Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Oprava meho broučka

Oprava meho broučka 15 roků 3 měsíců ago #7901

• ZuB103
Mě todle dělalo taky a byl to imobilizer ale to by ti tam blikal oranžovej klíček
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Oprava meho broučka 15 roků 3 měsíců ago #7904

• Amber
Tak my osobně řešili stejný, nebo spíš hodně podobný problém... Sice máme teda naftu, ale u nás to bylo vodou... prostě jak jsou pod palubkou odtokový kanálky, tak když hodně pršelo, nebo jsme myli auto, tak tam natekla voda do svorkovnice k počítači a pak to prostě nechytlo... A když to bylo na VAGu, tak to hlásilo též snímač otáček vadný či co... jen taková mala rada, kam kouknout, kdyby náhodou.

Oprava meho broučka 15 roků 3 měsíců ago #7908

• Ingi
Tohle jsou nejdebilnejsi zavady... vetsinou je to uplne nejaka blbost ale clovek sam nema sanci na to prijit. U auta predtim jsem mel zavadu prestne tak jak ji popisujes a byl nalomenej dratek od benzinovyho cerpadla.

Oprava meho broučka 15 roků 3 měsíců ago #7910

• burr0head
tak prvni zavadu uz nasli..nefunkcni benzinovy cerpadlo....zajimavy, ze pred par mesici mi davali v jinem servisu nove...taky praskla civka, hazelo to jednu jiskru jinam...no uvidime, co jeste najdou, ted cekaj na novy cerpadlo...

Oprava meho broučka 15 roků 3 měsíců ago #7961

• burr0head
tak auto v pohode...uff..
nove rozvody, nove kotouce, nove cerpadlo a civka a slape jak raketa...zitra novy svetla s andelskejma ocima a frcime :)
Vygenerováno za 0.087 sekund