Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4328

• BOBO
vosic napsal:
BOBO napsal:
Dík moc Beczi - Vosic za rady o výkendu se do toho pustim ,pak napíšu jak sem dopad na kabelu už mám taky pojistku takže to skusim od motoru s tim drátem snad nic nepos...

uvidíš,že je to v poho,ještě jsem ti chtěl napsat,že jak budeš tahat signálový kabely od rádia k zesiku,tak fšici doporučujou je táhnout přes druhej práh,aby nebyli u sebe,jsou sice stíněný,ale přecijenom v tom napájecím teče hodně proudu když máš našláplej zesik.
To s tim signálovym kabelem to asi neni špatnej nápad ale představa že rozebírám eště druhou stranu je hrozná ,o výkendu sem se k tomu nedostal tak až to budu dělat tak uvydim jak moc velká je to práce?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4352

• vosic
Zas tak hrozná práce to neni a myslim,že stačí je rozdělat jeden plast na prahu a jeden na sloupku.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4397

• BOBO
Tak sem to zvládnul s tim drátem a docela to šlo.Ovšem vyndat rádio mi pořád nejde samozřejmě nemám origo klíče tak skoušim různý plíšky a furt drží jak pes. :(

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4399

• Johnny
Kup si origo plíšky, jinak to tím doděláš a nevytáhneš to nikdy.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4404

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A nebo si zajdi do VW....jinak to pokřivíš jak já a už ti to ven nepůjde. Já tam s tím bojoval i s origo klíčama pak, prototže technik to vzdal že to nejde...bylo to zohly totiž po snaze dostat to ven klasickym klíčem od rádia Sony
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4410

• Ingi
Ja uz jen potvrdim zkusenost ostatnich... jak je to ohnuty tak je to peklo ;) Takze opatrne ;)

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4419

• vosic
Tak ohledně toho vytáhnutí rádia,jde to pomocí obyčejnech vytahováků k rádiu SONY,mě to šlo a teď o víkendu jsme ho rozdělávali s Johnym a taky to šlo,až na to že už tam měl z předchozího rozdělávání ohlej plíšek,což se mi s těma soňáckejma nestalo že by se něco zničilo.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4426

• BOBO
Tak sem trouba a samozřejmě sem to zmrvyl a to tak dokonale že radio nefunguje.Zato sem si objednal ty origo klíče bohužel nejspíš pozdě tak jestli ho nerozchodim pokud ho vůbec dostanu ven dám tam radio od sony je to smutek protože tam je origo cd changer v kufru a ten mi na sony šlapat nebude.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4432

• Lady
Já jsem to dokázal dostat ven i s poškozenýma plechama...předchozí majitel tomu dal pokouřit takže sem si z vytahovákama ani neškrt,kdybych neměl pleš tak řeknu že mi nervama vypadnou všechny vlasy, ale po velkém bojí sem to dokázal,takže bych možná nevěšel hlavu...

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4510

• BOBO
Musim doufat že to s těma vytahovákama půjde už se jich nemůžu dočkat,repro i zesík už jsou na fleku ted už zbejvá to jen zapojit tak uvydim sám sem zvědavej na zadek rádia jestli jsou tam vstupy na RCA
Vygenerováno za 0.104 sekund