Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: hledám a hledám (New Beetle)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6634

• Davidoff
Zdravím lidičky,

Shaním pro svoji přítelkyni vysněného NB má celkem konkretní požadavky, které hledání stěžují.

podmínka je zelená metaliza, interiér se ji libí béžový (sedačky i plasty, u škodovek to byla serie laurin & klement:o)) ale může být jakýkoliv, kromě jak to říká moje přítelkyně (NE ty latkové sedačky s kostičkama :D ), nevím jak jinak to popsat, ale majtele brouků mě snad pochopí :D . to by bylo tak k tomu základnímu vzledu. Po motorové stránace je to jedno můžeto být 1.9TDI, 1.6, 1.8T, 2.0i i 2.3 5V. Ale kdyby to bylo to TDI je to plus. Vybava: vychřívaná sedadla, v eletrice okna i zrcatka, klima, EPS.....

no a ted asi ta nejduležitějši vec rád bych se vlezl do 130 000, kdyby bylo ve velmi dobrem stavu tak 150 000.

kdyby jste o něčem veděli tak mi napište schmidd@seznam.cz diky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6635

• Ingi
Nemas to lehky :D Hodne stesti kaaamo ;) Nerikam, ze je to uplne nerealny... ale jak pises, vzhledem k tem pozadavkum ti to da jeste nejakyho shaneni :D

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6636

• Johnny
Béžová barva může být největší problém - kostičkovaný interiér se dával do Highline.

Nedoporučuji motor 2,0, je konstrukčně starý, to už spíš uchlastanou 2,3 VR5. Moje volba je 1,9 TDI, ale taky s tím najezdím mnoho km. Pro soukromé použití buď 1,6 nebo 1,8T. Ale 1,8T bývají v ČR v žalostném stavu.

Elektrická okna a zrcátka mají skoro všechny NB. Co se týče výhřevu, kupa NB ho nemá, ale dá se dodělat eventuelně. ESP má každá evropská verze a klimu najdeš taky ve skoro každém autě.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6640

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Takovy auto asi těžko seženeš. U těch levných jsou všude černy nebo šedy kostkovany sedačky. V tvym případě je reálná akorád černá kůže. Zbytek už není problém. Mrkni sem: http://www.mobile.de a zadej tam New Beetle a zelenou barvu. Nejlepší varianta co to najde je 1.8T se zelenyma kostečkama co má třeba Moni, ale to vyjde dráž jak 150tis
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6642

• Amber
No co jsem koukala, tak jediný kousek, který by jakž takž vyhovoval jejím požadavkům, je tenhle:

http://tipcar.cz/volkswagen/volkswagen- ... 00071.html

Ale cena je bohužel úplně někde jinde... no je to těžký úkol, držím palce. Já když ho sháněla, tak jsem měla podobné požadavky, ale vzhledem k tomu, že to bylo na poměry českého trhu nereálné, vystačila jsem si se svojí černoškou... :D

A ještě tady...

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... le/7070928

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6651

• Davidoff
no ja nasel toto http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... le/7070928

dalsi fota co mi poslal prodejce
[attachment=0:1h61rwdx]<!-- ia0 -->P7160006.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:1h61rwdx]
[attachment=1:1h61rwdx]<!-- ia1 -->P7160003.JPG<!-- ia1 -->[/attachment:1h61rwdx]

jak pisete 90% autobazaru u nas ma stocene km......nejsem odbornik ale na obrazku jde videt ze jsou celkem dosti osoupane sedacky i koberecky...... nechce se mi verit ze kdyby vtom bylo najeto 135t ze by to tak vypadalo. co myslite?
Přílohy:

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6652

• Ingi
To se poznava spatne na miste natoz z fotek... Podle me se muze spekulovat ale proste nevis jak se k tomu choval majitel pred tebou a na tom bohuzel zalezi nejvic. Nekdo je proste cune a nekdo se o auto stara a pak je skoro jedno kolik ma najeto.

Kdybys mel nekoho kdo by sel s tebou s noutasem a s kabelem tak se muzete podivat kolik je km v ridici jednotce. Ono jak pises, 90% budiku je stazenejch, ale ridicich jednotek neee ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6659

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady na té světlé barvě interiéru je vše vidět. Vyděl sjem dva brouky a oba byly taky tak zničeny. TO je podle toho kdo s tím jak jezdí. Ta sedačka je spíš od něčeho zašpiněná. Každopádně to auto bude v hroznym stavu, když tak vypadá už z fotek. Třeba i tlačítko ESP je cely ošoupany. Volant je ošoupanej normálně. Ty km to možná má, ale majitel se o to nestaral.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6669

• Johnny
Tlačítko ESP nelze ošoupat, aby tam nebyl nápis, protože je prosvícený a nápis není barva ale plast, který vede světlo. Jinak ty sedačky jsou děsné. Je to americká verze a nemá ESP. A má americké rádio, ladí po lichých desetinách. Motor nedoporučuji z již zmíněných důvodů. Xenony jsou neoriginál dodělané, bacha na STK. Kola také nemají povolený rozměr (nejspíš). Co se týče km tak nevím, nelze soudit.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6672

• Lady
Když sem kupoval já brouka tak jsem seděl taky v jednom světlém interieru a musím říct že když je čistý vypadá dobře přímo pohádkově uplně mě učaroval,ale je na něm znát každy den jeho života,prostě jestli byl původní majitel neřád nedáš ho nikdy dohromady....
Vygenerováno za 0.095 sekund