Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1501

• nina-ricci
Beczi napsal:
nina-ricci napsal:
Jestli pojedu (což bych ráda), tak také až v so, dopoledne, a večer nejspíš z5 domů, počasí už je víceméně podzimní, rána už někdy i zimní, takže na spaní, i když ve vyhřívaných chatkách to moc nevidím, ale kdo ví.... ;)
Doufám, že dovezeš sebou i eAliena. Klidně i násilím ho donuť. Určitě to zvládneš ;)

Hele o tom jsem s ním ještě nemluvila, ale navrhnu, že můžeme jet jihočeský konvoj.... Otázkou zůstává, zda je jeho brouko-tank už ready na výletek??!! čas ještě je..... ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1503

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jasně že jeho kára je ready ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1508

• Štěpoš
Beczi napsal:
Štěpoš napsal:
Beczi napsal:
Taky pojedu v sobotu ráno. Tak myslím, že kdo pojede přes Brno, tak zas můžem dat sraz v Rousínově.
Jasnačka, zase u kostela, tak jak vždycky ;)
Teď když vidím tvůj popisek s tím chiptuningem, tak počítej s tím, že mě pučíš svou káru ;) . Aspoň někde na rovině. A ne že mě po cestě do Jihlavy budeš ujíždět
Neboj, nejezdím moc rychle :D A půjčit káru? :lol: ... no zatím jsem ji řídil vždycky jen já, ale nevidím v tom problém, samo že půjčím ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1515

• Káťa
tak já teeda taky pojeedu v sobotu :cry:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1517

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
Neboj, nejezdím moc rychle :D A půjčit káru? :lol: ... no zatím jsem ji řídil vždycky jen já, ale nevidím v tom problém, samo že půjčím ;)
Vždyť ty auta máme stejny, tak není nic co bych ti s tím udělal ;) . Někde to zkusíme na rovné odlehlé komunikaci. V provozu bych se zalekl toho výkonu a někde ti to nabořil :lol: .

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1533

• nina-ricci
Beczi napsal:
Štěpoš napsal:
Vždyť ty auta máme stejny, tak není nic co bych ti s tím udělal ;) . Někde to zkusíme na rovné odlehlé komunikaci. V provozu bych se zalekl toho výkonu a někde ti to nabořil :lol: .

nebo by se mu to tak zalíbilo, že by ti přenechal svého a pláchnul s tvým :twisted: .........

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1555

• Štěpoš
Šak já neříkám, že bys mi s tím měl něco udělat... To není zas takový oheň,že by Ti to mělo ruky urvat :lol: je tam přidáno 22kw. Ale co když má pravdu Nina a pláchneš mi s ním? :o .... :lol: :lol:
Stačí, když mi slíbíš, že mi ho nerozšaluješ :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1604

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Co naši kolegové ze Slovenska? Nepřemýšlejí že by dojeli????

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1624

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Program srazu od kolegů z VW-club.cz

Je možné, že si s New Beetlama uděláme vlastní a tento trochu přizpůsobíme.

http://newbeetleclub.cz/forum/download/file.php?id=163

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 3 měsíců ago #1637

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dneska sem jel zase pracovně do Jihlavy. Už to tam znám skoro nazpaměť :lol: . Nazpátek sme nejeli po dálnici, ale okolo a na určitých úsecích je nový asfalt a tam kde ne, tak je ta cesta taky pěkná. A skoro žádnej provoz. Takže ti co pojedou s nama z Rousínova-Brna, tak pojedem tama. Cestu nějak naplánuju.

Štěpošu, Lady souhlasíte?... kdo se k nám ještě přidá? Hrosiku?? Kdo další??
Vygenerováno za 0.112 sekund