Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1478

• Štěpoš
Káťa napsal:
tušítee někdo už, jeestli pojeedeetee v páteek? Já bych tottiž jeela, alee neechci tam být sama. :cry:

Káti, já osobně bych to viděl spíš až na sobotu. Než bych se vymotal z práce, stavil se doma... tak bych tam dojel za tmy... a ještě bych někde zabloudil a ztratil se :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1480

• Moni
Já taky pojedu určitě až v sobotu ráno. To se předběžně nabízí otázka: nepojede někdo z Prahy? Že bychom se někde setkali a jeli společně... ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1481

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Taky pojedu v sobotu ráno. Tak myslím, že kdo pojede přes Brno, tak zas můžem dat sraz v Rousínově.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1483

• Štěpoš
Beczi napsal:
Taky pojedu v sobotu ráno. Tak myslím, že kdo pojede přes Brno, tak zas můžem dat sraz v Rousínově.
Jasnačka, zase u kostela, tak jak vždycky ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1484

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
Beczi napsal:
Jasnačka, zase u kostela, tak jak vždycky ;)
Teď když vidím tvůj popisek s tím chiptuningem, tak počítej s tím, že mě pučíš svou káru ;) . Aspoň někde na rovině. A ne že mě po cestě do Jihlavy budeš ujíždět

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1485

• Radka a Zdeněk
Taky plánujeme přijet až v sobotu.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1487

• Lady
My taky pojedem určitě až v sobotu a zatím to vypadá že jenom na sobotu...takže se určitě po cestě někde potkáme.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1492

• Káťa
Vy mě teeda meedítee :cry:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1496

• nina-ricci
Jestli pojedu (což bych ráda), tak také až v so, dopoledne, a večer nejspíš z5 domů, počasí už je víceméně podzimní, rána už někdy i zimní, takže na spaní, i když ve vyhřívaných chatkách to moc nevidím, ale kdo ví.... ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1499

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Jestli pojedu (což bych ráda), tak také až v so, dopoledne, a večer nejspíš z5 domů, počasí už je víceméně podzimní, rána už někdy i zimní, takže na spaní, i když ve vyhřívaných chatkách to moc nevidím, ale kdo ví.... ;)
Doufám, že dovezeš sebou i eAliena. Klidně i násilím ho donuť. Určitě to zvládneš ;)
Vygenerováno za 0.111 sekund