Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Oprava meho broučka

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7087

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hele když jsme u toho servisu. Včerá mě začal svítit nápis SERVICE a 3000. Teď už svítí SERVICE 2900. Znamená to, že do 2900km mám navštívit servis na výměnu oleje a tak?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7089

• Ingi
Presne tak ;) Az se dostanes na nulu tak bude blikat uz jenom servis :D Ale jde to smaznout i pres ten nulovaci cudlik. Johnny to tu nekde popisoval, ja si to podle neho pak smaznul taky ;) Musis ten cudlik drzet pak zapnout klicek, neco to tam zahlasi ty to pustis, zmacknes jeste jednou na potvrzeni a je to. Nebo tak nejak ale to uvidis, je to fakt poznat kdy to mas pustit a kdy zmacknout ;)

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7091

• burr0head
tak nova vaha, pritom objevili nejakou pretrzenou hadicku na podtlak z vyfukoveho potrubí a uz se mi zase libi zivot...konici zarzali a uz frcim dveste.. :)
uff, to mi spadl kamen ze srdce...tak neuspesna oprava stala 12 tisic a tahle rychlovka jinde stala jen 2500...

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7123

• Ingi
No co dodat? :? Asi bych jim do toho "servisu" jel podekovat. Nejsem teda nejak vybusnej typ ale tohle bych si asi libit nenechal ;)

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7238

• Cruz
Caute nevim jestlise to tu někde řešilo ale teť mě začala zlobit vičko od nadrže když to otevřu tak ani nepoviskoči aby šlo otevřít takže stim musim pačit abych to otevřel a dal broučkovi trochu vitaminu :D D Nevite co stim aby to fungovalo jako před tim ?? dik za odpověd

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7239

• Ingi
A slysis motorek kdyz beres za packu?

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7240

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zkus si zohnout trochu tu packu. Mě měnil lanko a zobacek myslim jednou znamej, kdyz to opravoval. Ale vim, ze musel rozdelavat bocni plechy. Prej to bylo dost prace. Ale nefungovalo to i tak na 100%, tak tam něco zohl a už to bylo fajn. Teď mě to ale občas zlobí, že musím asi 10x zmáčknout tlačítko aby se to otevřelo. Asi blbej spínač. Ale zjistil sem, když mám klíč v zapalování otočenej, tak to jde na poprvé :) . Nebo je to jen náhoda.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7241

• Ingi
No ja to mel rozbity kdyz jsem brouka koupil. Motorek byl slyset ale nefungovalo to protoze jsem mel prasklej bovden u toho mechanismu. Kluci mi objednali tu koncovnou cast tj. ten zobacek s bovdenem (pak je druha cast s motorkem). To me stalo asi 500 korun a pro sikovnyho cloveka to bylo asi 10 min prace vymenit. Zadny plechy se sundavat nemuseli, vsechno se delalo zevnitr, akorat se v kufru jen sundal bocni plast a myslim, ze si kamos pomohl vyndanim lampy aby tam mel dobrej pristup (ale to je akce na 20 vterin :D ).

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7242

• Štěpoš
Jo jo, taky mi to sem tam blbne, ale u mě stačí než to chci otevřít, tak lehce přitlačím na víko nádrže a pak se otevře napoprvé, jako kdyby to bylo jen nějak zatuhlý. Zatím jsem to neřešil, ale jak píše Beczi, bude stačit jen poladit ten zobáček :)

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7243

• Cruz
Ingi jjj slyšim motorek když zatahnu za za pačku uvydim zkusim se podivat jestli ten zobaček nepujde poladit a když ne tak to dam znamemu automechanikovi a on užn se stim popere :) :)
Vygenerováno za 0.093 sekund