Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1126

• Ingi
Ne ne, my jsme Prazaci, teda kvuli tomu, ze nemam trvaly bydliste v praze mam "S" spz ale jinak jsme v praze ;) A jsem rad ze nejsem v praze, protoze tady uz nejde od kamarada treba k narozeninam dostat pekna spz :D To funguje jeste jedine na vidlakove :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1168

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:
úžasnej? :oops: díky ;) A s tím kulcem Tě beru za slovo, beru tágo a můžem zahrát :lol: Pozdravuj Beerďu, já mizíííím na vodůůůůů :D
Tak já se teda budu snažit něco sehnat :shock:

Nemusíš shánět nic, to já jen tak ;) Hraju skoro každý den, tak si od toho aspoň odpočinu... :)
Nevíte někdo co tam na tom srazu plánují za soutěže?...

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1169

• Káťa
Štěpoš napsal:
Nemusíš shánět nic, to já jen tak ;) Hraju skoro každý den, tak si od toho aspoň odpočinu... :)
No já už jsem se právě i dívala.... my máme doma ten veelkej,takže ten jedině na náklaďák :D a pak moje drahé sestry mají takovej menší, ale na Beerdu je pořád moc velkej :roll: takže bych ti asi stejně žádnej nepřivezla :?
Jinak o soutěžích zatím nevím, na vw kluci psali, že mají nějaký poháry a neco vymyšlenýho :)
Se tešim, jak malá holka :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1221

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:
No já už jsem se právě i dívala.... my máme doma ten veelkej,takže ten jedině na náklaďák :D a pak moje drahé sestry mají takovej menší, ale na Beerdu je pořád moc velkej :roll: takže bych ti asi stejně žádnej nepřivezla :?
Jinak o soutěžích zatím nevím, na vw kluci psali, že mají nějaký poháry a neco vymyšlenýho :)
Se tešim, jak malá holka :lol:

Co to? Máš doma velkej stůl :o ?? jako jak velkej? Hele Káti, to zní lákavě, myslím, že Tě přijedu navštívit s náklaďákem :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1226

• Káťa
Štěpoš napsal:
Co to? Máš doma velkej stůl :o ?? jako jak velkej? Hele Káti, to zní lákavě, myslím, že Tě přijedu navštívit s náklaďákem :lol:
jjjj, přesně tak. Já jen teda tomu vůůůůbec nerozumím, ale myslím si, že to neni kulečník, ale billiar, nebo co :idea: Prostě to nemá díry :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1228

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:
jjjj, přesně tak. Já jen teda tomu vůůůůbec nerozumím, ale myslím si, že to neni kulečník, ale billiar, nebo co :idea: Prostě to nemá díry :lol:

Bez děr? Super, tak to je karambol. Ten s dírama ani hrát neumím :lol:
Takže kdyby to byl velký stůl (210 nebo 284 cm na délku hrací plochy) a čistě náhodou vám doma zavazel, tak víš kam s ním. Hned bych si pro něho přijel ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1229

• nina-ricci
to vaše "koketování" by možná mohlo proběhnout po PM, ne? :lol: Nebo chcete, abychom byli svědky historicky první výměny teček z jednoho na druhého NB? ;)

Pokud bych se měla držet tématu, tak když počasí nebude jako je teď, přijedu....

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1264

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak sem dneska navštívil snad poprvé v životě Jihlavu. Bohužel pracovně a ještě za deště :( . Tak z toho nic nemám, ale určitě se už teď těším na sraz. Všude sou tam lesy a parádní příroda. I město nevypadalo nejhůř- Jen bacha na semafory :lol: . Mají tam jeden zvláštní, kde je jeden ze šipkou rovně a vpravo, kterej svítil zeleně a hned pod ním klasickej na kterym svítila červená :lol: . Tak sme nevěděli jestli jet, nebo stát.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1287

• Štěpoš
nina-ricci napsal:
to vaše "koketování" by možná mohlo proběhnout po PM, ne? :lol: Nebo chcete, abychom byli svědky historicky první výměny teček z jednoho na druhého NB? ;)

Pokud bych se měla držet tématu, tak když počasí nebude jako je teď, přijedu....

Jej soráč Nino :) A jestli chceme svědky ... no to se budem muset teprve dolmluvit s Káťou :lol:
Jinak s tím počasím to vidím špatně, babí léto má být ještě v září a pak v říjnu se už má jen ochlazovat a být škaredě :( No uvidíme, počasí nás nevyslyší, tak se budem muset nechat překvapit.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1293

• Káťa
Štěpoš napsal:
nina-ricci napsal:

Jej soráč Nino :) A jestli chceme svědky ... no to se budem muset teprve dolmluvit s Káťou :lol:
Jinak s tím počasím to vidím špatně, babí léto má být ještě v září a pak v říjnu se už má jen ochlazovat a být škaredě :( No uvidíme, počasí nás nevyslyší, tak se budem muset nechat překvapit.
Ups :D Nee, u historicky prvního přeesunu teečeek klidně můžeem beejt všichni, na tom neevidím nic špatného :lol:
Počasí je holt trochu preekérka, alee snad to nějak zmákneem a zahřeejvat see budeem tou Štěpošovou slivovicí :lol:

Týýý Beczi na VW už see seepisuje seeznam lidí, kteeří přijeedou.Neeměli bychom to už taky nějak dát dokupy, aby s námi počítali??
Vygenerováno za 0.062 sekund