Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9408

• Johnny
2 George: můžeme se na srazu domluvit na upgrade map, tyhle všechny zařízená běhají na jádru Windows Mobile 5.0, dá se s tím doslova kouzlit.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41384

• yanick3108
  • Fresh Boarder
No eBay APP ID défined in Kunena configurationAhoj, vopred sa ospravedlnujem, ak sa tu uz podobne tema riesilo :) ale je toho hodne na cistanie a nic som zatial nenasiel. Rad by som svojej priatelke na VW Beetle 2003, 1,9 tdi urobil radost a vymenil povodne autoradio na kazety - podla navodu asi gamma? - za autoradio s cd a MP3. Co odporucate? Nasiel som taketo nieco na e-bay: Sedi toto radio do mojho auta? Je nutné nieco upravovat? koncovky? Co je to monsoon? Dakujem vam za rady :) Jano

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41385

• yanick3108
  • Fresh Boarder
Ahoj Geroge, ako ti funguje to nove DVD v aute? Nejake problémy? Kde si ho kupil? Myslis ze bude pasovat na VW Beetle 2003? Vdaka za info :) J.

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41395

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady to originál na CD a MP3 ti bude pasovat do New Beetle 2003. Já mám také 2003 verzi a je to to samé jak 1998 až na pár maličkostí. A to Monsoon je prémiové audio, které se dávalo do USA verzí New Beetle. Sám jej mám ve svém, akorát ještě na kazety + jsem si k tomu přidal virtuální CD měnič na USB. Ten Monsoon se skládá ze zesilovače, který je v kufru, 8 reproduktorů a má perfektní zvuk. Ale i bez toho externího zesilovače ti to pojede. Akorád co mají ty autorádia z USA za nevýhodu je to, že to ladí jen liché frekvence na rádiu. Sude to nenaladí. Možná to jde nějak přenastavit, ale ještě sem nezjistil jak. Kdyby někdo věděl, napište.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41403

• Johnny
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 3
No, americká rádia navíc nemají funkci RDS - nezobrazuje to název stanice, automaticky to nepřeladí na silnější frekvenci (funkce AF) a nezná to dopravní zpravodajství (funkce TP).

Buď bych šel do toho co má George, nebo bych nechal evropskou Gammu a pořídil virtuální CD měnič. Měl jsem ho a je to supr věc :-). Levnější než origo rádio na MP3.

My teď máme v autě Alpine CDE 113 BT, ale mám taky komplet vyměněné repro a rádio má v sobě Handsfree od Parrota - nevím, zda by se to chtělo tohle absolvovat.
1.9 TDI - Nesmrtelná klasika
Poslední úprava: 12 roků 5 měsíců ago od Johnny.

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41406

• mispi
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
Pánové, před 2 roky jsem dceři koupil NB 1,6 SR (2002) , bylo tam rádio s CD Pioneer, chtěl jsem ho vyměnit za originál rádio s CD. Tehdy jsem zjistil, že to rádio s CD jde použít do NB od roku výroby 2006 (pokud si dobře pamatuji). Dal jsem tedy originál radio bez kazeťáku + originál CD měnič na 6 CD do kufru (montáž provedena v servisu VW).
Poznámku mám ještě k rádiu z USA. Nejsem si jistý, ale někde jsem četl, že rádia z USA mají jen sudé nebo liché frekvence, takže u nás se nenaladí všechny frekvence. Pokud se mýlím, omlouvám se. Mělo by to tak ale být.

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41407

• yanick3108
  • Fresh Boarder
OK, páni, takže z vašich rád mi vyplýva, že je najvhodnejšie nehcať tam pôvodné rádio s kazetou a domontovať virtuálny CD menič? Viete mi prosím poradiť priamo, ktorý by ste odporúčali, resp. link kde sa dá kúpiť? Neexistuje niečo aj s USB, card reader a iPhone pripojením? Ďakujem Vám! ;)

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41408

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Podívej se třeba sem: www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct...-konektor-volkswagen

Já mám od Johnnyho myslím tohle: www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct...-volkswagen-8pin-iso ..funguje dobře, MP3 čte z Fleshky většinou všechny, akorát někdy to hodí během přehrávání error tím, že to zapípá a napíše chybu na displey a pak jede zas dál. Ale dělá to jen občas.

Re: Výměna radia 12 roků 5 měsíců ago #41508

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
V Číně dokáží vyrobit vše. Ale tohle je hnus, velebnosti...

Info: www.newbeeloo.com/forum/index.php?showtopic=23795
Přílohy:

Re: Výměna radia 11 roků 6 měsíců ago #42272

• Blondýna76
  • Junior Boarder
Hoj a kolik tě to stálo?
Vygenerováno za 0.119 sekund