Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1348

• eALIEN
Klid, já na to mám lepší fígl :D ABU už volat nemusíte ......
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1351

• nina-ricci
já jsem také stále na vážkách, protože počasí je už na delší pobyt v přírodě kruté!! No uvidíme, ale také raději nic neslibuji.....

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1354

• Štěpoš
Tak dnes to máme přesně za měsíc :) Zavzpomínám na starý časy, když jsem byl v Jihlavě na vojně. Teď si matně vybavuju to náměstí, jak říká Beczi, a dál už snad jen ZOO, ale tu znám pouze v noci, to byla zkratka přes plot na kasíno :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1356

• Káťa
Teen měsíc uteečee jako voda. Už see těším, žee zasee poznám nějaké nové městěčko :D Jeen doufám, žee budee všee OK, čeekají mě nějaké opravy :cry:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1359

• Ingi
Mnooo, a jak je to vlastne s tim ubytovanim???? :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1362

• Lady
Beczi napsal:
Lady napsal:
I my se chystáme...pokud nám do toho něco nevleze...jako je smrt prababičky z třetího kolena,nebo svatba nejhoršího kámoše přijedem... :D
Paní Broučková pojede taky?? Plánuješ tam být celej víkend....s paní Broučkovou v kufru a tak? ;)

Chci sebou vzít oba moje broučky,takže jo, beru i svojí přítelkyni,ale jestli tam budem nocovat ještě nevím...ve stanu to nepřichází v úvahu na to bude sichr kosa a o jinem ubytování jsem zatím neuvažoval,takže valstně ještě nevím ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1368

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Klid, já na to mám lepší fígl :D ABU už volat nemusíte ......
Ale to musíš dojet, nebo brat telefon :lol: ;)

.... ti pokoj nedám 8-)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1369

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ubytování asi bude v tom kempu v chatkách. Na VW-clubu ještě víc info není, ale dám pak vědět
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1373

• Káťa
na ubytování jsou 2 chalupy po 40 lideech, takžee klídeek, stan seebou taky neebeeru, tak otužilá fakt neejsem :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1376

• Ingi
Driv bych tohle vubec neresil, rek bych si proste jen, prespim v aute :D jenze to ted nejak asi neklapne, jedine, ze bych prijel mondeem. To by bylo docela vtipny, na sraz brouku, ne? :D
Vygenerováno za 0.110 sekund