Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1945

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Teď je třeba skvěly počasí poslední týden. Počasí zatím přeje...a pokud nenepadne vyloženě sníh, dá se jet kamkoliv. Jenže kam, kde nezmrznem a neopijem se tak že nedojedem dom? :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1948

• Ingi
Tak co se vzdalenosti tyce, tak ta Jihlava je asi nejspravedlivejsi :roll:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1949

• Moni
Jo, nejspravedlivější je, ale kolik se nás tam sešlo, to bych radši ani nepřipomínala... :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1950

• Drobček
Ked budete nieco vymyslat ideme aj My!!Uz som to navrhol aj doma a bol suhlas,,vlastne -neverila,Takze sa hlasime dobrovolne,Ale Jihlava bude streka!!!

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1969

• Drobček
Tak co ziadna odqoved?Hadam nechcete vsetci sediet doma?

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1970

• Ingi
mnooo, ja jsem pro, mozna by se toho nejak Beczi s eALIENEM mohli ujmout. Rad pomuzu co budu moci ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1993

• vosic
Když jsem viděl ty fotky tam na příští sraz musím taky dorazit,vypadá to úžasně,když je vedle sebe několik beetliků.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1994

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
vosic napsal:
Když jsem viděl ty fotky tam na příští sraz musím taky dorazit,vypadá to úžasně,když je vedle sebe několik beetliků.
Jo ale pořád jen kolem 7 kusů :( . Jak by bylo úžasny, kdyby nás tam bylo aspoň 20 :!: ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #1996

• vosic
To máš pravdu,letos jsem plánoval vyrazit,ale nedostal jsem se skoro ani na net jak nebyl čas a hlavně fianční problémy,teď už je vše v poho a příští rok to musí klapnout,ještě teď nechám stříknout novou kapotu a bude i wagen uchystanej.Nevim kdy bys měl v plánu naplánovat příští sraz,ale napadlo mě koncem června,to jsou většinou všude celozávodky,ale zase múže bejt někdo na dovolený tak nevim.Líbolo by se mi už něco z jara,kdyby se někomu chtělo a účast potvrzuju na 100%,víkendy jsem doma a i kdyby to mělo bejt na druhý straně republiky tak dorazim.Ještě k tomu srazu v Německu,nad tím jsem už taky přemýšlel,mohlo by to bejt hodne v pohodě a po německu se cestuje krásně,jezdim tam každej tejden a neni tam problem zajit na nakup,nebo si dat po cestě sprchu,maj to tam pěkný a za dobrý ceny.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 2 měsíců ago #2050

• Drobček
No ako vidim tak asi tento rok sa uz nebude nic konat,,Nevadi ved neumierame,,Ale dalsi zraz mate min,o jedneho chrobaka viac!!!!
Vygenerováno za 0.074 sekund