Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Oprava meho broučka

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6797

• burr0head
Přestal mi fungovat můj brouček. Ne že bych si s pár opravami nepomohl sám, ale tohle byla pravděpodobně závada pro servis. Auto nejelo, jízda po dálnici byla utrpení, výkon šel dolů a to rapidně, na rovinkách maximálka 110 km, do kopce mě v pomalých pruzích předjíždely kamiony a ridiči si klepali na čelo. Když jsem přidal plyn, motor se začal dusit, takže po návratu jsem auto na doporučení našeho nájemce, který v naší nemocnici provozuje zdravotní přepravu, odvezl auto do jednoho nejmenovaného servisu v Mariánkách. Nejdřív zkoušeli vše možné, od výměny svíček ( moje iridiové, které měly najeto 6 tisíc kilometrů vyhodili a nahradili je nejakým no name vyrobkem za stovku kus, tankuju jen u OMV Carrera 100, takže plnou nádrž vypustili, v domění, že je v ní možná nějaky bordel a natankovali mi 20l natural 95...nakonec po týdnu zjistili, že to bude asi vzduchová váha, takže výměna, dále vynechávalo benzínové čerpadlo, takže také nové a milý brouček začal jakeš takeš fungovat. Minulý čtvrtek jsem si ho odvezl do areálu naší nemocnice, a už cestou jsem začal zjišťovat, že je v interiéru nějaký "bordel". takže jsem se ho pokoušel uklidit, no na světlých béžových sedačkách se začaly dělat rezavé skvrny a všude pod sedačkami a koberečky byl nějaký jemný prášek. Volám do servisu a majitel netuší, od čeho by to mohlo být, tak jsem opět poprosil našeho nájemce , který mi servis doporučil, aby se poptal za mě..No jemu to samozřejmě řekli... Něco jim začalo hořet na ponku, tak popadli práškový hasící přístroj a začali hasit, no v cestě jim stál můj otevřený brouk, pěkně ho tím práškem "propláchli",.. Takže abych to uzavřel, teď jsem se vrátil ze servisu, auto tam zůstalo, nechají ho na své náklady vyčistit, vrátí zpět iridiové svíčky, a opraví palivoměr, který po jejich odborném zásahu přestal ukazovat, kolik , že tam vlastně mám benzínu...pokračování přístě, doufám ve středu, kdy musím autem odjet služebně do Luhačovic...Snad už bude v pořádku..nikomu bych podobnou zkušenost nepřál...howgh..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6799

• Ingi
Ajaj :roll: To je fakt narez co si v servisu dovolej. Slysel jsem uz i desivejsi historky. To aby se clovek bal nekde auto nechat. Jinak ten pokles vykonu jak popisujes, se tu uz ne jednou resil. Ta vaha vzduchu bylo prvni po cem si mel jit ;)

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6802

• Káťa
jj, váha vzduchu, přeesně můj problém:-(
No já jseem ráda, žee mám v seerviseech jeen samé známé a u přeevážné většiny oprav si asistuju! Když to slyším, co si kdo dovolí, brouka bych do ruky nikomu needala. :!: :twisted:

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6804

• Ingi
I me ceka vymena ;)

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6807

• Johnny
No, dovolej si pěkný kousky, to je pravda... Naštěstí jsem jich byl zatím ušetřen.

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6813

• burr0head
dal jsem na doporučení člověka, který má 28 sanitek a některé opravy VW si nechává dělat v tomto servisu.Taky je z toho docela špatnej, snaží se to napravit, ja jsem zvyklý na servis v Praze, tam mi auto i umejou a vypucujou, bohužel jsem doma jen přes vikend, nic jineho mi nezbylo.. :(

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6820

• Lady
No myslím že každý kdo má mechanika na kterého se může spolehnout, si může po tomhle příběhu odechnout...pořád tvrdím že najít mechanika,který je sto pro se rovná něco jako malé výhře,něco jako když si najdete životního partnera :)

Oprava meho broučka 15 roků 6 měsíců ago #6822

• LuFi
ja jsem taky tahal našeho boulíka po servizech na doporučení a v posledním jsem jim řekl, ať mi udělají kompletní prohlídku a řeknou co se jim na tom nelíbí. auto jsem tam měl tejden, uděali par základních věcí a řekli že auto je ve slušném stavu. tak jsem zase nějakej pátek jezdil. před 2 týdny jsem vezl známého (má doma servis a jezdí rally) a divil se jak s tím můžu jezdit, tak si vlez za volant a řek mi že stav podvozku při vyších rychlostech je na zabití. tak nám boulíka poladil a ještě neska si řikám, jak jsem s tím mohl jezdit (možná 2 roky)

tak bacha na ty jebky co si říkají ,,ODBORNÝ" nebo ,,ZNAČKOVÝ" servis

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7078

• burr0head
tak vsechny potize jsou zpet,cili zitra zase do servisu,ale jineho a zaciname vymenou vahy vzduchu, pak se uvidi..uz to zase nejede... :( v minulem servise ji pry jen "opravili"...) netusim, jak se da vaha vzduchu opravit....

Oprava meho broučka 15 roků 5 měsíců ago #7082

• Ingi
Jaaaj, a kolik si prosim te za tu "opravu" nauctovali? To byli fakt dobry vykukove. Vaha se meni a smitec. Ona se da vycistit, nekdy se jeste chytne nachvilku... ale kdyz je pryc tak je proste pryc a jedine vymenit. A urco dej BOSCH. Ta tam patri a bude to v poho ;)
Vygenerováno za 0.106 sekund