Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ovladač zrcátek

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2806

• Káťa
No vidíš,žee bydleet pod vleekeem, neení zasee takoveej meed.

Nino, už vím, kdee jee problém. Mám uložeený odkaz v oblíbeeneejch a jaksi see mi to neeaktualizovalo, alee už jseem to napravila. Díky moc :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ovladač zrcátek 16 roků 2 týdnů ago #2852

• Johnny
Tak tě potěším Káťo, dneska jsem škrabal přirzlý sníh z auta i u nás dole :x :x :x .

Ovladač zrcátek 16 roků 2 týdnů ago #2862

• Káťa
No vidíš, já dnees odmeetala asi tak pět číseel prašanu. Už see neemůžu dočkat těch mrazů, co mají být teenhlee týdeen, snad ti Beera přežijee. Zjistila jseem, ža mi neejdee pravý zrcátko už ani šteelovat, alee myslím, žee problé budee v tom, žee mi do dveeří neejdee eeleektrika :(

Ovladač zrcátek 16 roků 2 týdnů ago #2874

• Johnny
Tak sem už taky odmetal, no a zjistil jsem, že sklápění zrcátek je něčím podmíněno, budu pátrat dál a zjistím to:). Komfortní jednotka je holt prevít a čert aby se v ní vyznal.
Přílohy:

Ovladač zrcátek 16 roků 2 týdnů ago #2889

• Lady
JJ taky bych si asi nechal VAGem projet řídíci jednotku a komfortku než bych cokoli rozebral...přece jenom už mám takovou zkušenost,že né každá závada je tak drahá,jak to co vyvedu při její opravě :lol:

Ovladač zrcátek 16 roků 1 týden ago #3080

• peter808
zdravim Vas vsetkych,ak niekto mozte,pomôžte.Priatelke som mojim nedopatrenim,nemohúcnostou otrhol koliečko na ovládanie spätných zrkadiel na jej Beetliku.Teraz samozrejme zhanam kade tade a dumam,ci nepasuje aj z GIV alebo z niecoho podobného.Za kazdú radu,pomoc Vám pekne Ďakujem....Peter

Ovladač zrcátek 16 roků 1 týden ago #3090

• jarda
tak peter pasuje to i z octávek ale sehnat to je teškí takito schánim a nemúžu sehnat :(

Ovladač zrcátek 16 roků 1 týden ago #3092

• eALIEN
Konkrétně tohle bych si objednal u soudruhů z VW ... není to zas taková palba ;)

Ovladač zrcátek 16 roků 1 týden ago #3093

• Ingi
A procpak se nezeptate kseftora? Treba to ma? ;)

Ovladač zrcátek 16 roků 1 týden ago #3094

• peter808
jasne,original z obchodu mam v zálohe ako poslednú možnosť,preto chcem počuť aj Vaše názory a rady,čo a kde sa po prípade ešte obrátiť.zatiaľ Vám všetkym Ďakujem.
Vygenerováno za 0.069 sekund