Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 16 roků 1 měsíc ago #2479

• cervik
vosic napsal:
A Červiku do toho modrýho ti nešel proud?S tim si nic nedělal?

modrej zustal jen jsem prohol cervenej se zlutim kvuli pameti a slape to jak ma
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2817

• Ája
Ahojte lidičky, pořád nevím, co s radiem. V NB mám originál bez měniče cd. Tak pořád nevim co, jestli vyměnit úplně celé radio za jiné nebo pořídit pouze ten měnič (nevim, jakse to přesně jmenuje u nějakého NB jsem to viděla v kufru auta). Co doporučujete vy?Díky a přeju Krásný Nový rok a spoustu km bez nehod! 8-)

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2818

• Johnny
A co si tam dát virtuální CD měnič? Přes to by šlo pouštět MP3 a je to;).

Diskutuje se to tady:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=1...=0&sk=t&sd=a&start=0">viewtopic.php?f=13&t=11&st=0&sk=t&sd=a&start=0<!-- l -->

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2821

• vosic
Podle mě je to nejlepší,origo rádio hraje a vypadá tam líp,každej má na to jinej názor a nikomu ho nevyvracim,já osobně ho tam budu vracet a dám k němu ten virtuální changer,vyjde to i levnějc,když si spočitás,že do changeru musíš vypalovat céda v cda formátu což je pár písniček a do FLASHky si dycky něco nahraješ,tak to vyjde líp a hlavně nic se tam netočí a nemá se ti co poškrábat.

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2822

• Lady
Tohle jsou i moje argumenty pro koupi...výjde koupit levněji ten virtualní než ten normální,akorát to má malou chybu a to že to nepíše názvy songů což by se někdy hodilo,ale co no neumí to a naučit ho to nedokážu 8-)

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2823

• nina-ricci
Mám úplně stejný "problém" jako Ája a řešit ho budu virtuálním changerem.... zdá se mi to z hlediska vzhledu, zásahů do auta i užitku nejlepší a nejlevnější. ( díky Lady ;) )

Výměna radia 16 roků 3 týdnů ago #2825

• Johnny
V autě taky nemáme CD changer a taky to budu řešit virtuálním CD changerem...

Výměna radia 16 roků 2 týdnů ago #2841

• Ája
Díky za radu, asi to tak bude nejlepší...jdu tedy prozkoumat vaše návody, jak na to :idea: . Originál radio mi vyhovuje, poslech mi připadá OK, v tomhle směru asi nepotřebuju nic extra. Ale že si nemůžu pustit cd, když jedu nějakou delší trasu a dokola posloucham radio a neustále střídam stanice mě teda trochu drtí :(

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3357

• Swenny
Mno tak sem se dal do výměny rádia, ale mám menší problém :) Kobil sem si tyto "vytahovátka"
http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index.php?strana=podkategorie&moreinfo=449&ak=155

Ale bohužel s rádiem to ani nehne...co sem se díval tak na web tak všude používájí a radí tyto
http://www.newbeetle.org/forums/showthread.php?t=1086

Takže moje otázka zní, upeču to nějak s těma co mám? Nebo si mám koupit ty nové?

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3358

• Lady
No myslím si že kdybys je nějak tuningově upravil tak určitě jo,ale s těma cos koupil budeš potřebovat taky náhodu a hlavně by sis mohl poškodit ty držáky a to by byla škoda já už mám oba mrtvé a sehnat nové za rozumnou cenu se rovná zázraku,takže bych to zkusil tím co máš ale bez násilí a síly. ;) Já sem se ty držáky pokoušel udělat,ale nebylo to ono a hlavně už byly poškozené takže by mi nepoholy ani origo vytahováky.
Vygenerováno za 0.095 sekund