Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 14 roků 9 měsíců ago #9000

• Johnny
Skleněná pojistka se tam už nevede, vzadu na rádiu je normální nožová. Nicméně spíš tipuju že odešel zesilovač, je to u těchto rádií vcelku běžná věc. Pokud chceš, měl bych možná jedno rádio na prodej.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 14 roků 9 měsíců ago #9003

• Biblbrox
Díky za radu. Zkusím ho vytáhout, omrknu to, a jestli se mi bude zdát kaput, tak bych ho od tebe koupil. Teda samozřejmě je rozhodující cena ;)

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9388

• GEORGE
Tak broučínci dnes jsem si udělal radost a namontoval jsem dosvého broučka nové originální autorádio new beetle s DVD, navigací, MP3, MP4, blutučkem a jinýma vychytávkama, už tady jednou bylo vystaveno. Řeknu vám je to bomba, nemá to chybu.
Přílohy:

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9389

• Johnny
Ty prachy bych za to nedal... na srazu to musíš předvýst :-) .

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9397

• Johnny
Ale každopádně to je paráda, mít to všechno v jednom a nemuset nikde nic lovit.

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9398

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Je to super. Jaky to ma v sobe nahraty software? Je mozne tam treba dohrat mapy do GPS a tak? Menu bude predpokladam jen anglicky, ze? A jaka je kvalita zvuku?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9401

• fordak
Johnny napsal:
Ty prachy bych za to nedal... na srazu to musíš předvýst :-) .

a kolik je ta cena ??

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9403

• GEORGE
Tak pánové, vše je v českém jazyce i popis navigace i mluvené slovo, jinak bych do toho nešel. Dnes jsem byl v Brně a ačkoliv cestu znám, tak jsem si nastavil cíl moje bydliště včetně ulice a čísla a funguje to úplně super. Jinak když jsme vyjížděli z Břeclavi do Brna ,tak si syn vzal flešku s nahraným filmem a celou cestu hleděl na film, takže to má i USB. Jinak to má i připojení na cinch, výstup na subvofer. Postupně docházím na různé další vychytávky.
Jo jinak ta cena podle kursu dolaru kolem 11000, ale stojí to za to poněvadž jak píše Johny vše v jednom a nic jiného v autě nezavazí.Akorát musím udělat ještě díru v plastu v šuflíku na rádio, abych tam mohl zastrčit ten chuml kablů, který zavazí pro úplné zasunutí rádia na své místo.

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9404

• Ingi
Nahodou, me ta cena 11 tis. neprijde tak spatna nato co to radio vsechno umi a vypada v palubce hezky a prirozene.

Výměna radia 14 roků 8 měsíců ago #9407

• Johnny
To máš pravdu Ingi, ale abych si pustil jednou za čas navi nebo film, když to je auto nejvíc pro dva a jezdím většinou sám... Takové jsou moje úvahy, a popravdě, 11 000 je běžná cena na to co to rádio umí a co to je za značku.

Mě zajímá koncový zesilovač, jak to bude hrát. Že si to poradí se všemi možnými formáty a bluetooth u toho funguje lépe než u leckterých renomovaných výrobců je skoro pravidlo. A je to samozřejmě dobře, protože tyhle systémy jsou origo pěkně drahý, dál to nebudu rozvádět.

Samozřejmě tohle rádio posouvá multimediální vybavenost auta někam úplně jinam a Georgeovi ho přeju :-)
Vygenerováno za 0.067 sekund