Přestal mi fungovat můj brouček. Ne že bych si s pár opravami nepomohl sám, ale tohle byla pravděpodobně závada pro servis. Auto nejelo, jízda po dálnici byla utrpení, výkon šel dolů a to rapidně, na rovinkách maximálka 110 km, do kopce mě v pomalých pruzích předjíždely kamiony a ridiči si klepali na čelo. Když jsem přidal plyn, motor se začal dusit, takže po návratu jsem auto na doporučení našeho nájemce, který v naší nemocnici provozuje zdravotní přepravu, odvezl auto do jednoho nejmenovaného servisu v Mariánkách. Nejdřív zkoušeli vše možné, od výměny svíček ( moje iridiové, které měly najeto 6 tisíc kilometrů vyhodili a nahradili je nejakým no name vyrobkem za stovku kus, tankuju jen u OMV Carrera 100, takže plnou nádrž vypustili, v domění, že je v ní možná nějaky bordel a natankovali mi 20l natural 95...nakonec po týdnu zjistili, že to bude asi vzduchová váha, takže výměna, dále vynechávalo benzínové čerpadlo, takže také nové a milý brouček začal jakeš takeš fungovat. Minulý čtvrtek jsem si ho odvezl do areálu naší nemocnice, a už cestou jsem začal zjišťovat, že je v interiéru nějaký "bordel". takže jsem se ho pokoušel uklidit, no na světlých béžových sedačkách se začaly dělat rezavé skvrny a všude pod sedačkami a koberečky byl nějaký jemný prášek. Volám do servisu a majitel netuší, od čeho by to mohlo být, tak jsem opět poprosil našeho nájemce , který mi servis doporučil, aby se poptal za mě..No jemu to samozřejmě řekli... Něco jim začalo hořet na ponku, tak popadli práškový hasící přístroj a začali hasit, no v cestě jim stál můj otevřený brouk, pěkně ho tím práškem "propláchli",.. Takže abych to uzavřel, teď jsem se vrátil ze servisu, auto tam zůstalo, nechají ho na své náklady vyčistit, vrátí zpět iridiové svíčky, a opraví palivoměr, který po jejich odborném zásahu přestal ukazovat, kolik , že tam vlastně mám benzínu...pokračování přístě, doufám ve středu, kdy musím autem odjet služebně do Luhačovic...Snad už bude v pořádku..nikomu bych podobnou zkušenost nepřál...howgh..