Tak i já se přidám do této diskuze, přestože můj názor nebude vůbec objektivní. Ale točí se tu stále ti samí lidé, tak proč to nepřidat. Vůbec netuším, proč by mělo být nelogické rozšíření čáry vpředu. Nemá to vůbec nic společného s tím, jak jsou blatníky šiřoké... Je to pouze kontura, která je v různých sílách. Pokud je zúžení čar obráceně, auto se opticky rozhodí a pak musím dát za pravdu těm rejpalům, že nevím, kde je předek a zadek (nebýt té anténky).
Také tím, že je zadní blatník posunut dozadu, autíčko vypadá rozplácle. To se zase Shape koukni na brouka z boku ty, takhle taky moc nevypadá. A nemyslím to nijak zle. Brouk je kulatý, taková bublina. Od toho se odvíjí vše... Toť můj názor a také ho nikomu nevnucuji, nehlasuji však ani pro jednu variantu. Beczi, nechybí tu tedy v hlasování třeba varianta "původní logo"?
Samozřejmě chápu Shapa. Je to jeho styl a jeho práce. Co grafik, to naprosto jiný návrh. A neříkám, že je špatný, jen to není můj styl.
Jelikož jsem také od fochu, tak jsme při tvorbě loga řešili hlavně jeho realizovatelnost. Web nebo tiskoviny snesou vše, zde můžete použít téměř cokoliv. Ale při realizaci reklamních předmětů je důležité myslem na možnosti třeba výšivky... S kterou by byl problém téměř u všech návrhů. Tak pozor, abychom pak na mikině neměli jen nápis...