Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna radia

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3396

• Lady
Hmm to mi tě je líto...mám otázku co je s tím tvým rádiem...že si sháněl new..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3397

• Swenny
Nejdou tam přehrávat kazety :) a dokonce se mi tam i jedna kazeta zasekla a nejde vubec ven...je tam pokažené něco...ale koupil jsem si adapter speciálně na ipod co jsem tady na foru našel tak sem toho chtěl využit...Také jsem přemýšlel nad tím cd měničem ale to je na mně moc složité :)

Nevíš nebo nevíte kde se dá koupit rádio do NB?:/ Nikde na internetu jsem to nenašel :/

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3401

• Lady
Nic není složité...je to jenom trochu drahé jinak v tom není žádný problém..co ti napsala ta paní,původní majitelka toho rádia? Nešlo by z těch dvou rádii udělat jedno fungující?

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3402

• Swenny
Tak paní mě řekla, že rádio si nechala vydělat v servisu a že šlo bez problémů...Tak nevím...zatím se ještě neozvala tak doufám, že dneska napíše.

Teoreticky by to šlo udělat, z toho co jsem si koupil potřebuju pouze kazetový přehrávač, ale aby sem řekl pravdu do toho by jem se nerad pouštěl protože vůbec nevím o co jde...leda že by byl někde návod nebo tak :)

Výměna radia 15 roků 11 měsíců ago #3413

• Swenny
Tak paní už odepsala:
radio bylo demontováno z new beetla v autorizovaném servisu a bylo bez závad,než budeme dělat unáhlené závěry,radila bych zkontrolovat elektriku v palubovce auta,jestli není problém tam.
Nicméně si myslím ,že problém v elektronice není, protože staré radio jde bez problému...nebo se pletu? Ale domluvily jsme se na tom, že rádio zašlu zpět.

Mezí tím, jsem se domluvil s Kšeftorem, který na fóru nabízí různé díly a koupím rádio od něho. To by mělo být už ok.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4216

• BOBO
Čau nemáte někdo tušení jak a kudy se dostat kabelem od baterky do auta :?: Chci si zapojit zesík ale potřebuju zdroj přímo od baterie protože 500w by ten co je k rádiu neutáh.Předem dík za případnou radu.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4224

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Je tam na to průchodka, tam kde vedou kabely do svorkovnic. Je to umístěny nad pedálama, když oděláš tu krytku. Ale určitě ta průchodka bude plná. Já se tama pokoušel protáhnout napájení k subwoferu, ale kabel byl moc tlustý, tak jsem ho zapojil do nejmíň využité svorkovnice, která tam byla.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4226

• vosic
BOBO napsal:
Čau nemáte někdo tušení jak a kudy se dostat kabelem od baterky do auta :?: Chci si zapojit zesík ale potřebuju zdroj přímo od baterie protože 500w by ten co je k rádiu neutáh.Předem dík za případnou radu.

N staně řidiče si zespod palubky rozděláš plasty a uvidíš kudy vede svazek kabelů k motoru,tamtudy jsem to táhnul a jelikož jsem měl na kabelu už pojistku,tak jsem si z vnitřu k motoru protáhnul svářecí drát,tam jsem uvázal kabel a protáhnul dovnitř,ale měl jsem rozdělanej filtr,je to pak lepší,totiž pod filtrem je plastovej držák ve kterým je svazek kabelů a tam ho můžeš naladit a nemusíš se bat,že se ti někde drbne a pak už jen protáhneš kabel podél prahu pod plastama,tam je místa dost a to je snad všechno co se k tomu dá říct.

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4248

• BOBO
Dík moc Beczi - Vosic za rady o výkendu se do toho pustim ,pak napíšu jak sem dopad na kabelu už mám taky pojistku takže to skusim od motoru s tim drátem snad nic nepos...

Výměna radia 15 roků 9 měsíců ago #4253

• vosic
BOBO napsal:
Dík moc Beczi - Vosic za rady o výkendu se do toho pustim ,pak napíšu jak sem dopad na kabelu už mám taky pojistku takže to skusim od motoru s tim drátem snad nic nepos...

uvidíš,že je to v poho,ještě jsem ti chtěl napsat,že jak budeš tahat signálový kabely od rádia k zesiku,tak fšici doporučujou je táhnout přes druhej práh,aby nebyli u sebe,jsou sice stíněný,ale přecijenom v tom napájecím teče hodně proudu když máš našláplej zesik.
Vygenerováno za 0.099 sekund