Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: ZuB103> Tomův Brouk

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 7 měsíců ago #7278

• Loo
Fešák!! :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 4 měsíců ago #8235

• ZuB103
Tak dnes sem změřil z 0-100km/h sice za deště na mokru ale oproti papírovím 10,9s to bylo 8,9s v létě to vídím na 8s protože na těch letních 19kách to ani nezahrábne a upe to vystřelí. . . ;)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 3 měsíců ago #8527

• Johnny
Všechno nejlepší Tome! Ať ti tvůj černý krasavec dělá jenom samou radost.

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 3 měsíců ago #8529

• ZuB103
jj dík moc a černoch dělá samou radost už sem najel od dubna co ho mám 9000km a žádná porucha

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 3 měsíců ago #8531

• Johnny
No já bez poruchy už přes 30 000 od loňského prosince, takže si taky nestěžuju. Už se těším na léto, mě pak musíš svézt...

ZuB103> Tomův Brouk 14 roků 7 měsíců ago #10446

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Co plánuješ místo Brouka, když ho prodáváš? Je ho škoda... tak ať najde dobrého majitele.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ZuB103> Tomův Brouk 14 roků 7 měsíců ago #10449

• ZuB103
Beczi napsal:
Co plánuješ místo Brouka, když ho prodáváš? Je ho škoda... tak ať najde dobrého majitele.

tož ještě nevím co plánuju ted si dám asi rok pauzu a pak bud New Beetla 1.9TDI 74kw ale pod rok 2004 bych nešel a nejlíp kabrio, no a nebo něco novýho třeba Suzuki Swift bo Fiat Panda 100HP

ZuB103> Tomův Brouk 14 roků 7 měsíců ago #10452

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já bych ti osobně doporučil tohle: http://otomoto.pl/volkswagen-new-beetle-C14762873.html .. a nebo s 1.8T motorem. Kabrio je ale určitě taky skvělá volba. Jen myslím že na TDI by sis těžko zvykal, pokud už máš jednou Brouka v benzinu. O Swiftu jsem uvažoval, když jsem hledal první auto. Ale vůbec to na mě nepůsobilo dobře, nekvalitní a nepřipadal sem si v tom jak v autě. Když už tohle, tak radši Mini Cooper. A na Fiat mě nenapadá jediny dobry slovo :) . Zůstaň věrnej VW. Toho tvyho Brouka je škoda, co se ti na něm už přestalo líbit, spotřeba?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ZuB103> Tomův Brouk 14 roků 6 měsíců ago #10454

• ZuB103
Beczi napsal:
Já bych ti osobně doporučil tohle: http://otomoto.pl/volkswagen-new-beetle-C14762873.html .. a nebo s 1.8T motorem. Kabrio je ale určitě taky skvělá volba. Jen myslím že na TDI by sis těžko zvykal, pokud už máš jednou Brouka v benzinu. O Swiftu jsem uvažoval, když jsem hledal první auto. Ale vůbec to na mě nepůsobilo dobře, nekvalitní a nepřipadal sem si v tom jak v autě. Když už tohle, tak radši Mini Cooper. A na Fiat mě nenapadá jediny dobry slovo :) . Zůstaň věrnej VW. Toho tvyho Brouka je škoda, co se ti na něm už přestalo líbit, spotřeba?

No toho cos mi tam nahodil tak ten by mě sežral, motor 1.8T radši, no a doma jsme měli lagunu 1.9dci a máme pajero 2.5TDI a jaguara 3.0V6 nafta takže s naftou nemám vůbec problém. No ani mě moc nesrala ta spotřeba spíš ted valím na výšku takže bych ho moc neproháněl takže aby nestál doma tak ho půstím a třeba běhal půl roku něco zakoupím. . .
Vygenerováno za 0.072 sekund