Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: hledám a hledám (New Beetle)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6680

• Amber
Já teda mám světlý interiér, a jsem za to ráda. Sice je to v kůži, tudíž se to lépe čistí, ale jinak je to (podle mě) prostě hezčí... 8-)

Krz ty sedačky, že jsou špinavé, tak to prostě je a bude vždycky, bohužel. Vem si, že většinou v tom sedíš v džínách, a ty prostě trošku špiní, ať jsou kvalitní, či méně, takže je to podle mě z toho. A jasný je, že koberečky budou též špinavý, ale hlavně je to, jak už bylo psáno, na člověku. Pokud si to necháš vyčistit odbornou firmou, větší části špíny z auta tě zbaví a pak už je to jen na tobě, jestli se o to budeš starat nebo ne...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6684

• Ingi
Becziho kritika mi prijde dost ostra... Podle me se s fotek proste nepozna v jakym je to auto stavu. Ale souhlasim s tim co napsal Johnny ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6686

• Davidoff
Johnny napsal:
Tlačítko ESP nelze ošoupat, aby tam nebyl nápis, protože je prosvícený a nápis není barva ale plast, který vede světlo. Jinak ty sedačky jsou děsné. Je to americká verze a nemá ESP. A má americké rádio, ladí po lichých desetinách. Motor nedoporučuji z již zmíněných důvodů. Xenony jsou neoriginál dodělané, bacha na STK. Kola také nemají povolený rozměr (nejspíš). Co se týče km tak nevím, nelze soudit.

Jak to myslis po lichych destinaci? myslis ze by byl problem na stk kvuli tomu, kdyz uz to jednou proslo u nas? a stim motorem 2.0 celkem tady slysim velke zapory.....jsou vazne tak spatne? a zajimalo by me jestli nekdo ma zkusenost jakou muze mit spotrebu prodejce mi rekl ze 7-10l. Ptal jsem se letmo i jedno znameho v autoservisu ...ten mi to rekl tak: hovno jede hodne zere :) protoze 85kw me prijde celkem dost velkej vykon na toto male auti :)
p.s.: jake mate zkusenosti s hledani ND na brouka jsou nebo je to problem, unas toto vozitko prave neni tak rozsirene.....

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6687

• Moni
85 KW určitě není na toto malé auto moc... :D Ale 2.0 asi není úplně dobrá volba. Taky si myslím, že na to, jaké jsou s tímto motorem spojeny náklady (spotřeba, povinné ručení...), se určitě moc nesvezeš.

Já doporučuji podívat se do Německa nebo Rakouska. Stav auta, v jakém si ho dovezeš, je nesrovnatelný s tím, co za ty peníze koupíš tady... Já mám brouka z DE, protože 1.8 T tady v Čechách jsou strašný. U brouka bylo psáno TOP STAV - a fakt byl! ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6688

• Ingi
Presne takhle specifikoval ten motor i muj kamos kdyz jsem hledal :D O dily se neboj. Dily jsou, dyk krome kastle je to Golf IV. Nevim teda do jaky miry se lisej americani, ale evropska verze je na udrzbu jak kdybys mel golfa nebo octavku ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6689

• BOBO
Zdar všichni tu kritizujete 2.0 já ho mám a s tou spotřebou to neni zas tak katastrofa vejdeš se mezi 8-9,5 litrů na 100km podle toho jak máš těžkou nohu.Hlavní výhodu vydim v tom že u 2.0L bejvaj z pravidla najetý km pravdivější než u tdi ,ty si kupujou lidi co hodně jezdí ,navíc jsou většinou v celkově lepším stavu za nižší pořizovací cenu takže pokud nehodláš jezdit mega km a chceš brouka za rozumnou cenu tak bych se toho 2.0L vůbec nebál,spočítej si rozdíl mezi pořizovačkou 1,9tdi a 2.0L a vyjde ti cifra než ten rozdíl projezdíš.Ani povinko neni hrůza já platim cca 3500kč to samí bych platil na 1,9tdi ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6691

• Ingi
Tak vsechno ma svoje pro a proti a diesel vs. benzin se tu uz resilo nekolikrat. Ja mam prvni diesel a byl jsem fakt hotovej z ty spotreby a ani na jizdu mi to neprislo nejak hrozny. Ale uz ted vim ze az bude nejaky dalsi auto tak bude s nejvetsi pravdepodobnosti benzinovy. U benzinu nic neresis, sednes a jede to k tomu dieslu musis bejt ohleduplnejsi. A jeste jedna docela zasadni vec :lol: Nafta strasne smrdi :mrgreen: To se s vuuuuni benzinu neda vubec srovnat :D
Takze ja jsem pro benzinovy motory, ale na tenhle dvoulitr jsem byl fakt upozornenej a to ne jednim clovekem.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6702

• Lady
No ...pověst ty motory fakt dobrou nemají,to musím říct i já,taky ho mám a taky musím dát zapravdu že za ty peníze to není nejlepší svezení...ale baví mě když někomu řeknu že v tom je dvoulitr to každý vykulí oči a když řekneš že to je jedna devět nafta je to míň zajimavé. Ze začátku jsem netušil jaký motor bych chtěl tak sem se spíš koukal na stav ,jak co vypadá, jak je to poničené a to stejně rozhodlo...na zajetí si do německa sem neměl potřebnou odvahu a lidi co tam jezdí na nic pěkného nenarazili,takže sem koupil to co mám a na co sem měl...dycky říkám že je to jenom auto, ;) sice je to brouk,ale furt je to jenom auto

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6705

• Davidoff
no zitra nebo po nedeli se na to jedeme kouknout tak jsem zvedavej jak to dopadle :) jeste takovej jeden malej blbej dotaz... NB 2000 a vis maji nektere facelift, krome zrcatek jsem nepoznal rozdil je tam jeste neco? :)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6712

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jestli je přednější barva interiéru a cena, tak tady by byl jeden černej Brouk: http://auta.yauto.cz/volkswagen-new-bee ... 51349.html
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.070 sekund