Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 6 měsíců ago #6709

• Johnny
To ja americký rádio, tím se zapíná.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 6 měsíců ago #6781

• Ingi
Beczi napsal:
Jo to bude ono, američani sou blbý a nevěděli by, že se musí zmáčknout to kulaty tlačítko. Proto jim tam museli dát speciálně tl. ON :mrgreen: . To sou lamy, oni mají i na víčku od kafe na drive u McDonald napsany, že je to horky, aby se nepolili :lol:

Jsou to tupouni :lol: Ono kdyby to tam nebylo napsany tak jsou pak schopny vysoudit tucny odskodny :lol:

Výměna radia 15 roků 5 měsíců ago #7025

• Lucka
Ahojte v stredu budem mat konecne svojho vysnivaneho broucka 8-) Trosku mi ale vadi ze nema CD menic...Oplati sa mi nejaky zacat zhanat alebo sa mi viac oplati kupit nove radio uz rovno aj s MP3?? Dikes

Výměna radia 15 roků 5 měsíců ago #7029

• Lady
Podle toho na co hraješ...myslím tím jestli cheš aby vypadal jako původní nebo ti jde o zvuk a o funkce...to naše rádio umí ovládat CD měnič,takže si můžeš kupit origo měnič a hrát jenom audio CD,pak je tady varianta s virtualním měničem co baští Mp3 a Beczi to nějak polaďoval i s ipodem myslím a nebo si kup jiné rádio,když třeba chceš koukat na DVD nebo chceš mít jiné vychytávky,ale myslím že naše rádia jsou v normě a jsou hlavně stylová..takže se musíš rozhodnout sama.

Výměna radia 15 roků 5 měsíců ago #7031

• Ingi
Presne, v tomhletom tezko radit. Staci si tu projet temata tykajici se radia a uvidis, ze spousta lidi na to ma ruzny nazory a fakt zalezi na tobe jak to radio chces vyuzivat. Myslim, ze Lady to shrnul dost vystizne. A az budes rozhodnuta tak ti tu radi poradime jak na to ;) Kazdopadne kdyz vyhraje jiny radio, doporucuju origos schovat ;) Ja to pro klid v dusi taky tak udelal :D

Výměna radia 15 roků 5 měsíců ago #7038

• BOBO
I já sem ho měnil a to mám origo changer ale to rádio nemá vzadu výstupy na cinche jinak bych ho tam nechal.No a původní sem si taky schoval ;)

Výměna radia 15 roků 2 týdnů ago #8379

• Johnny
Naše rádio výstup má, jen tam musíš hodit ještě redukci.

Výměna radia 15 roků 2 týdnů ago #8380

• Johnny

Výměna radia 15 roků 2 týdnů ago #8395

• Ingi
Tak to je maserka.... Uz by to chtelo i tady nejakyho takovyho blazna :D

Výměna radia 14 roků 9 měsíců ago #8997

• Biblbrox
Mám problém. Vždycky, když jsem zapnul rádio, tak se mi od pravýho repráku začaly ozývat praskance v pravidelných intervalech cca 2-3 za sekundu (teda pravděpodobně to bylo z repráku, poblíž je i poj. skříňka, ale v tu dobu jsem to pořádně nezkoumal). Po nějakým čase už mi přestalo hrát rádio úplně. Na pojistky do poj. skříňky jsem koukal a jsou OK. Nevíte, jestli je ještě nějaká skleněná pojistka v rádiu nebo na přívodním kablíku k rádiu? Mám origo. Popřípadě, co by to mohlo být jinýho než pojistka?
Vygenerováno za 0.071 sekund