Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4564

• Ingi
Aj jaj jaj :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4571

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
Tak rádio je venku.Koupil jsem si klíče na vw viz foto a jsou na h.... následně jsem z péra na čištění záchodů udělal svoje a šlo to v pohodě přiložim foto plechů na rádiu třeba to někomu pomůže a foto kudy se vede kabel z motoru.Jinak ty rca výstupi tam nejsou takže tam vrznu sony a iso redukci.
Ty originál klíče od VW se mě zdá že ale nejsou na New Beetla ;) . Ty byly větší a jinak vytvarovany
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4572

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Hele ted jsem koupil subwoofer tak v habrovanech uz bych mel pekne bubnovat :D Je to nejaky levny smecko. Kamos co dela audio tak mi to dlouho zakazoval, ale kdyz zistil, ze jsem pul roku jezdil s mrtvym reprakem v ridicovejch dverich aniz bych si toho vsimnul, rek ze je to uplne jedno co mi tam bude delat ramus a zapoji mi ho :lol:
Hele a kam ti ten subwofer zapojí? Do originál rádia? Já měl kdysi doma aktivní, ještě mám v autě dráty po něm a to nešlo zapojit do originálu.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4573

• Ingi
nene, ja uz tam davno nemam original radio... do tohodle radia to pujde... v menu je i polozka pro nastaveni subwooferu ;)

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4583

• BOBO
Beczi napsal:
BOBO napsal:
Tak rádio je venku.Koupil jsem si klíče na vw viz foto a jsou na h.... následně jsem z péra na čištění záchodů udělal svoje a šlo to v pohodě přiložim foto plechů na rádiu třeba to někomu pomůže a foto kudy se vede kabel z motoru.Jinak ty rca výstupi tam nejsou takže tam vrznu sony a iso redukci.
Ty originál klíče od VW se mě zdá že ale nejsou na New Beetla ;) . Ty byly větší a jinak vytvarovany
To je fakt ty správný sem objednal a přišli mi tyhle za 140+130 poštovný fak dobrej kšeft :roll: ale ty co sem si vyrobyl sou na to plně dostačující .V podstatě sem zvládnul všechno až na to že tam to Sony narvu max na tři čtvrtiny je tam fak málo místa tak asi budu muset ten kaslík zezadu trochu říznout?

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4585

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
Beczi napsal:
BOBO napsal:
To je fakt ty správný sem objednal a přišli mi tyhle za 140+130 poštovný fak dobrej kšeft :roll: ale ty co sem si vyrobyl sou na to plně dostačující .V podstatě sem zvládnul všechno až na to že tam to Sony narvu max na tři čtvrtiny je tam fak málo místa tak asi budu muset ten kaslík zezadu trochu říznout?
Taky jsem tam dával SONY. Nešlo z prva zasunout až na doraz, ale když si pohraješ s těma kabelama co jsou vzadu a ventilací, tak to tam zasuneš cely. Já mel ještě rozšroubovanej ten spodní plast, jak je tlačítko ESP a tak a rval jsem to tam jak to šlo :lol:

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4605

• Moni
Přesně jak píše Beczi... oddělat i ten spodní díl, prostrčit ruku zadem k rádiu a pěkně všechny kabely postupně narovnat a natáhnout dolů. Tam už je místa dost. Já mám taky SONY. Dalo mi to trochu práce, ale nic jsem neřezala a sedí krásně... ;)

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4606

• Ingi
A to my se do toho pustili a neco jsme tam utrhli :D Kamos rikal, ze je to tam stejne k nicemu :D A ted se tam to radio vejde krasne ;)

Výměna radia 15 roků 8 měsíců ago #4952

• BOBO
Tak přes veškerou snahu a vyříznutí části plastu v kaslíku sem tam rádio nacpal ale 1 cm čumí ven ale vím čím to může za to RCA ty tam vaděj tak budu muset sehnat jiný.

Výměna radia 15 roků 8 měsíců ago #4957

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
Tak přes veškerou snahu a vyříznutí části plastu v kaslíku sem tam rádio nacpal ale 1 cm čumí ven ale vím čím to může za to RCA ty tam vaděj tak budu muset sehnat jiný.
RCA se dělají s konektory natočenýma o 90° a ty tam nezavazí. Pokud je máš přímo zasunuty a čouhají ti 1cm ven nebo i víc, zkus pořídit tady tyto.
Vygenerováno za 0.069 sekund