Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: ZuB103> Tomův Brouk

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5432

• evicak
To Ingi: no to je srandy kopec, co :-) Nekdo tvrdi zluty, nekdo zeleny. Ja ho taky vzdy videla zlute. Ale pak jsem nechala prestrikat predni naraznik, ktery mi namichali opravdu svetle zlute a najednou ten zbytek vidim svetle zelene.. ale necvicene oko si niceho nevsimne...

To Tom: to sice nevim, ale skvely, ze tam nekoho "znam", pac nekdy s rodinou chcip pes a kdyz nechcou zajit na pivo nebo taaak, budu tam ted mit Tebe :-)

To Stepos: a kde me videla? :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5434

• ZuB103
evicak napsal:
To Ingi: no to je srandy kopec, co :-) Nekdo tvrdi zluty, nekdo zeleny. Ja ho taky vzdy videla zlute. Ale pak jsem nechala prestrikat predni naraznik, ktery mi namichali opravdu svetle zlute a najednou ten zbytek vidim svetle zelene.. ale necvicene oko si niceho nevsimne...

To Tom: to sice nevim, ale skvely, ze tam nekoho "znam", pac nekdy s rodinou chcip pes a kdyz nechcou zajit na pivo nebo taaak, budu tam ted mit Tebe :-)

To Stepos: a kde me videla? :-)
Takže někdy na pivku ;)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 10 měsíců ago #6304

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady máš konkurenci ve žluté barvě: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8976691

současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6331

• ZuB103
Beczi napsal:
Tady máš konkurenci ve žluté barvě: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8976691

už sem si ho tam všiml asi se na něho pojedu podívat a šlohnu mu přední blinkry a couvačku a mlhovku :D

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6744

• svatavita
ahoj, ty jsis ho dovezl z Francie? mam znameho co tam jezdi. byla by sance dovezt zeleneho milacka? :)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6747

• ZuB103
svatavita napsal:
ahoj, ty jsis ho dovezl z Francie? mam znameho co tam jezdi. byla by sance dovezt zeleneho milacka? :)

Ne já ho mám z Berouna ale úplně původní majitel byl s Francie.

Jo a ještě jak s tu psala s tou spotřebou tak já mám ten věčně proklínaný 2.0l a ještě to mám trošec natuněný ten motor a spotřeba je tak těch 8-10l a to stím jezdím dost ostře :D

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6749

• Johnny
No tak to máš kliku. Znám dvoulitry co žerou přes deset. Taky jde o to, zda jezdíš po městě nebo mimo.

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6750

• ZuB103
Johnny napsal:
No tak to máš kliku. Znám dvoulitry co žerou přes deset. Taky jde o to, zda jezdíš po městě nebo mimo.

tak znáš to kombinovaně, ale jezdím právě krátký vzdálenosti většinou max. do 30 km bo tak ale věř tomu nebo néé ale jel sem sním Hulín - Ostrava což dělá nějakých 300 km a jel sem za 7-7,5l což byla teprv balada ale to sem jel zrovna na spotřebu takže pomalejší rozjezdy a jezdil sem do 120-130km/h

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6754

• evicak
ZuB103 napsal:
Johnny napsal:

tak znáš to kombinovaně, ale jezdím právě krátký vzdálenosti většinou max. do 30 km bo tak ale věř tomu nebo néé ale jel sem sním Hulín - Ostrava což dělá nějakých 300 km a jel sem za 7-7,5l což byla teprv balada ale to sem jel zrovna na spotřebu takže pomalejší rozjezdy a jezdil sem do 120-130km/h

Ale ale, Hulín - Ostrava nedela 300 km ani nahodou :-) Tak sto, zpatecni cesta dve :-)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 9 měsíců ago #6757

• Johnny
Příspěvek smazán zde a přesunut do topicu Nabídka.
Vygenerováno za 0.072 sekund