Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4525

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
Musim doufat že to s těma vytahovákama půjde už se jich nemůžu dočkat,repro i zesík už jsou na fleku ted už zbejvá to jen zapojit tak uvydim sám sem zvědavej na zadek rádia jestli jsou tam vstupy na RCA
Výstupy RCA tam nejsou.... budeš tam muset dát jiny rádio. Tohle jsem taky řešil a nakonec subwofer prodal, protože není nad originál rádio
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4529

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jinak sem konečně vyřešil problém s CD měničem. Pokud ho někdo z vás měl přidělaný na zadní stěně sedaček a po sklopení mu zavazel, stejně jako mě, když převážím něco vělkyho, tak jsem se nechal inspirovat z fotek jiných Brouků a přidělal jej na bok. Kde ho máte ostatní?? Teď mě už nezavazí a můžu odvíst cokoliv.
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4543

• BOBO
Tak rádio je venku.Koupil jsem si klíče na vw viz foto a jsou na h.... následně jsem z péra na čištění záchodů udělal svoje a šlo to v pohodě přiložim foto plechů na rádiu třeba to někomu pomůže a foto kudy se vede kabel z motoru.Jinak ty rca výstupi tam nejsou takže tam vrznu sony a iso redukci.
Přílohy:

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4544

• BOBO
Beczi napsal:
Jinak sem konečně vyřešil problém s CD měničem. Pokud ho někdo z vás měl přidělaný na zadní stěně sedaček a po sklopení mu zavazel, stejně jako mě, když převážím něco vělkyho, tak jsem se nechal inspirovat z fotek jiných Brouků a přidělal jej na bok. Kde ho máte ostatní?? Teď mě už nezavazí a můžu odvíst cokoliv.
Mám ho na stejnym místě jak ty. ;)

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4549

• Ingi
Hele ted jsem koupil subwoofer tak v habrovanech uz bych mel pekne bubnovat :D Je to nejaky levny smecko. Kamos co dela audio tak mi to dlouho zakazoval, ale kdyz zistil, ze jsem pul roku jezdil s mrtvym reprakem v ridicovejch dverich aniz bych si toho vsimnul, rek ze je to uplne jedno co mi tam bude delat ramus a zapoji mi ho :lol:

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4550

• Moni
Ingi, to mě u tebe snad už ani nepřekvapuje... :lol:

To BOBO: já jsem taky vyndala originál rádio malým šroubováčkem, naprosto bez problémů a bez poškození. Žádný speciální plíšky nebyly potřeba. :)

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4552

• BOBO
Ingi napsal:
Hele ted jsem koupil subwoofer tak v habrovanech uz bych mel pekne bubnovat :D Je to nejaky levny smecko. Kamos co dela audio tak mi to dlouho zakazoval, ale kdyz zistil, ze jsem pul roku jezdil s mrtvym reprakem v ridicovejch dverich aniz bych si toho vsimnul, rek ze je to uplne jedno co mi tam bude delat ramus a zapoji mi ho :lol:
Seš vostrej audiofil :lol:

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4553

• BOBO
Moni napsal:

To BOBO: já jsem taky vyndala originál rádio malým šroubováčkem, naprosto bez problémů a bez poškození. Žádný speciální plíšky nebyly potřeba. :)
JO JO někdo má hold šikovný pacinky ;) Já sem se s tim musel dost poprat ale nakonec to klouzlo.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4560

• Ingi
Moni napsal:

Hele ja bejt radiem a videt ze na me jde holka se sroubovakem, tak z toho kasliku vyskocim sam :lol: Takze se mozna neni cemu divit, ze to slo tak hladce :lol:

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4562

• Moni
Teda, asi půjdu brzy se šroubovákem na tebe... :!: :!: :!: :twisted:
Vygenerováno za 0.072 sekund