Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Anketa: Pro který typ loga hlasujete?

Logo č.1 1 5.3%
Logo č.2 Žádné hlasy 0%
Logo č.3 1 5.3%
Logo č.4 1 5.3%
Logo č.5 1 5.3%
Logo č.6 Žádné hlasy 0%
Logo č.7 15 78.9%
Logo č.8 Žádné hlasy 0%
Celkový počet hlasujících: 10 Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: refresh logotypu

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3057

• shape
tak je to zhruba tyden ode dne kdy sem navrhl mirne zmeny aplikovat na stavajici logotyp a mam nekolik myslim ze ne spatnych navrhu. Zadani znelo jasne, musi to mit neco spolecneho s logy ostatnich klubu a nijak zasadne neodbocovat ze stavajiciho logotypu. Doslo ku zladneni krivek, zvyraznení tak tak typickych narazniků a změna fontu, tedy preji dobrou chut a tesim se na reakce :) bude nasledovat hlavicka webu a pozvanka za sterac, dejte mi cas..//shape//
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3059

• Ingi
Tedy klobouk dolu, fakt si se cinil ;) Jsem v tomhle opravdu lama, ale jenom malinka pripominka k tomu auticku... nejak kdyz se na to divam tak mi nejak furt nesedi u toho auticka ten zadni blatnicek :oops: Tim, ze jsi to obratil a zesiluje se smerem dozadu.... nevim.... je takovy oboustrany :) Treba to jini vidi jinak, ale na me to tak pusobi. Jinak ty barvy to hodne ozivily a vypada to vesele ;)

A nebo, ted kdyz se na to tak divam, zkus ten predni otocit :) a povistrcit ven aby auticko melo cumak :)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3060

• shape
Ingi napsal:
Tedy klobouk dolu, fakt si se cinil ;) Jsem v tomhle opravdu lama, ale jenom malinka pripominka k tomu auticku... nejak kdyz se na to divam tak mi nejak furt nesedi u toho auticka ten zadni blatnicek :oops: Tim, ze jsi to obratil a zesiluje se smerem dozadu.... nevim.... je takovy oboustrany :) Treba to jini vidi jinak, ale na me to tak pusobi. Jinak ty barvy to hodne ozivily a vypada to vesele ;)

A nebo, ted kdyz se na to tak divam, zkus ten predni otocit :) a povistrcit ven aby auticko melo cumak :)

diky za pripominku pokusim se obhajit proc to tak je, to co popisujes by znamenalo se v podstate vratit zpet ke starsimu logu kde zcela nelogicky byl zadni blatnik brouka smerem dozadu zestihlen, muj brouk :) ma blatnik zadni opticky rozsireny dozadu mrkni na netu na jakoukoli fotku zboku a das mi za pravdu, cose tyce obrysu neni to real protoze by vypadal desne placate, jelikoz krivky neni fotka a ten obrys je symbolicky mel by byt prijemny pro oko a jasne definovany, napis kazdyho kdo vaha nasmeruje spravnym smerem k beetlu takze tak. :)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3061

• Johnny
Ahoj, tak já bych logo už jen doladil, barvy jsou o diskuzi více lidí... Ale určitě souhlasím s Ingim, ten přední blatník zkus posunout dopředu, ať má auto čumák. Jinak chválím, supr! :)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3063

• Ingi
Dekuji nacelniku, ze ses me zastal :D No, koukam na to furt a proste nejak si na to fakt nesedi :oops: Zkus ten predni aspon otocit. Dyk o nic nejde, koukneme jak to bude vypadat a uvidime ;)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3065

• Johnny
Já hlasuji pro modré varianty, sorry shape, dovolil sem si udělat menší změny pro info... Snad mě nezabiješ... :oops:

Otočený přední blatník dole pro Ingiho.

Ad 8 - asi nejlepší, co tu bublinu udělat "jako z výfuku" a otočit a předsadit přední blatník?
Přílohy:

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3066

• Ingi
Hele, nemuzu si pomoc, ale me se to takhle libi vic. Chce to vic nazoru, piste ;) Jinak co se me tyce, tak u me jasne logo c. 5 pro svoji kombinaci barev a c. 7 pro svoji jednoduchost ;)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3068

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Diky shape, skvela prace. Jsu rad ze zanechals puvodni myslenku. Ale zastal bych se te v tom, ze predek a zadek je v realu u nasich aut rozsirenej. Rusky klub to ma obracene silnejsi casti vepredu, protoze to vypada ze auto jakoby jede smerem dopredu. Tu variantu ze je predni cast uzsi, tak ta se me nelibi z toho duvodu, ze se to realu nepodoba.

Ja jsu pro variantu 7, co ostatni?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3070

• Ingi
Ty blatniky jsou bachraty zepredu i zezadu.... a ten obrys stejne bude tezko chytat trema carama... Jde o to ze, tak jak je to upraveny od Johnnyho je to vic auto a ne reklama na ocni optiku ;) Nic ve zlym....

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3074

• shape
Ingi napsal:
Ty blatniky jsou bachraty zepredu i zezadu.... a ten obrys stejne bude tezko chytat trema carama... Jde o to ze, tak jak je to upraveny od Johnnyho je to vic auto a ne reklama na ocni optiku ;) Nic ve zlym....

jo kamaráde tak to sis mel koupit nejaky jiny auto kdyz mas bachraty blatniky :) protozee takhle je opravdu mas, az se vratim dom poslu ti sem jeden obrazek jak sem to logo kreslil a jak by vypadal obrys tak jak ho chcete vy. Mozna jste si meli precist i diskusi kde jsme s Beczim zacali o novem logu /refresh respektive/ mluvit. To otoceni blatniku jak si zadate a jak uz zde nekdo nasimuloval, je nelogicky ted takto to proste nevypada. A za tim si budu stát, samozrejme je to muj navrh jen a pokud se nedohodneme na prijatelnem kompromisu zustane tady stary logotyp, protoze bych nechtel delat takhle zasadni zmeny na mém. Vim z praxe ze prilis mnoho demokracie v rozhodovani je k kontraproduktivní a kazdy ma k tomu sve a prihriva si to sve coz musim zkousnout v praci, ale tady to delam ve svem volnem case, zadara a s dobrym pocitem, takze to je zase moje stanovisko....Kdyz prihlednu k tomuto, ze resime profil a otoceni blatniku ktery jsem doufal ze je z vyroby jasny a jinak nebude a nebude duvod se o tom prilis dohadovat...a prihlednu ze by mela byt podobna anabaze s barvou, tvarem a druhem logotypu tak to si vazne neumim predstavit a jdu od toho....dekuji za pochopeni a verte mi trochu jsem od fochu ale nejsem čaroděj, jen vim co je dobre co ma styl a vkus a snazim se posunout vzhled potazmo celeho klubu nekam o peknej kus dále. Vim ze me za ty reci po zadech placat nebudete, ale je to proste tak...
Vygenerováno za 0.101 sekund