Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ovladač zrcátek

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2734

• Johnny
Tak doufám že nám do toho Italové nelili humus místo nafty... Vyhřívají ti zrcátka Káťo? Hele až budu mít auto tak to řádně prozkoumám in natura. Btw - dle ETKY (už sem tu mrchu rozchodil i na Vistách) by tam el. sklopný zrcadla být mohly.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2736

• Káťa
Johnny napsal:
Tak doufám že nám do toho Italové nelili humus místo nafty... Vyhřívají ti zrcátka Káťo? Hele až budu mít auto tak to řádně prozkoumám in natura. Btw - dle ETKY (už sem tu mrchu rozchodil i na Vistách) by tam el. sklopný zrcadla být mohly.

No občas mám pocit, žee v tom nějaký prasátko jeezdilo, tak neevím. Taky jseem zjistila, žee mám dodělávaný stahování okeen, když see to teď rozbilo :( Vyhřeejvání šlapee, když máš zapnutý vyhřeejvání zadního, tak jee to asi u všeech.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2738

• Johnny
No, tchán zatím nenadává a cestu do Olomouce jsem přečkal taky v pohodě - jsou tam nový filtry, náplně a žhavící svíčky.

Právě že normálně je vyhřívání zrcátek na jejich ovladači. Díky za zkušenost, my v nížině jsme ještě letos moc vyhřívání nepoptřebovali. Uvidím co mi řeknou ve VW, co v tom bylo za výbavu, ale je to Highline, tak snad se tam nic nedodělávalo.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2739

• nina-ricci
Johnny napsal:
No, tchán zatím nenadává a cestu do Olomouce jsem přečkal taky v pohodě - jsou tam nový filtry, náplně a žhavící svíčky.

Právě že normálně je vyhřívání zrcátek na jejich ovladači. Díky za zkušenost, my v nížině jsme ještě letos moc vyhřívání nepoptřebovali. Uvidím co mi řeknou ve VW, co v tom bylo za výbavu, ale je to Highline, tak snad se tam nic nedodělávalo.

Já jsem vyhřívání zrcátek ještě snad nikdy nepoužívala, mluvím tedy o běžném životě, tedy z práce do garáže , popř. nějaký noční tah v mrazech, ale třeba na horách a tak se pak člověk raduje, že je má... Já bych raději vyhřívané sedačky... to mě dost se.e, že tam nemám a dokupovat to je asi docela pracný a nákladný,co?!!!

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2742

• Johnny
Mě se vyhřívání zrcátek občas hodí (co máme na firmě Chryslera T&C Touring, tak se mu ze zrcátek kapitálně kouří 8-) ) - když nechám stát auto na vjezdu u mamky před domem, je to u pole a občas to namrzne (v Broukovi jsem to ještě nepoužil). O horách ani nemluvím, to by se hodilo i vyhřívaný čelní sklo (tatík ho má v LR3 a je to bomba, za tejden přijdeš k zapadanýmu autu, lehce odhrneš sníh, oškrábeš boky a ostatní za tebe udělá auto). Mrkni na VW forum - určitě tam je diskutováno o dodělání výhřevu sedadel. Je to jen dečka se spirálou, možná to nebude ani nákladný. Ale fakt nevím, my vyhřívaný sedačky máme ve všech pořádnejch autech.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2743

• nina-ricci
Johnny napsal:
Mě se vyhřívání zrcátek občas hodí (co máme na firmě Chryslera T&C Touring, tak se mu ze zrcátek kapitálně kouří 8-) ) - když nechám stát auto na vjezdu u mamky před domem, je to u pole a občas to namrzne (v Broukovi jsem to ještě nepoužil). O horách ani nemluvím, to by se hodilo i vyhřívaný čelní sklo (tatík ho má v LR3 a je to bomba, za tejden přijdeš k zapadanýmu autu, lehce odhrneš sníh, oškrábeš boky a ostatní za tebe udělá auto). Mrkni na VW forum - určitě tam je diskutováno o dodělání výhřevu sedadel. Je to jen dečka se spirálou, možná to nebude ani nákladný. Ale fakt nevím, my vyhřívaný sedačky máme ve všech pořádnejch autech.

NB dle mě je pořádný auto :lol: !! Juknu na forum. A to vyhřívaný čelní sklo máme na mondeu taky a je to fakt pecka... taková maličkost ale perfektní nápad a hodí se!!!

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2748

• Johnny
Však říkám že NB je pořádný auto - má výhřev sedadel. Mrkni na novej topic - snad tam postupně někdo přidá i Beetlesáckou zkušenost s montáží. 8-) 8-) :twisted: :twisted:

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2766

• Káťa
No já teeda výhřeev zadního skla a samo i zrcáteek teeď vůbeec neevypínám. Navíc bydlím pod vleekeem, takžee mám zachumeelený auto, i když neechumeelí :x Takže výhřeev přeedního skla by see šiknul, asi tam dám nezávislý topeení :D

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2769

• Johnny
Ten vlek bych si sakra nechal líbit, lyžoval bych až bych brečel, o víkendu jedu lyžovat... Napakujeme Discovery 3 vším potřebným a pojedu klidně až nakonec světa :twisted: :twisted:

Nezávislý topení tě vyjde cca na 40 000,-. To bych si radši koupil jiný auto nebo nějakou garáž...

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2770

• nina-ricci
Káťa napsal:
No já teeda výhřeev zadního skla a samo i zrcáteek teeď vůbeec neevypínám. Navíc bydlím pod vleekeem, takžee mám zachumeelený auto, i když neechumeelí :x Takže výhřeev přeedního skla by see šiknul, asi tam dám nezávislý topeení :D

Bydlíš pod vlekem? :o Tiše závidím. My jsme tady uprdelení ve městě a jen mrzne, ani vločka sněhu. I když vzhledem k praktičnosti s autem to asi musí být bez garáže opruz, nicméně představa, že se ráno vzbudím a navléknu lyžáky a pádím na svah mne veeelice láká.... asi se k Vám s broučkem pozvu na lyžovačku :lol: ( ale teď si užívám s krchlákem v posteli a mám zkažené celé volno...) :cry:
Vygenerováno za 0.070 sekund