Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1093

• Káťa
Beczi napsal:
Ingi napsal:
Vyborne, to se poznaj ridici :lol: Resi se hlavne kolik flasek sebou :lol: Jako alkoholik samouk bych mohl zapadnout :lol:
Dojeď s flaškou, nebo bez ...hlavně se ukaž
Jasná věc, zapadneš i bez flašky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1107

• Ingi
Dik za vrele prijeti. Rad vam prijedu ukazat toho myho..... :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1110

• Káťa
Ingi napsal:
Dik za vrele prijeti. Rad vam prijedu ukazat toho myho..... :lol:
Jasně, budem se těšit. :D Mimochodem by jsi nám sem zatím mohl hodit fotečky toho tvýho brouka :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1112

• Ingi
sme se jeste nefotili :oops: ale az budu mit foto tak se urco pochlubim ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1116

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:
Káti to Ti fakt udělat nemůžu ;) ... pořád zkouším něco vymyslet, ale ono v tomto případě nic vymyslet nejde. Ani to nejde spojit jak píše Beczi, v pátek makám do večera, v sobotu začínáme už v 7 ráno a konec je někde kolem půlnoci... :( Jedině, že bych se nějak rozdvojil a pak by byly spokojeny obě strany :lol:
Ale my tě tam nechcem rozdvojenýho, ale celýho :D Prosím...
Moje Beerda bude smutná :cry:

No včera jsem naťukl kolegu, že tam na turnaj nebudu.....to jste ještě neslyšeli ten proslov :lol:
Káti, prosit nemusíš :D nějak to zkusím zmáknout, přece nenechám Beerďu smutnit, to by mě opravdu moooc mrzelo ;)

A Ingi - aspoň pro začátek prozraď barvu svýho brouka ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1117

• Ingi
Je to stribrnak ;) zatim bez doplnku, jenom elektrony a folie na oknech. Ale stejne to nebudu nejak prehanet :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1118

• Štěpoš
Ingi napsal:
Je to stribrnak ;) zatim bez doplnku, jenom elektrony a folie na oknech. Ale stejne to nebudu nejak prehanet :D

Jo jo, taky mám jen elektrony a okna, to stačí ;) Nejsi náhodou někde od Zlína? Minulý týden jsem viděl zatónovanýho stříbrňáka na liťákách jet směr Zlín....

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1122

• Káťa
Štěpoš napsal:
Káti, prosit nemusíš :D nějak to zkusím zmáknout, přece nenechám Beerďu smutnit, to by mě opravdu moooc mrzelo ;)
Jupíííííííí, jsi úžasnej..... to bude Beerďa nadšená, že tam nebude sama :lol: Já ti snad seženu nějakej malej kulábr, aby ti to nebylo líto ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1124

• Štěpoš
úžasnej? :oops: díky ;) A s tím kulcem Tě beru za slovo, beru tágo a můžem zahrát :lol: Pozdravuj Beerďu, já mizíííím na vodůůůůů :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1125

• Káťa
Štěpoš napsal:
úžasnej? :oops: díky ;) A s tím kulcem Tě beru za slovo, beru tágo a můžem zahrát :lol: Pozdravuj Beerďu, já mizíííím na vodůůůůů :D
Tak já se teda budu snažit něco sehnat :shock:
Vygenerováno za 0.063 sekund