takze zase problem...prodali jsme, jedno rodine auto, a aby mela manzelka cim jezdit, nechal jsem ji zatim Beetla...po par dnech se stava to, ze muze cely den jezdit, a pak znicehoz nic proste nejde auto nastartovat. muze smejdit po obchodnich centrech, cely den a nic se nedeje, a po nejake dobe, kdyz chce nastartovat, tak proste auto nechytne..nekdy chytne za hodinu, nekdy az druhy den rano. Zatim vzdy aspon po case, nebo druhy den chytlo, fakt netusim cim to je, zitra jde znovu do servisu, snad to najdou, ted sedim doma a cekam na kamrada, ktery prijede s vlekem a odveze NB 130km do meho servisu, protoze jsem v 15,00 sedl do auta, nastartoval, v pohode dojel k pumpe, natankoval a uto uz nechytlo..baterka pomalu prazdna, zkousim to co 2 hodiny, ale nic, nechytne..Uz maji v servisu koupena ( kdyz to nebude ono, tak to muzou vratit) tepelna cidla, snimac otacek, atd...ja si myslim, ze je to benzinove cerpadlo, protoze me to prijde, ze neslysim ( ted) vrceni cerpadla, kdyz otevru dvere u ridice...jenze cerpadlo mi menili pred par mesici, ze by se takhle rychle rozbilo, je mi to divny...nemate nekdo podobnou zkusenost? je to NB 2.0, 1999..
dik za kazdou radu...