Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: ZuB103> Tomův Brouk

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #4897

• ZuB103
Ta postel to je jen iluze a ten vyškov právě nevím nějak mi to časově navychází...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #4898

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
ZuB103 napsal:
Ta postel to je jen iluze a ten vyškov právě nevím nějak mi to časově navychází...
Snaž se bylo by to skvěly....nechcu tam být zas jedinej Brouk :lol: . Dojeď, program tam je až do půlnoci a to tam budu určitě i já
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #4903

• Štěpoš
Hej ZuBe seš kapr, že ses do toho všeho pustil tak najednou, a k výsledku gratuluju, je to super ;) Až budeš hotovej se svým, můžeš se pustit do mýho :lol: :lol: :lol:

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #4920

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Potkal sem dneska na tuningu ve Vyškově kohosi, kdo má kamoša s Broukem a velkym křídlem. Ale prej nemohl dojet, nebo tak něco. Nebyls to ty? Dojeď zítra a ozvy se. Určitě by ses tam neztratil.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #4923

• ZuB103
Beczi napsal:
Potkal sem dneska na tuningu ve Vyškově kohosi, kdo má kamoša s Broukem a velkym křídlem. Ale prej nemohl dojet, nebo tak něco. Nebyls to ty? Dojeď zítra a ozvy se. Určitě by ses tam neztratil.

jj to byl kámoš určo ...

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5410

• evicak
Tak Hulín, jo? Já tam mám půlku rodiny :-) A z Hrabovan jsem se vracela domů (Příbor na severní Moravě) právě přes Hulín, kde jsem si spinkla do neděle...škoda, že jsem to nečetla dřív :_) A kde tam bydlíš? Já tam jezdím docela často :-)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5412

• Štěpoš
evicak napsal:
Tak Hulín, jo? Já tam mám půlku rodiny :-) A z Hrabovan jsem se vracela domů (Příbor na severní Moravě) právě přes Hulín, kde jsem si spinkla do neděle...škoda, že jsem to nečetla dřív :_) A kde tam bydlíš? Já tam jezdím docela často :-)

:lol: V Hulíně Tě asi určitě viděla moje spolupracovnice, dnes mi to líčila v práci :D Prej mladá kočka ve světle žlutým brouku ;)

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5419

• Ingi
Vidis, prestoze Stepos vi, ze mas svetle zelenyho spravne si od kolegyne informaci o svetle zlutym aute prehodnotil a vyslas mu z toho ty :lol:

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5420

• Štěpoš
Ingi napsal:
Vidis, prestoze Stepos vi, ze mas svetle zelenyho spravne si od kolegyne informaci o svetle zlutym aute prehodnotil a vyslas mu z toho ty :lol:
No pochopoš, oko vidí :lol: Světle žlutá, nebo světle zelená - to je prostě evicak :lol:

ZuB103> Tomův Brouk 15 roků 11 měsíců ago #5429

• ZuB103
evicak napsal:
bydlím s druhé strany úřadu jestly víš kde je vchod do radničního sklípku tak hned barák přes cestu vysoký žlutý
Vygenerováno za 0.077 sekund