Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Anketa: Pro který typ loga hlasujete?

Logo č.1 1 5.3%
Logo č.2 Žádné hlasy 0%
Logo č.3 1 5.3%
Logo č.4 1 5.3%
Logo č.5 1 5.3%
Logo č.6 Žádné hlasy 0%
Logo č.7 15 78.9%
Logo č.8 Žádné hlasy 0%
Celkový počet hlasujících: 10 Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: refresh logotypu

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3107

• Ingi
Jo, to je presne ono, takhle jsem to myslel ;) Lip bych to nenapsal Moni :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3111

• Káťa
Já jseem taky pro číslo 7, alee musím říct, žee ty otočeený blatníčky, jak chtěl Ingi see mi líbí víc.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3113

• shape
Inu tak jeste jednou :) Ta kontura jak pises diky tomu jak jsem to auto prekleslil a je jasne i bez napisu beetle, ze jde o beetla, u tveho navrhu neni bez napisu poznat vubec nic mimo toho kde to asi auto ma predek. Antenka jak rikas je presne to ktere to auto nekam smeruje. Rozsireni je nelogicke z toho duvodu ze to tak nevypada proste. Vim ze neni ani polomer karoserie jako v realu /ale povesim sem jeste jeden obrazek abys videla ze mam auto vybouleny jeste vic nez je v realu a tvoje je uz prebubrely/ ani predsunuty blatnik, ale jen si to zkuste jak by to vypadalo. Za co se primlouvam je priradit do hlasovani puvodní logo. Font u puvodniho navrhu je nevim jak rict abych se nedotkl tvurce fontu ani jeho pouzivatele, ale je takovej detskej rozkydlej hubenej necitelnej . Co se tyce realizace vysivek ci cehokoli jineho jako jsou raberozy, tahacky ci podobne veci na oblecení je pouziti tohoto logotypu naprosto bez jedineho problemu, navrhujeme dekorace na oblecení jiz radu let http://www.studiotecka.cz tudiz v tomto zase verte vy mne. das ist aleš. PS Muzes mi Moni poslat link nebo ukazky nejakych dalsich praci, muj mas viz vyse, dekuji. Mail mam tady nekde u os. udaju. shape

Moni napsal:
Tak i já se přidám do této diskuze, přestože můj názor nebude vůbec objektivní. Ale točí se tu stále ti samí lidé, tak proč to nepřidat. Vůbec netuším, proč by mělo být nelogické rozšíření čáry vpředu. Nemá to vůbec nic společného s tím, jak jsou blatníky šiřoké... Je to pouze kontura, která je v různých sílách. Pokud je zúžení čar obráceně, auto se opticky rozhodí a pak musím dát za pravdu těm rejpalům, že nevím, kde je předek a zadek (nebýt té anténky). :( Také tím, že je zadní blatník posunut dozadu, autíčko vypadá rozplácle. To se zase Shape koukni na brouka z boku ty, takhle taky moc nevypadá. A nemyslím to nijak zle. Brouk je kulatý, taková bublina. Od toho se odvíjí vše... Toť můj názor a také ho nikomu nevnucuji, nehlasuji však ani pro jednu variantu. Beczi, nechybí tu tedy v hlasování třeba varianta "původní logo"? :lol: Samozřejmě chápu Shapa. Je to jeho styl a jeho práce. Co grafik, to naprosto jiný návrh. A neříkám, že je špatný, jen to není můj styl. ;)
Jelikož jsem také od fochu, tak jsme při tvorbě loga řešili hlavně jeho realizovatelnost. Web nebo tiskoviny snesou vše, zde můžete použít téměř cokoliv. Ale při realizaci reklamních předmětů je důležité myslem na možnosti třeba výšivky... S kterou by byl problém téměř u všech návrhů. Tak pozor, abychom pak na mikině neměli jen nápis... :?

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3114

• Moni
Tak jak tu Beczi už jednou psal, asi téměř vše je tu hromadnou prací. I logo bylo tvořeno dohromady. Udělala jsem prvotní návrh, ke kterému mohl kdokoliv cokoliv napsat a podle toho by se upravilo. Samozřejmě ani teď se změnám nebráním. Protože tady neprezentruji sebe. Pokud by mi někdo napsal, že je to moc kulatý, předělala bych to. Kdyby někdo napsal, že se mu nelíbí písmo, zvolila bych jiný. Kdyby někdo napsal, že je to špatně, začali bychom od začátku. A tak jsme došli k této podobě loga - celý postup je možné najít zde na fóru.
Jen jsem napsala svůj názor, naprosto v klidu a nikoho nenabádám k tomu, že to tak musí být.

:)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3115

• Johnny
Ahoj, vzhledem k grafickému logotypu samotného VW navrhuji barvu jako Beczi. Profi grafik nejsem, tak co se týče výšivek, tak věřím Shapeovi. Původní logo nechci, shape to udělal lepší. Logo 7 navrhuji proto, ž mi přijde nejvíc kompaktní a nejpoužitelnější. Ale zas na druhou stranu New Beetle je ulítlý auto, tak proč nemít i ulítlý logo, ne? :lol: :lol:

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3123

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Každej si tu hájí svůj názor, to je jasny. Obě loga vypadají stejně. Na první pohled nikdo stejně nepozná rozdíl, když mu ukážete původní a nové vedle sebe. Myslím že zacházíte moc do detailů. Tohle logo sme vymysleli společně už kdysi. Určitě jak tu Shape psal, tohle logo používá hodně klubů a vymyslel by třeba jiny. Ale to my nechcem.Takže si vážím jeho práce a toho že vycházel z našeho původního. Stejně tak si vážím práce Moni, která ho navrhla a všech nás co tu jsme, kteří jsme se na tom podíleli. Takže bych to dál tolik neřešil. Shape má pravdu v tom, že blatníky se takhle víc podobají reálu, Moni zas že by možná bebylo špatny zkusit posunout přední blatník trochu dopředu a zadní zasunout, jak to má ona. Dám vám sem Brouka z profilu, ať se podiváte. Nechte to jak to je a jdem pracovat dál. Čeká nás toho ještě spousta. Shape by mohl místo řešení loga už dávno třeba dělat návrh letáku a webu. Přece jen nabídl se sám a zadarmo. Nebýt schopných lidí jako je Moni, tak spoustu věcí ještě nemáme. Vážil bych si každé pomoci a případné spolupráce všech. Jestli se najde i někdo, kdo rozumí kódování stránek, webdesignu, byl bych taky rád. Johnny se teď perfektně chytil organizace a posunutí webu kupředu díky o.s., tak tomu bych tu taky poděkoval. A eAlienovi taky, bez kteryho by to tu ani nebylo , plus všichni další co tu jste. Už nás je na fóru 80, klub se skvěle rozrůstá tak pojďmě dál a neřešmě logo, nebo to dopadne jak s koberečkama, ktery ještě nejsou :-D . Věřte mě že v kombinaci s pozatím a moderním designem bude logo super. Neřešte detaile. Řešil bych to v případě, že by si za to vzal 5-10tis, kolik návrh loga jinde stojí ;)

John C. Maxwell: Velkých cílů je možné dosáhnout jedině, když se spojí mnoho lidí dohromady.

současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3124

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tady je stovnání loga vs. skutečný New Beetle
Přílohy:

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3126

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Všechny typy loga se podobají brouku, jen každé je nepatrně rozdílné. Hlavně je to logo, proto nemusí být úplně přesny rozměrově. Já bych to tak nechal a vybíral radši barvu

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3127

• Ingi
Ja si nemuzu pomoc, souhlasim s Moni, ze to logo nemusi presne opisovat kontury brouka a aby to spis vypadalo jako auticko :) A souhlasim i s tim aby se tedy do hlasovani pridalo i puvodni logo :)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3130

• shape
muhehe ja uz te Ingi podeziram, ze ti nejde ta stara samolepka z brouka sloupnout proto porad prihrivas to mirne pardon detské logo, proste mi prijde jako by sloupnuty z krabicky na brouka pro deti od 2-5 let, navic kdyz na nej ted konecne poradne koukam ty blatniky obraceny neni jedine co je obracené, prijde mi obracene i zestihleni karoserie smerem dozadu, navic natocení blatniku /predni cast blatniku je nize nez zadni a to jak u predniho tak u zadniho/ ale jinak doufam ze uz je toto tema opusteno a bude se konecne neco delat a ne jen recnit :) ) ze?
Ingi napsal:
Ja si nemuzu pomoc, souhlasim s Moni, ze to logo nemusi presne opisovat kontury brouka a aby to spis vypadalo jako auticko :) A souhlasim i s tim aby se tedy do hlasovani pridalo i puvodni logo :)
Vygenerováno za 0.135 sekund