Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2147

• cervik
Zdravím prosím o radu jak vyndat original radio a zda original radio ma ISO konektor nebo budu muset dokoupit redukci na ISO diky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2149

• Lady
http://www.skoda.triga.cz/znacka-2/model-10/...tady je na prodej ten přípravek na vytažení radia..bez toho bych se do tedle akce nepouštěl..a co se týká konektorů je tam klasický iso teda alespon si myslím že to je ono,měl sem ho zatím v každém pořádném autě co sem se v tom hrabal,ale na vw foru se řeší že je tam i nějaký ten kablík navíc který když je zapojený v jiném rádiu než origo vw může spálit diagnostiku a prý nefunguje antení zesilovač přes neorigo rádio,ale co je tom všem pravdy nevím...až tak dalece sem to nezkoumal.

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2150

• Ingi
jo jo, je tam klasickej ISO, akorat tam kamos dva dratky nejak prohazoval nebo co.... A ten anteni zesilovac jsem tam pak musel nechat pridat. Ja bych se sam do toho nepustil, takze i to vytazeni radia jsem nechal na kamosovi kterej tohle dela a mel na to ty packy :D Jo jinak dalsi problem je v tom, ze jak je sice ta palubka dlouha, tak v prostoru pro radio je silene malo mista a jak jsem tu uz nekde psal, museli jsme tam taky neco lomit aby se tam to radio vubec veslo. Zkratka, sam bych to nedal :D

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2151

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zajed si do VW a oni ti to tam vytahnou. Ja to mel dokonce zadara, protoze se to tomu typkovi od VW nedarilo vytahnout, tak sem si to vytahl sam tema jeho klicama. Neslo to proto, ze sem se uz predtim to pokousel vytahnout jinak a neco tam pokrivil. Proto to vytahuj jen originalnim klicem.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2153

• Moni
Nevím, já to vyndala normálně úzkým šroubovákem, naprosto hladce a bez problému... Žádný redukce jsem nedokupovala, všechny kabely pasují i do jiného rádia, i anténa. Za rádiem je skutečně méně místa, ale dá se to. Já jsem měla rozdělaný spodek palubky a všechny kabely jsem stáhla sem dolu.

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2159

• Drobček
Tak to smekam-teba to musi naozaj dost zaujimat,

Výměna radia 16 roků 2 měsíců ago #2177

• vosic
Já to vytáhnul klasickejma klíčema na rádio SONY,vrazíš je tam a vytáhneš to,šlo mě to v poho a o tom kabliku ma anténu máte pravdu,jsou tam 2 klasický ISOčka jak na všech rádiích,jedno na repráky a druhý je napájení atd. a tam je ten problém,u klasických rádií jde z toho druhýho ISO konektoru proud po zapnutí rádia(většinou to je slaboučkej modrej kabílek) na anténu,zesik atd.,ale tady je ten problém,že z auta do toho kabílku jde pořád proud,já jsem ho uskřípnul,ten z auta jsem přetáh smršťovačkou a ten od rádia jsem zapojil na zesik,to je tam jedinej problém.

Výměna radia 16 roků 1 měsíc ago #2433

• cervik
Tak radio vymeneno klicema od SONY jsem ho dostal ven. Jelikoz radio SONY ma svuj vlastni konektor tak jsem koupil redukci na ISO (150kc) na ni jsem prehodil cervene a zlutej dratek a radio zasadil vc redukcniho ramecku a vse slape jak ma. Jedina uprava byla prehozeni tech dvou kabliku bylo to kvuli pameti radia jinak nic vic.

Výměna radia 16 roků 1 měsíc ago #2437

• Ingi
to je presne to co jsem psal v tom mem prispevku co tu mam, ze kamos prehazoval nejaky dratky :lol:

Výměna radia 16 roků 1 měsíc ago #2470

• vosic
A Červiku do toho modrýho ti nešel proud?S tim si nic nedělal?
Vygenerováno za 0.111 sekund