Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ovladač zrcátek

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2678

• Johnny
Ahoj, v našem New Beetlu je na ovladači symbol sklápění zrcátek (místo sklápění jsem viděl variantu s vyhříváním), mezi L a P je 0, sklápění je na opačné straně než 0. Zrcátka se nesklápí, ani nevyhřívají. Měl někdy New Beetle el.sklápění zrcátek, nebo je to jen jiný ovladač? Až bude Beetle doma, přidám foto, teď je na Slovensku... Díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2681

• eALIEN
Podívej se do manuálu (který můžeš na našem webu stáhnout - záložka dokumenty, manuál první část) na stranu 48 :!: Tam to najdeš do puntíku vysvětlený ;)

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2682

• Johnny
Díky za odpověď, ale auto je dovoz a v poloze "A" je nula, proti ní je poloha pro sklopení zrcátek. Podobný ovladač má třeba O II. Jinak ten manuál je skvělá věc, byla to první věc co sem tady na fóru koumal :idea: .
Přílohy:

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2683

• Drobček
nemas nahodou cierneho na plechacoch bez puklic a je v Trencine?SPZ nieco ako 0234 ak ano tak sme ho videli na Juhu v Trencine,,,

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2685

• Johnny
Ee, máme žlutého, na zimu tam sice plechy sou, ale i s origo poklicema...

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2687

• Lady
No a mě tak napadá jestli ten přepínač k zrcátkům není z jiného auta? třeba z té oII jak si psal...protože já tak nic takového nemám..

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2688

• Johnny
O II má stejný protáčecí ovladač, ale nikoliv celý plast i s klikou. Nemůžu rozchodit na vistách etku, tak víc netuším... Možná je ten plast z golfa (ale ten nemá ovládání centrálu u kliky), no budu asi muset vyrazit do VW aby mi řekli víc o autě...
Poslední úprava: 16 roků 3 týdnů ago od .

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2691

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Není to USA verze? Ti nemají ESP a určitě ani vyhřívany zrcátka. Jim to tam v tom teplym počasí je k ničemu. A nebo nějaká základní verze. Ale že by Brouk neměl vyhřívany zrcátka to nevím. Ja tam mam polohu Prava a Leva strana. Tam když to je, tak pomocí té páčky šteluju elektricky zrcátka. V prostřední polože je symbol co je třeba na vyhřívání zadního skla. Takovej čtvereček s vlnkama myslím. A tam když to je, tak to vyhřívá samo a pořád.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2695

• Johnny
USA verze to není určitě, ESP to má, tacho v km i dle výbavy. Už asi konečně rozchodím etku, tak mrknu na VIN a do výbavy. A pokud ani to nepomůže, tak až budu mít auto, tak rozeberu zrcátko a mrknu na to in natura. Je to dovoz IT a má to Německou příručku.

Ovladač zrcátek 16 roků 3 týdnů ago #2732

• Káťa
Johnny napsal:
USA verze to není určitě, ESP to má, tacho v km i dle výbavy. Už asi konečně rozchodím etku, tak mrknu na VIN a do výbavy. A pokud ani to nepomůže, tak až budu mít auto, tak rozeberu zrcátko a mrknu na to in natura. Je to dovoz IT a má to Německou příručku.

Já mám taky dovoz IT a němeeckou příručku. U těch zrcáteek mám taky namalovaný, žee by see měly sklápět, alee jaksi see nic needějee. :roll:
Vygenerováno za 0.103 sekund