Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3360

• Swenny
Jasný, tak děkuju za info. Zkoušel jsem to...nešlo to tak už to dráždit víc radši nebudu :)

Objednal jsem si teda tyto
http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index.php?strana=podkategorie&moreinfo=450&ak=155
Tak doufám, že to pude bez problému :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3385

• Swenny
Tak sem pokročil ve výměně rádia, a úspěšně jsem ho vytáhl a zapojil. Problém je ten, že rádio prostě nejde zapnout...bliká tam červená kontrolka ale kdyz ho zapnu na tak se nic nedeje...zadny napis SAFE nic...nevíte čím to může byt?

Zkoušel sem to pak i rádia prohodit jestli jsem náhodou neco neudělal s kabelama ale staré radio se chytá v pohodě a napis SAFE tam je...

Předem dík za pomoc

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3387

• Lady
hmm divné...a dal si mu trochu čas? aby ten nápis safe mohl napsat? jinak mě jenom napadá že sis koupil nefunkčí rádio? předpokládám že si koupil nějaké nové do brouka že?

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3388

• Swenny
Tak čas...jo chvilku sem čekal :) ...rádio sem si kupoval od paní, která si ho měnila za jiné a bylo mně řečeno, že je vše funkční.

Rádio je je tuším 99 a já mám NB 01, tak jestli by mohl byt problém v tom...?opravdu nevím. Přece jenom kdyby radio bylo nefunkční, tak by neblikala kontrolka nebo jo?

Ještě jsem psal dotyčné maila, že Rádio nejde tak uvidím co napíše...

Mám přímo toto rádio :
http://aukro.cz/item535039841_new_beetle_radio.html

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3390

• Lady
Zajimavý oříšek,nenapadá mě nic čím by to mohlo být.. myslím že ročník na tohle určitě vliv mít nebude,protože tam jsou univerzální konektory takže to je pasé..a když si ho kupovla dostal si k němu i kód? já bych mu dal trochu víc času a možná si o něj řekne jestli je ok...jestli je pokažené asi si neřekne o nic....

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3391

• Swenny
jo, dostal jsem k němu i brožurku s kódem...Tak já nechám rádio zaplé a počkám do večera a pak se tam mrknu...snad mně do te doby napíše i ta paní...každopáděn doufám, že to dopadne dobře :) přijde mi ale divné to, že bliká ta kontrolka zabezpečení...to by mohlo hlásit, že rádio by mohlo být ok né?Nebo je to jenom prostě když se to zapojí a je tam "štáva" tak to blíká?

Večer se ozvu jak jsem dopadl :)

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3392

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Taková blbost mě napadla.... jak je to kolečko na ovládání hlasitosti, že ho nemáš zamáčkly a tím rádio vyply?? :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3393

• Lady
;) do večera sem nemyslel,měl sem na mysli tak 5 až 10 minut,ted mě ještě napadlo jestli si měl klíč ve spínačce...už i já sem se s tímhle pěkně vypalšil u některých jiních věcí...třeba zapojení zásuvky k tažnému...

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3394

• Swenny
Tak kdyz mam cudlik zamackly blika cervena kontrolka coz znamena ze je to vyple ne? Takze ted sem to nechal s vysunutym cudlikem;)

Zkousel jsem to i s klicema, kontrolka se zhasla ale radio porad nic :/ jeste me napadlo ze by nesel obraz tak to pak zkusim namackat poslepu ;) da se nejak jinak zjistit jestli je radio funkcni?

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3395

• Swenny
Mno tak už mám asi jasno :) zkoušel jsem to ještě, ale výsledek je asi jasný :/

příkládám obrázek koupeného rádia, je tam jasně vidět, že je poškozené protože nesvítí všechny tlačítka a ani se nezobrazují čísla

Pak jsem zapojil už staré rádio a měl jsem jasno :)

mno co dodat...bohužel...zase jsem naletěl, doufam že se paní k tomu postaví čelem a peníze mně vratí...nicméně rádio pořád potřebuju nevíte kde se dá koupit?
Vygenerováno za 0.103 sekund