Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: hledám a hledám (New Beetle)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6714

• Johnny
No, co se týče faceliftu, tak ještě to bude pár vychytávek, ale asi nic zásadního snad ne. Bezpečnost byla na úrovni hned od začátku.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6715

• Davidoff
Tak jsem tu zelenou krasku dnes dovezl :) sice jsem si pro ni najel 400km. s prodejcem jsem to hned jel dat do skodovky at se na to juknou....mechanik to chvilku prolizal, hodil to na diagnostiku...a sve bylo oki prej. Jen ten interiet jako od prasatka :) ale snad to pujde pekne vycistit. Ale asi po 200 km se tam na chvilku rozla teplota. a 10 km pred barakem kontrolka chec nevite co to muze znamenat??

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6716

• Johnny
Tak červená kontrolka teploty znamená nedostatečné chlazení motoru a Check je téměř cokoliv - doporučuji okamžitě vyrazit na diagnostiku!!!!

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6717

• Davidoff
ja na ni byl nez jsem to koupil..... servisak rikal ze to bylo ok

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6718

• Davidoff
ale po nedeli tam radeji pujdu....treba je to jen kontakt :) , ale i ta teplota me zarazila rozsvitila se ne kdyz auto bylo v zaberu, ale kdyz se motor zastavil a do 30 sekund opet nastartoval

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6719

• Johnny
No, pokud vymazali paměť závad, tak v tu chvíli mohlo to auto vypadat jako OK. Projeví se to třeba až po nějaké chvíli a rozhodně ne na testovací jízdě v bazaru. Na kontakt bych moc nevsázel, pač Check toho sdružuje hodně a jde to přes počítač. Navíc, to chlazení se mi nezdá... Zkontroluj hladinu chladící kapaliny. Sorry za pesimismus, ale radši budu strašit než abych tě tu chlácholil vadnou lambdou a tobě by tekla voda do výfuku.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6722

• Davidoff
Jasny....uvidime co mi rekne mechanik u nas :) ale je blby ze se pamet da mazat....clovek pak neni co stim bylo pred tim :(

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6723

• Johnny
No, dej vědět jak jsi dopadl, držím palce ať je auto OK.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6725

• Fox
To dej vědět,budu držet palce.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6730

• Davidoff
No sice to nepatri do teto sekce :) ale kdyz uz jsem pisu :) Mam otazku jak funguje tempomat? nezkousel so to sice na dalnici ale znazil jsem se to nastavit na okresce.....tam na te pacce je OFF-ON-RES(+) a zboku set(-).....jestli jsem to pochopil nesmim mim zmacklej zadnej pedal a zapnout to na ON a res a set nastavuji jakou chci rychlost, ne? ale kde vidim jakou rychlost nastavuji? mackal jsem to chvilku jako silenej ......ale zadna znamka ze by se temtopat zapl
Vygenerováno za 0.064 sekund