Tak dnes bych vám chtěl taky ukázat že se nějak tak chystám na sraz a dávám broukovi vše potřebné a nové sice po stránce vzhledu to moc není spíš podvozek a tak ale mám jisté nutkání to sem taky "vpísnout"
Takže kromě nových čepiček, obtažení nápisů yokohama na gumách, nalakování třemenů a nových rozvodů, olejů a filtrů, to jsou taky nové klaksony( taky v červené barvě

)potom sem odíral všechnu povrchovou rez všude kde se našla podvozek pod kolama vše následovně natřené pozinkovou základní barvou a potom černou barvou, nastříkání výfuku žáru vzdornou zinkovou barvou, výměna čepů, silentblocků, natření tlumičů(samozřejmě na červeno) výměna startéru, nový klíč+ naprogramování imobilizéru a to je asi od podvozku a motoru vše potom sem se pustil do vnitř a zpravoval na za zadních místech bok kde mám reproduktor potom sem vyleštil kůži a včera jsem s otcem leštil lak půjčily jsme si od známího leštičku aj s pastou 8000 velmi jemná plus další 2 speciál hadry a taky jsou si obědnal leštěnku sonax černou, musím říct výsledek 5 hodin práce aj s umytím auta neskutečnej, lehké škrábance zmizely a lesk takovej že když ráno vstanu tak si nejdu čistit zuby do koupelny před zrcadlo ale do garáže před auto...
Tak to jsou asi všechny dosavadní úpravy a ještě chcu stihnout do srazu v Habrovanech vyměnit síťky na spojlerech a snad to bude zatím vše.