Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #954

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
PROBĚHLO

Chtěl bych vás všechny, kdo vlastníte nejen VW New Beetle pozvat na sraz, který pořádá vw-club.cz. Akce se bude konat dne 17 až 19.10 2008 v kenpu Pod Dubovou Skálou, Štoky 256 u Jihlavy, okres Havlíčkův Brod, odkaz na web: http://www.podskalou.cz/index.htm. Ubytování bude možné ve vytápěných chatkách. Sjedou se zde všechny typy automobilů VW, včetně New Beetlů členů našeho klubu. Proto bych byl rád, kdyby jsme přijeli v hojném počtu. Všichni se snažte, ať se slezem všichni ;-)

Kdo se přidá k nám? Pište sem k tématu.

Na sraz se chystá:

Beczi
Káťa
Štěpoš
Radka a Zdeněk + náhradní klíče :lol:
Moni
Lady
eAlien !!!
Nina-ricci
Ingi
evicak
Míša a Lukáš
Ája
Mondi
Varadero

Info o kempu:

Jedná se o rozsáhlé rekreační středisko umístěné na okraji obce Štoky, na okraji lesa v malebné krajině Českomoravské vrchoviny, 4 km od dálnice Praha-Brno. Celý areál je oplocen s vlastním vjezdem přes bránu s vrátnicí, vnitřní komunikace včetně parkoviště jsou živičné a ke všem objektům vedou přístupové cesty s povrchem živičným nebo se zámkovou betonovou dlažbou.

Areál je napojen na obecní vodovod, jednotlivé objekty jsou odkanalizovaný, plynofikovány, napojeny na elektrický proud a vytápěny ústředním topením. Celková plocha areálu je 23.000 m2.

Na zatravněných pozemcích mezi jednotlivými objekty se nachází velké množství vzrostlé zeleně, okrasných stromů, keřů a živých plotů

Vzdálenosti:

1. Praha – Štoky: 116km / 1h. 13min.
2. Brno – Štoky: 92km / 58min.
3. České Budějovice – Štoky: 130.8km / 2hod. 8min.
4. Hradec Králové – Štoky: 90km / 2hod.
5. Havlíčkův Brod – Štoky: 12km / 14min.
6. Jihlava – Štoky: 13km / 15min.
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #955

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pro ty co nemají registraci na vw-club.cz tak tam smyk napsal tohle zatím:
Takže kamaradi sehnal jsem novej kemp zde je odkaz mrknete nato je to zase u jihlavy ale tentokrat štoky www.podskalou.cz/index.htm a ted co jsem pozjistoval do restaurace na velke jidlo se musi cca 1km do mesta ale primo v kempu je hospoda ktera je normalne zavrena ale neni prej problem domluvit jeji otevreni kde se toci pivenko a tvrdy a maji tam aji naky parky atd domluvil jsem otviracku patek sobota od 8:00 do 11:00 a odpoledne od 15:00 do 2:00 to si myslím by nam mohlo stacit chatky jsou vytapene takze se zimou by nemel byt problem a ted to duležité co po vas potřebuju

Odhlasujte si termin který by vam vyhovoval a to musíme udělat do 15.9 pak musim zavolat jestly jedem a kterej termín.Do te doby nam to drží volné

vím že už je to docela pozde a ted moc narychlo proto když se nas sejde malo nebo se vam to nebude libit tak asi nic nebude

Prosím každeho z vas co odhlasuje aby napsal do tematu kolik lidi jede na jak dlouho a který termín + ten hlas tomu svemu potřebuju to abych mohl do 15 zdelit aji nakej pocet lidi

Tákže honem kamaradi at stoho jeste neco je rad bych vas jeste vydel a popil svama byl jsem na podroužku a musim uznat že souteže s poharama byxly super moc se my to libilo jako program ale jelikiž sme club kde se nevibiraji clenske poplatky kvuly blbejm kecum co tu vetcima ma kdyz jde vo penize tak necham na vas abyste si nekdo poladil nakej program a predstavil nam ho po minulem sraze bylo hafo lidi co mlelo ze to udela tak cekam

ted je vse na vas jen bych osobne volil drivejší termin kvuli 10 mesici kterej nemusi byt nejteplejsi

a co se tyce tech soutezich tak po dnesni rychle domluve s par lidma sme neco vymyslely a budou aji naky pohary a ceny ale je treba se na nejak slozit protože tu nemam ty prispevky tak se bude vybyrat naky jako vlezny a bude to jako takovej zapis do souteze zrovna max 100kc to snad kazdej obetuje bez reci a bude aspon teda naka zabava

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #962

• Káťa
Týý jo, já bych razila. Co vy na to?? Kdo by ještě razil??

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #963

• Štěpoš
No není to zas tak daleko... Já bych to předběžně viděl tak, že snad jo. Asi tak na 80% :)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #966

• Radka a Zdeněk
My bychom taky rádi jeli, ale záleží na termínu.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #967

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Termín zatím podle ankety vypadá na 17-19.10 2008

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #993

• Moni
Do Jihlavy bych taky dorazila... :)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #996

• Lady
Počkám si na konkrétní termím,ale taky by se mi chtělo..udělat si príma výlet...

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1002

• Káťa
Beczi napsal:
Termín zatím podle ankety vypadá na 17-19.10 2008
Až za měsíc :cry: no to neva, snad nebude jěště moc zima.. v diáři nic nemám, takže jsem pro. :D Koukala jsem i na ubytování, taky nevypadá zle.Podle vw se am každej chystá sám, tak jen nevím, jestli budou mít tolik jednolůžáků :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1010

• Radka a Zdeněk
V tomto termínu zatím nemáme nic v plánu, takže pokud se něco neodkladného nevyskytne, rádi dorazíme a těšíme se ;)
Vygenerováno za 0.107 sekund