Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ovladač zrcátek

Ovladač zrcátek 16 roků 3 měsíců ago #3133

• jarda
kseftora sem se ptal bez odezvy :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ovladač zrcátek 16 roků 2 měsíců ago #3194

• Johnny
Pátral jsem u soudruhů z VW - náš brouk prý elektricky sklápěcí zrcátka neměl z výroby - buď je to dobastlený a nafórovaný jiný ovládání, nebo si to někdo přidělal. Nekloním se ani k jedné variantě, neboť to nejdřív chci vidět.

To Káťa: rozeberu zrcátko a dám sem foto.

Ovladač zrcátek 16 roků 2 měsíců ago #3221

• jarda
zrcátka ovládám elektricky ale ty máš namysly asi přiklopit celí zrcatko ke dveřim aby ho nikdo neurazyl jeto tak

Ovladač zrcátek 16 roků 2 měsíců ago #3223

• Johnny
Jardo máš pravdu...

Ovladač zrcátek 16 roků 2 měsíců ago #3284

• jarda
jestli to maš tak to máš na zakázku standartně to nevyrábjěly jen pro usa.

Ovladač zrcátek 15 roků 2 měsíců ago #8550

• hawker
Ahoj, ulomil jsem si rukávem při vystupování z auta ovladač levého zpětného zrcátka. Nevíte co s tím, resp. kde by se ten čudlík dal sehnat / koupit? Dík za odpověď.

Ovladač zrcátek 15 roků 2 měsíců ago #8554

• Ingi
To uz tu taky nekdo resil a asi nic jineho nezbiva... Me taky asi ceka vymena jelikoz mam to ovladani uz nejaky spatny.... jednak asi nefunguje uz vyhrejvani zrcatek a stelovani se chova strasne podivne :lol: Kdyz steluju levou stranu tak se mi hejbe i prava a kdyz prepnu na pravou tak ta jde dobre sama :D Takze moje stelovani je, ze si sesteluju levou stranu, tim si rozhodim pravou a tu si pak dorovnam samostatne :lol: Kamos rikal, ze by vsechny ty problemi vcetne toho vyhrevu meli bejt v tom ovladaci. Jestli ho budes schanet, dej sem pak nejaky echo kolik si mam pripravit ;)

Ovladač zrcátek 15 roků 2 měsíců ago #8562

• fordak
ovladání zrcátka není chyba. když šteluješ levé tak se pravá hýbe. a pokud pravé tak to je samostatné. Je to z toho důvodu, že když sedne do auto někdo jiný, tak mu stačí seštelovat pouze L zrcátko a tím jak je pravé spřažené tak se nastaví tak že už jej nemusí dolaďovat.
Jinak výhřev zkontroluješ tak, že vyloupneš zrcátko a změříš, jesli máš napětí v kabelech na konektorech ve zrcátku. Pokud ano je spálené zrcátko (sklo) to se stává nejčastěji.
Jinak co se týká výhřevu zrcátek, byly dva druhy zapojení zapínání značka na ovl zrcátek v poloze výhřev topila buď pořád, nebo se zapla až při zapnutí výhřevu zadního skla cena jednoho ks cca 1000kč
a přepínač jestli je to ten na odkazu tak 350,-???
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... SD=0|ST=0|

Ovladač zrcátek 15 roků 2 měsíců ago #8563

• Johnny
Ahoj, trochu jsi mě předběhl. Jen bych doplnil že sehnat vyhřívaná zrcátka na modely do roku 2000 jde snad jen u VW. Já je jinde nesehnal.

Ovladač zrcátek 15 roků 2 měsíců ago #8567

• Ingi
Tak diky kluci, to sem fakt nevedel s tim ovladanim, tak ted uz jen ten vyhrev, ale ten zase jako neni tak akutni abych se do nej nejak s vervou poustel... :D

Ja proste myslel, ze je spatnej ovladac a vymenou se to vsechno vyresi... tak aspon, ze ted vim, ze ovladac je dobrej :lol:
Vygenerováno za 0.074 sekund