Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: hledám a hledám (New Beetle)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6733

• Fox
Ahoj,
tempomat - normálně jedeš třeba 50 a chceš jet 50 tak jen zmáčkni ten tempomat a pak už pojedeš těch 50.Na páčce je čudlík.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6738

• Johnny
Jak píše Fox - jedeš 50, nohu máš na plynu. Zmáčkneš tlačítko SET (-) a pustíš plyn. Páčku nechávej normálně na ON, protože pokud sešlápneš spojku nebo brzdu, tak se tempomat vypne. Pro obnovení rychlosti funguje tlačítko RES (+). Pokud budeš na srazu, předvedu ti to.

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6791

• Moni
Já bych měla radu s tou teplotou... Mně se to stávalo taky - jela jsem, najednou se mi rozsvítila kontrolka teploty a po nějaký době začala blikat. Když jsem vypla motor a znovu nastartovala, kontrolka už nesvítila. Taky jsme řešili chladící kapalinu a tak. Nakonek jsme vyměnili teplotní čidlo, což je otázka pár korunu, a od té doby (což je asi 1,5 roku) funguje bez sebemenšího problému... ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6793

• Ingi
Jj, presne jak pise Moni. Mel jsem ten samej problem a taky stacilo vymenit cidlo ktery stalo asi 4 kilca a je to vsechno OK ;)

hledám a hledám (New Beetle) 15 roků 6 měsíců ago #6798

• Davidoff
diky za radu :) no dnes nebo zitra ho dam do servisu tak jsem zvedavej co mi vse reknou.......jeste jedna prozba nemate nekdo servisni manulal na NB?
Vygenerováno za 0.058 sekund