Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Anketa: Pro který typ loga hlasujete?

Logo č.1 1 5.3%
Logo č.2 Žádné hlasy 0%
Logo č.3 1 5.3%
Logo č.4 1 5.3%
Logo č.5 1 5.3%
Logo č.6 Žádné hlasy 0%
Logo č.7 15 78.9%
Logo č.8 Žádné hlasy 0%
Celkový počet hlasujících: 10 Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: refresh logotypu

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3077

• Johnny
Hele, já to udělal proto aby bylo vidět jak to vypadá, mě se ty logotypy líběj i tak jak jsou, moc demokracie škodí. Vím že za tímhle stojí kupa dobrý práce, teď pripravuju stanovy pro o.s. A i když mám předlohu tak to taky není vůbec jednoduchý, shape díky za snahu!
2Beczi: odvolávám můj předchozí názor na loga, taky beru č. 7!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3082

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
7ka je podle mě nejpraktičtější a podobá se nejvíc původní myšlence. Barevná kombinace je taky skvělá a s černou kombinací webu by vypadala dobře. Dokud ste tu nenapsali ze jsou otoceny blatniky, ani bych si toho nevsiml :-) . Je proste pravda ze tak je to podle zkutecnosti, tak bych to nechal. Je tu jeste malo lidi na to, aby byl prehlednej nazor. Dam sem hlasovani. Je to jen logo, kdyz se k tomu prida grafika kterou Shape umi skvele, budeme mit nejhezci web siroko daleko :)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3084

• Ingi
Chmmm, sem to ale rebel a zaslouzim par facek :lol: Stojim si za svym nazorem, ale samozrejme respektuji vetsinovy nazor ;) A taky rozhodne neupiram Shapemu tu praci co si s tim dal. Jinak ted jsme se i s Johnnym bavili, ta sedmicka je opravdu nejpraktictejsi a vypada moc pekne. Ta petka je za me osobne super, ale uz neni tak prakticka.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3085

• shape
Ingi napsal:
Chmmm, sem to ale rebel a zaslouzim par facek :lol: Stojim si za svym nazorem, ale samozrejme respektuji vetsinovy nazor ;) A taky rozhodne neupiram Shapemu tu praci co si s tim dal. Jinak ted jsme se i s Johnnym bavili, ta sedmicka je opravdu nejpraktictejsi a vypada moc pekne. Ta petka je za me osobne super, ale uz neni tak prakticka.

se omlouvam mozna za moc drsny prosazovani neceho :) kdyz to po sobe po par hodinach ctu jako pripadam si desne drsne :) )) ja mam taky radsi petku, ale holt sedmicka je sedmicka, jen doufam ze bude alespoň v modré barve :) i kdyz chapu ze kazdej by tam videl radsi barvu svýho brouka :) JAkmile dostanu pokyn shora :) tedy bud Beczi nebo eAlien zacnu pracovat s timto logotypem na tech dalsich pracech :) diky za respekt...

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3087

• jarda
já tě po zádech klidně poplácam protože muj brouk kdiš se nanej podívám z profilu tak blatníky jsou tak jak sije udělal na logu mne to nevadí . a logo č 7 je kromně toho zadního blatníku to samí co máme tet takže žádná velká změna. ale kdiš je řeč o zmnenách co přidat do loga náznak kol nebo dveří ,okínek ale u mně vyhrává č 7 ;)

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3095

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak hlasujte v anketě. Barva by se dořešila pak

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3098

• Ingi
mnooo, sem se pak ta barva doresi, ale jinak si myslim, tim ze to logo bude nase a tim ze je jednoduchy muze byt i ta barva variabilni ;) Ja bych ho docela rad videl jak by vypadalo i v kombinaci s cervenou :D

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3100

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Logo bude oficiálně nejspíš modry, protože je to barva VW. I když i ta kombinace zelené se mě líbí. Prostě pak na reklamní předměty by se dalo používat v různých barevných variacích, které by záležely na podkladě. Určitě by tu každý chtěl barvu svyho auta, nebo tu co má rád, takže modrá je myslím kompromis a má to svůj smysl proč právě ta.

Tohoto bych se držel:

Aby pak při případné spolupráci s VW by k sobě naše a jejich logo ladilo.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3103

• Ingi
mnoooo nevim, zrovna modra barva je studena a smutna :| To mi prijde veselejsi ta zelena :)

Ja vim, ze to vypada jako, ze jsem peknej rejpal :D a ja jako jsem, no :P Ale snazim se taky nejak diskutovat, a koukam jako, ze uz jeden z mala :(

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3104

• Moni
Tak i já se přidám do této diskuze, přestože můj názor nebude vůbec objektivní. Ale točí se tu stále ti samí lidé, tak proč to nepřidat. Vůbec netuším, proč by mělo být nelogické rozšíření čáry vpředu. Nemá to vůbec nic společného s tím, jak jsou blatníky šiřoké... Je to pouze kontura, která je v různých sílách. Pokud je zúžení čar obráceně, auto se opticky rozhodí a pak musím dát za pravdu těm rejpalům, že nevím, kde je předek a zadek (nebýt té anténky). :( Také tím, že je zadní blatník posunut dozadu, autíčko vypadá rozplácle. To se zase Shape koukni na brouka z boku ty, takhle taky moc nevypadá. A nemyslím to nijak zle. Brouk je kulatý, taková bublina. Od toho se odvíjí vše... Toť můj názor a také ho nikomu nevnucuji, nehlasuji však ani pro jednu variantu. Beczi, nechybí tu tedy v hlasování třeba varianta "původní logo"? :lol: Samozřejmě chápu Shapa. Je to jeho styl a jeho práce. Co grafik, to naprosto jiný návrh. A neříkám, že je špatný, jen to není můj styl. ;)
Jelikož jsem také od fochu, tak jsme při tvorbě loga řešili hlavně jeho realizovatelnost. Web nebo tiskoviny snesou vše, zde můžete použít téměř cokoliv. Ale při realizaci reklamních předmětů je důležité myslem na možnosti třeba výšivky... S kterou by byl problém téměř u všech návrhů. Tak pozor, abychom pak na mikině neměli jen nápis... :?
Vygenerováno za 0.135 sekund