadero - dojede

+ další, co o té akci ví ale třeba nechodí na fórum, nebo nenapsali

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1826

• Drogba
Ahoj všichni přeji všem krásné prožití srazu.A ať vám vyjde počasí.Čagoš 8-)
Vygenerováno za 0.108 sekund